Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (750. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20.339
Cevap
379
Favori
636.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TwiNChiL T kullanıcısına yanıt

    Hocam servisi aradığınızda iki adet ürün montaj ettirmek istiyorum diyin. 24 inç olan için size ücreti o konuşmada söylemeleri gerekir.

    Lg bilmiyorum ama Samsung 100 TL gibi bir fiyat istiyordu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba 2 tv arasında kaldım lütfen yardımcı olun hangisi daha mantıklı


    LG OLED55B16LA


    Samsung 65Q70A



    ikisi de hemen hemen aynı para farklı teknoloji hangisini almak daha mantıklı?

  • Malumunuz Disney plus yakında Türkiye ye geliyor bende q95t var ancak uygulamalar kısmında disney plus uygulamasını bulamadım çözüm için ne yapabilirim?

  • Güncelleme gelir tvlere bu tvlerde hali hazırda disney+ var bölgemizde hizmet vermiyor diye aramalarda göremiyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar LG tv alışkın olduğum icin kumandası çok saçma geldi air kumanda kullanan var mi haricinde almak istiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar q80a modelinde netflixte altyazılarda bazen renk değişiyor gibi sizde de öyle mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflixin kendi hesap ayarları üzerinden altyazı rengini değiştirebilirsin, şeffaf bile oluyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q60t ile Q60a arasında ne gibi farklar var aradaki fiyat farkına değer mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.sikayetvar.com
    Samsung 65q800t Dikey Gölgelenme
    https://www.sikayetvar.com/samsung/samsung-65q800t-dikey-golgelenme

    Samsung alacaksanız iyi düşğnğn Çok problem yaşıyorum sorunumu gidermiyorlar dikey ve yatay gölgeler normalmiş. Dandik ucuz tv de neden yok ozaman o gölgeler

  • Birkaç ay önce Teknosadan 65Q80T aldım fakat yoğun clouding olduğunu farkettim, Servis kontrolü yaptı ama normal olduğunu iletti(Tabii ki olmaması gereken bir kusur aslında nasıl normal olabilir??? 😤)
    Bunun üzerine 65Q95T Modeli ile değiştirdim aradaki farkı verip. Bu seferde yedi tane ölü piksel çıktı ve Tvyi iade ettim. Anladım ki Kullandığım 55Q7 Tvim Teknolojisi daha eski olmasına rağmen paneli Bu iki TV’den de daha iyi kesinlikle ve kendi TVim ile devam etmeye karar verdim.
    Çok hevesliydim ama hayal kırıklığı oldu benim için, Belki de şanşsızlıkdı bilemiyorum, Yaşadığım tecrübeyi paylaşmak istedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anktotti -- 19 Ocak 2022; 0:16:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • anktotti kullanıcısına yanıt

    hocam Q95T modelinde şanssızlık yaşamışsınız resmen ama dediğiniz doğru yeni modellerde kalite geriye gidiyor Q80R kullanıyorum 2yıldır daha bu kalitede tv görmedim

  • Sevgili dostlar merhaba,


    Siyahların simsiyah göründüğü bir QLED deneyimi yaşamak için 15 Aralık 2021 tarihinde Amazon.com.tr’den Samsung 55Q70A TV satın aldım!


    Yaklaşık 1 hafta önce PC üzerinden bir film izlerken karanlık sahnelerde bulutlanma olduğunu fark ettim.Meğer Samsung QLEd ile benzersiz siyah deneyimimize çamaşır suyu dökmüş!

    Gündüz gün ışığında bunu fark etmeniz imkansız, özellikle gece ışıksız ortamda çok fazla belli oluyor ve rahatsız ediyor. TV bir süre çalışınca bu beyazlar daha da belirginleşiyor.


    TV’nin dahili uydu alıcısında, netflix ve amazon gibi aplikasyonlarında bu sorunu tespit edemedim. Ancak PC ve Playstation bağlayıp ışıkları da kapadıysanız karanlık sahnelerde hayalet gibi beyazlıkları görebiliyorsunuz…

    Samsung müşteri hizmetlerini aradım, teknik servis 2 kere eve gelip çeşitli testler yaptı, tabi bu testleri gün ışığında yaptığı için bir şey göremedi. Ben de gece çektiğim fotoğraf ve videoları paylaştım tutanak tutup gittiler…

    Dün ise Samsung incelemelerini tamamladı, bir sorun tespit edilemediği yönünde dönüş aldım. Kendilerine göre bu koca beyaz noktalar bir sorun teşkil etmiyormuş, QLED’lerde bunun normal olduğunu ilettiler. Şimdi sizce bu ekran normal mi (fotoğraf ekledim)  bu TV’den veya Samsung QLed serisi alıp siyah ekranda bu tarz bir sorun veya sorunları yaşayanlarınız var mıdır?


    Amazon ile görüştüm sağolsunlar TV’yi koşulsuz iade edebileceğimi ilettiler, Amazon müşteri temsilcisi Dila Hanım neredeyse her gün aradı ve Samsung ile ilgili yaşadığım süreci sordu...Kendisi bizimle Samsung'dan daha fazla ilgilendi...


    Şimdi TV’yi iade etmem demek, koca TV’yi sırtlayıp, paketleyip kargoya vermem demek. İade sonrası param geri yatsa bile bu süreçte muadil bir TV’nin fiyatı en az bin 500, 2 bin TL artmış durumda.


    Bu ekonomik şartlarda sağdan soldan kısarak tonla para veriyorsunuz fakat Samsung’un verdiği ürün bu. Siyah ekranda artık bulut mu dersiniz, pamuk mu dersiniz, çamaşır suyu mu dersiniz adını koyamadığım beyaz ışık süzmeleri mevcut, fotoğrafı da ekledim. Merak edenler için daha fazla fotoğraf, video paylaşabilirim.  Samsung ile bunları yaşayacağımı bilsem daha ucuz TV’lere yönelirdim. Sonuç olarak ben yandım sizler yanmayın…





  • enderson23 E kullanıcısına yanıt

    Kargo cagirabilirsiniz evinizden alirlar Tv'yi..Tabi kutulamaniz lazim..Youtube'den siyah ekran acin bakin ayni problem varmi diye...Bazen bos ekran da ledler calismiyor, haliyle isik suzmesi gibi goruntuler normal..Onemli olan herhangi bir film de ya da sahne de siyahlar da Isik suzmesi bulutlanma mevcutmu o onemli...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55Q80A tv nin kurulumunu tüm yaptırdım TV yi çok beğendim önceki 4k Philips TV me göre renkler şahane normal HD yayınlarda dahi farkediliyor siyahlar çok başarılı tam siyah, uygulamalar çok hızlı servis kendi kumandası ile kontrol etti izlenme saati 0 ,içim rahat etti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt

    Öncelikle tavsiyelerin için teşekkür ederim. Sorunu PC bağlantısıyla 4k film izlerken fark ettim. Sonra Youtube üzerinden aşağıdaki video ile kontrol ettim ve bulutlanmayı daha net gördüm. Paylaştığım fotoğraf da aşağıdaki youtube videosu üzerinden akan görüntü sırasında çekildi. TV'nin kendi Youtube Aplikasyonu üzerinden bu vidoeoyu açtığım zaman herahangi bir sorun görünmüyor. Ancak harici bağlantı, PC veya Playstation'da siyah görüntülerde bulutlanma mevcut.

    Haklısınız TV'yi evden alan kargo firmaları mevcut ancak iade edersem TV'siz kalacağım ve muadili Sony TV'ler uçtu gitti...




    Mega Atlas TVyoutube
    Bulutlanma Testi/ Işık Sızması Testi (5 DK) - 1080p
    https://www.youtube.com/watch?v=IgAYqtQRIsA




  • enderson23 E kullanıcısına yanıt

    Kendi Aplikasyonun da sorun olmayip, diger baglanti seceneklerinde olmasi enteresan acikcasi..Sonuc olarak aplikasyon da siyah ekran cok iyi , calisir durumda..Harici cihaz baglarken Tv' menusunde ayrica bir ayarmi var acaba goruntu adina, sasirdim dogrusu..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enderson23 E kullanıcısına yanıt
    hemen iade et zarara filan bakma

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 65Q70A kurulumu yapıldı herhangi bir ölü piksel göremedim. Zamanımda olmadığından tv yi hiç kullanamadim. Yapmam gereken kontroller nelerdir ? Ayarları nelerdir hiç bilmiyorum yıllar sonra ilk defa tv sahibi oldum cok bilgisizim televizyon konusunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herkese,


    sonu A a da T ile biten herhangi bir model ile AVR kullanan var mı? The Frame aldım fakat AVR ile problem yaşamaktayım ve Samsung TR bunun genel olduğunu söyledi. Kullanan varsa alıntılayabilir mi lütfen

  • Ne problemi yaşıyorsunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.