Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (544. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.803
Cevap
409
Favori
797.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Giriş

Muhakkak Fark Ediliyor Hocam

Bugün Olmassa Yarın Çünkü Sürekli İçerik Tüketiyoruz,Hiçmi Beyaz Yada Mavi Ekran Gelmiyecek Kamera Oynamayacak.

Ekran Dikey,Yatay Komple Çizgi Yapıyor Dikkat Edip Ararsan Bitti Geçmiş Olsun,Unutamıyorsun Bu Pisliği...

Q95T,Q80T Fald Grid Çoğunda Şiddetli Var Bu Arka Işık Izgaralar(Uyanık Olan İade Etti Bile)

Şuan Elimde İmkan Olsaydı Bu Tv yi Q95T İade Eder Kimseye Aldırmazdım, Bu Kadar Kızıyorum,Bu Resmen Sahtekarlık,Dolandırıcılık Gibi Kullanıcıyı Aptal Yerine Koymadır Hocam Tonla Para Ver Arka Işık Izgaraları Seyret 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 28 Ekim 2020; 17:29:26 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba sizden bir ricam olacak malum 55Q70T tv mi bulutlanma problemi ile ilgili samsung ile uzun görüşmelerim oldu ve kesinlikle bunu problem olrak görmediklerini ekran boyutu büyüdükçe bu durumun olunacağını ve özellikle bunun bir sorun olarak görmemek üzere talimatlandirildiklarini dile getirdiler. Bende sikayetvar sitesine durumu anlattığım bir sikayet oluşturup yazdım ayrica ekran goruntuleride ekledim tabi çözüm olmadi ve thh başvurdum ama farkındalık olması açısından ilgili sikayetime hem destek hem de urun belirterek sizde bu sekilde bir durum oluşmadığıni belirtirseniz çok sevinirim. Simdiden destekleriniz için teşekkürler.

www.sikayetvar.com
    Samsung Qled Televizyonda Yaşadığım Sorunlar
    https://www.sikayetvar.com/samsung/samsung-qled-televizyonda-yasadigim-sorunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar

65Q95T ile aranıza katıldım. Tv yi çok kurcalama fırsatım olmadı henüz ama PS4 bağlantısında sorun yaşıyorum

PS4 ü ilk bağladığımda kısa süreli görüntü geldi ama sonra sürekli sinyal yok uyarısı alıyorum. Tv konsolu tanıyor konsol açılınca otomatik olarak hdmı 4 e geçiyor ama bir türlü görüntü gelmiyor. Tv üzerinde atladığım bir ayar olabilir mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • stagemasterone kullanıcısına yanıt

Hocam geçmiş olsun bende lg aldım 2 ay olmadı bile aynı sorun bende de var ama benim tv direck Led olduğu için tv griye yakın ortalarda var 2 kere servis çağırdım normal dediler rapor tutmadılar bunların hepsinin böyle olduğunu vede yapacağım bişey yok dediler. Bende daha fazla vardı kardeşim hafif hafif ekrana dokundu çoğu geçti bende daha fazla uğraşmamak adına thh ye başvurmadım sizde eğer zararı olmazsa bi deneyin lg de düzeldi.

Thh ye de başvurun e devletten artık çok kolay resimleri de yükleyin inşallah para iadesi çıkar.

Çok sağolun ama bu tv de ekrana bile dokunmak istemiyorum ne olur ne olmaz diye şimdi başka bir sorunu ile uğraşmak istemiyorum onada kullanıcı hatası derler :) ama thh başvurdum ekran görüntüleri ile bu hali ile lehime karar çıkar diye umut ediyorum. Bakalım karar ne zaman sonuçlanır malum iade de eylülde aldığım fiyat ile olur ama tv fiyatları döviz etkisi ile artışta o bakımdan da zararım olacaktır ama o bile umrumda değil.

Aynen hocam insanın gözü görmeyince para da önemli olmuyor nerden almıştınız thh süreci en az 3 4 ay sürüyor sanırım o zamana kadar fiyatlar ne olur bilmem zor süreç inşallah iyi olur. 2 3 gün önce forumda okudum aynen böyle bi durum bulutlanmaydı sanırım thh ye başvuru yapmış gelen thh yetkilisi bişey yok demiş yani red edilmiş bazende böyle şeyler olabiliyor haberiniz olsun.

Media marktan almıştım ürünü 16 eylülde. Yetkili gelipte hala bir şey yok derse yapacak bir şey kalmaz zaten tüketici ne zaman haklı oldu ki derim :)

Media markete sordunuz mu burda yazan olmuştu bi üst modeli alırsanız değişim olur demişti isterseniz bi araştırın belki media market işinizi çözer arayıp sorun isterseniz.

İlginiz için teşekkürler hiç sormak aklıma gelmedi (aslında sorulabilir) ama üst model arasında 2000₺ fark var e hadi farkı ödedik sonra onda da yine kabul etmeyeceği bir şey çıkar ise tv yide kendimi de yakarım:)))

Ona da thh ye başvuru yaparsın veya teknosa mağazadan veya amazon da varsa ordan alırsın media marketle görüş tv lere zam yoldaymış forumda lg satış müdürü var o yazdı hocam madem çıktın q95t al geç ama iş uzarsa cebinden daha fazla para çıkar ara görüş biran önce

Tamamdır müşteri hizmetlerini arayayım bakalım ne diyecekler olmadı mağazaya gideyim. Teşekkürler.

Tamam bana da haberin sizden çok ben merak ettim.

55Q80T kullanıyorum, teledünya hd kutu bağlı. Gelen servis HDMI 2.1 (sanırım buydu) kablo ile bağlantı yaptı. TV'nin kumandasıyla teledünya kutusu kontrol edilebiliyor falan.

Ben de yakın çekim ve hareketli sahnelerde sorun yaşıyorum, mesela yakın çekimde birisi ellerini hızlı hareket ettirerek konuşuyorsa görüntüde, o eller sanki böyle takıla takıla ya da çizgi çizgi hareket ediyor.

Uzman ayarlarıyla vs oynadım çokça. En son teledünyanın bağlı olduğu HDMI girişinde oyun modunu etkinleştirince bir düzelme oldu. Şimdi en azından gözüm öyle şeylere takılmıyor izlerken. Böyle bir sorun yaşayan varsa deneyebilir diye paylaşmak istedim.

Umarım oyun modunu sürekli kullanmanın (yani TV yayını izlerken) TV'ye uzun vadede bir zararı vs yoktur.

Para kartı ile ilgili olarak da başvurumdan yaklaşık bir hafta sonra mesaj geldi, incelemeye alındı diye. Bunun üzerinden de yaklaşık 2 hafta geçti ama hâlâ ses yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz_kpr -- 29 Ekim 2020; 16:12:34 >

• yavuz_kpr kullanıcısına yanıt

Parakart için Müşteri hizmetlerini arayın sorun hocam. banada mesaj gelmiyor ben arayıp bilgi alıyorum. 4447711

Orijinalden alıntı: BVBLİFE

Parakart için Müşteri hizmetlerini arayın sorun hocam. banada mesaj gelmiyor ben arayıp bilgi alıyorum. 4447711

Para kart inceleme mesajı geldiyse red mesajı yoksa eğer sonra hiç mesaj gelmiyor. Kart birden çıkageliyor kargo mesajı bile gelmiyor. Kart geldikten sonra da mesaj gelmiyor. Sadece yüklendiğinde mesaj geliyor. Ben 18 eylülde başvurdum 21 eylülde inceleniyor mesajı geldi 20 ekimde kart elime ulaştı 27 ekimde de bakiye kartınıza yüklendi mesajı geldi. Kart elime ulaştıgı zaman aradıgımda bile bana onay aşamasında deniyordu. Reddedildi mesajı gelmedi ise korkmayın beklemeye devam.

Aradım yetkili servis raporu ile değişim iade olmadığı sürece yardımcı olmayacaklarını dile getirdiler :(

"Micro Stuttering" 1 Başka 2020 Qled Sorunu O kadar Sorununu Gördümki Artık Yazmak İstemiyorum 

Samsung Mühendislerin Haberi Var,Güncelleme İle Düzeleceğini Söylüyorlar,1 Güne Mi Gelir 1 Ayamı Belli Değil

Bu Arada En Son 1402.06 Hala "İnverse Ghosting" Olayını Yine Getirmişler "Gmp" Açıkken Renkler Mora Dönüyor.

Yemin Ederim Şaka Gibiler,Fazla Göze Batmıyor Ama... Çözdünüz 1 Daha Niye Aynı Şeyi Geri Getiriyorsun Anlamıyorum Bunları...

Peki mağazadan olmuyor mu

Onuda deneyeceğim:))

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.