Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (546. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
21.803
Cevap
409
Favori
797.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Giriş

Benim anlamadığım olayda bir önceki güncelleme'de düzeltilen inverse ghosting bu güncelleme'de nasıl geri geliyor anlamıyorum. Hiç mi test etmiyorlar güncellemeyi anlamak zor.Bir de bu inverse ghosting olayı sadece game motion plus açıkken mi oluyor yoksa kapalı iken de oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BVBLİFE -- 30 Ekim 2020; 1:7:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Rezalet" Hocam Tek Kelime

Bunların Birbirleriyle Haberi Yok, 1 Yazılımcı Düzeltiyor,Başka 1 Yazılımcı Bozuyor Sıkıntısız Çalışan Gmp Yi.Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] 

Bekle Keyiflerini Düzeltsinler,Zaten İnsanlar Sıkıştırmasa Bunları Asla Düzeltmezlerdi Söyleye Söyleye Düzeltildi Ama Gel Gçrki Yine Aynı Şey Son Güncellemeyle Piyasaya Çıkardılar Yazıklar Olsun Ne Denirki Artık Bunlara...

Edit:Gmp Açıkken Oluyor

Eski Güncelleme (1302) dede Gmp Açıkken Olmuyordu, Kaptırsan İnverse Ghsoting Oluyordu.Rolleri DeğiştirdilerSamsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 30 Ekim 2020; 1:11:30 >

Anlaşılan bu tv dünyasında tüketici hiçbir zaman kusursuz bir tv göremeyecek yıl 2020 olsada 2050 olsada...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung Hakkında Bu Gün Çok Eleştiri Yaptım Birazda Övelim

Bu Kadar Güçlü Firma Arasında Samsung Zirveyi Almış Tebrikler Samsung

• Hocam valla 4 5 senelik teknoloji bundan iyi 2020 ler girsin hem fiyat düşer hem kalite yükselir dedik ama yanılmışız artık oldu bi kere yapacak bir şey yok böyle kullanmaya devam gerçi bütçe olarak 10 12 binlere çıkamazdım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 30 Ekim 2020; 2:13:34 >

Emin olun 1 saat ya da 1 ay hiç farketmez sorun ise sorundur önemli olan markanın ürününün arkasında durması.. Samsung bu bazen duruyor bazen durmuyor bende durmadı :(

Evet kimisine müşteri memnuniyeti adına bi üst model gönderiyor kimisine ne yaparsan yap

https://forum.donanimhaber.com/samsung-qled-serisi-tv-kullanicilari-ana-konu--131312071-531

Aynı sıkıntıyı yaşamıştım bi arkadaşın tavsiyesi üzerine mavi ekran açıp ölü piksel aradim 4 tane çıktı iadeyi kabul ettiler.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-qled-serisi-tv-kullanicilari-ana-konu--131312071-531

531 nolu sayfada aynı sorunu yaşadığımı belirtmistim. Bi arkadaş sagolsun tavsiye verdi. Mavi ekran açıp ölü piksel aradim. Her ekranda zaten biraz oluyormuş. Ama bulması kolay degil cidden keskin göz lazim. Arada bir bakış açısını değiştirip bakmak lazım. Neyse ölü piksel den ucret iadesini kabul ettiler. Siz de bu yolu deneyin derim. Asla bir daha samsung tv almam ama. Adamlar 4 koseye lamba takmislar ya Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]  bunu da sorun olarak kabul etmiyorlar. Ayrıca burada birisi de uydurmuş q80t verdiler diye yok öyle bir şey mumkunati yok. Ancak ellerinde ki patlak paneli itelemis olabilirler. Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] 

• mehmetalib M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim 😀

• Üstadım saol senin yöntem ise yaradı.

He hocam burda da yazdı adama 30 binlik tv verdiler burda da herkes şaştı ne bileyim birisi de dedi arızalı paneli paketleyip vermişlerdir diye ne bileyim yapmazlardır artık o kadar.

• Burada hiç gerek yok böyle saldırmalara. Adam q80t verdiler diyorsa vermişlerdir. Yalan borcu mu var. Aynı şekilde sorun yaşadım oralı bile olmadılar diyende doğru demiştir onun da yalan borcu yok.

Gelip de burada insanları yalancı yerine koymak, yalancı yakıştırması yapmak, uyduruyor demek nasıl bir beyinin ürünü ben onu gerçekten çözebilmiş değilim.

"Ayrıca burada birisi de uydurmuş q80t verdiler diye yok öyle bir şey mumkunati yok"
    Diyen kişi için yazdım

• Dh ana konusunda yazmış hatta resmini atmış kapalı kutu olarak geldi demişti.

Öyle anca yazıyor yazmış olmak için. Boş beleş hiç bir amaç gütme şekilde...

• Hocam bu konuyla alakası yok ama bırakın üst model vermeyi adamlar arızayı bile kabul etmiyor normal değip geçiyorlar böyle oluncada insanın inanası gelmiyor.

Kesinlikle deneyeceğim haberdar edeceğim ama bana gelen samsung yetkilisi (fabrikadan gelen) 6 ya kadar ölü piksele değişim iade vermiyoruz demişti ama detaylı bakayım özellikle mavi ekrandan mı bakayım diğer renklerde de bakayım mı

Benim demek istediğim markadan bağımsız, samsung helak olsum banane, babamın malı değil. Sadece insanların bu kadar kolay birbirini karalaması sadece.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.