< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (751. sayfa)





-
-
Arkadaşlar,
Samsung TV'ye kendi store'u üzerinden deneme amacıyla IPTV Smarters Player uygulamasını kurdum bu akşam.
Tüm adres satırını doğru girmiş olmama rağmen uygulama " authorization failed for above host " hatası veriyor ve altif olmuyor.
Oysa aynı IPTV satırını , Apple TV 4K üzerindeki iki farklı uygulamada sorunsuzca kullanıyorum.
TV üzerindeki uygulamada çalışmasının sebebi hakkında bir fikri olan var mı? Ya da aynı uygulamayı kullanan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emektar Panasonic plazma televizyon bozulunca yeni bir TV alma sürecine girdim. Fiyatlar coşmuş gitmiş ama yapacak pek bir şey de yok alacağım.
55' bakıyorum. 55q60a ile 55q67a arasında fark var mı diye Samsung sitesine baktım ama bir fark göremedim. İki TV arasında fiyat için hatırı sayılır bir fark var. 67a daha pahalı. Siz bu iki TV arasındaki farkı biliyor musunuz? Biliyorsanız hangisini önerirsiniz?
Biliyorum 60 serisi qled için giriş seviyesi ama bütçe meselesi var neticede. Üst seriye çıkamıyorum. Bu durumda acaba qled yerine led mi bakmalıyım? LED ise hangisini önerirsiniz?
Açıkçası Xiaomi TV box ile yarım akıllı Panasonic'i akillandirmistim. Elimde olsa herhangi bir akıllı özelliği ve uydu alıcısı olan TV almam. Zaten bunları sağlayan ekipman var bende ama anlaşılan bu özellikler zorunlu olarak tüketiciye dayatılıyor. Öneride bulunacak olursa eğer bu bilgiyi de göz önünde bulundurursa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 20 Ocak 2022; 23:34:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İp tv smarters çalışmıyor ne yazıkkı. İp tv ana sağlayıcısı kaynaklı. Ssip tv çalışıyor ücretsiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostum ayni sorunu yasadim samsug maalesef izin vermiyor bu uygulamalara bende telefondan ekrana yansitarak kullaniyorum iptv yi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@takıntım
@Poyrazsavaş2018...
Arkadaşlar,
İyi güzelde çalışmayacak bir uygulamayı Samsung niye kendi Store'unda kullanıma sunuyor o zaman.Mesela bir zamanlar indirilebilen DuplexPlay Store'dan kaldırıldı ve yok artık.
Ayrıca bahsettiğim uygulamanın kendi sitesinde ; bu uygulamanın v1.0.4 versiyonunun Samsung sitesine yüklendiği özellikle ifade edilmiş.Yani bu işte bir gariplik var.Uygulamanın ya çalışması ya da kaldırılması lazım değil mi?
Neyse müsait bir zamanda uygulamaya ait web sitesine bir mail atıp soracağım neden çalışmadığını.Gelişmelerden sizleri de haberdar ederim.
Not : IPTV anlamında zaten Apple TV 4K kullanıyorum ve Samsung'ta böyle bir uygulamaya ihtiyacım yok.Sadece çalışıp çalışmadığını görmek ve bir arkadaşım için test etmek amacıyla kurdum.
Eyvallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 21 Ocak 2022; 12:28:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Netfilix izlerken ayni bulutlar bende de mevcut fakat paylaştığıniz videoda herhangi bir bulutlanma mevcut değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum ip tv sağlayıcın kim ise iptv smarters a ödeme yapıp kullanıma açmalı kısacası. Arkadaşım linkini kullanabiliyor . İp tv yi yurt dışından satın aldı orasıda iptv smarters ile anlaşmalı ödemesini yapmış gibi düşün bizlik yada samsung luk nir durum değil. Hatta şifre bile girmeden kullanıcı adı ile giriş yapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takıntım -- 21 Ocak 2022; 13:11:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Netflixde Batman gibi koyu sahnelerin yogun olduğunu HD filmlerde kontrol etmişim, hiçbir sorun yoktu. Dün gece HDR 4k witcher da kontrol ettim bulutlanma orada net göründü. Bahsettiğim gibi TV'nin youtube aplikasyonunda siyahlarda sorun yok ancak PC bağlayıp aynı videoyu youtubedan açınca var. PC, PlayStation dışında Netflix'de de siyah ekranda bulutlanma olduğunu tespit etmiş olduk. Samsung genel merkezi ile son kez görüşüp, verecekleri cevaba göre ürünü iade etmeyi düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bölüm dk sn verirseniz bende denemek istiyorum resim de ekleriz 55Q80A ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takıntım -- 21 Ocak 2022; 13:49:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evdeki tüm ışıklar kapalı halde, hdr açık, the witcher 1. Sezon 1. Bölüm baştan 3. dakikaya kadar özellikle net belli oluyor. Özellikle ekranda hicbir beyaz görüntü veya nesne yokken daha net. Ben de akşam fotoğraflayıp paylaşırım. Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam dahili uygulamalardan 5.1 ses alamıyorum. Netflix ya da Amazon Video üzerinden sesi pass-through aktarmıyor. Sadece 2.0 olarak aktarıyor sesi. Dolby Digital ya da Dolby Digital+ olarak alamıyorum yani.
-
Enteresan bir detay...
Aynı uygulamanın apk versiyonunu indirip Amazon Fire TV Stick'e kurduğumuzda mevcut IPTV satırı sorun çıkarmıyor ama aynı uygulama Samsung'ta çalışmıyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Avr arc kanaldan bağlı ve kablo hdmi 2.0 ise bir neden olmaması lazım
samsung anynet aktif olmalı
ses çıkışı dd+ menüde atmos uyumluluğu varsa seçili olmalı frame tvlere özel bir sey duymadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
65Q70T bende de bire bir aynı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Menü doğru ben menüde görüyorum atmos uyumluluğunu Avr mi atmos değil?
Doğrudan geçiş seçilemez görünüyor muhtemelen açılış sırasından yapıyor tvyi sıfırlayın bazen zırvalayınca yapar
Önce Avr açılmalı avrde doğru giriş seçilmeli misal bende tv seçmeden tvden ses alamıyor
Zaten sıfırladığınızda açılış sırasında avryi görüp isim vermenizi ister
çıkış olarak onu seçtiginizde avrye bağlı olarak atmos veya dd+ almanız lazım açıkçası hiç deneyimlemedim frame tv ancak t ve r serilerinde böyle menü ve yazılım aynı görünüyor neden onlarda olurken sizde olmasın ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 22 Ocak 2022; 11:44:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrudan kısmı sadece kaynak HDMI olarak seçilirse aktif oluyor hocam. Onun haricinde Netflix, Amazon gibi uygulamalarda USB'den oynatılan içeriklerin hiçbirinde o seçenek aktif olmuyor.
AVR Atmos uyumlu değil DD, DTS ve DD+ uyumluluğu var. TV'de de DD+ olduğu için sorun olacağını düşünmemiştim. AVR'de ayarlar önceki televizyonumla aynı herhangi bir değişiklik yok. Kabloyu birkaç defa çıkarıp tekrar taktım. Takılı olunca cihaz algılarken otomatik olarak H/K AVR olarak yazıyor zaten ben herhangi bir isimlendirme yapmıyorum.
-
Amfi hangi model?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X