Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
21.588
Cevap
410
Favori
716.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ANTI-

Çıkarırlar, büyük değil hocam
    1 haftada alışırım gibi geliyor hocam
  • TV kurulumu için bizzat biz Samsung'u arayıp başvuruyoruz değil mi, Teknosa iletişime geçmemiştir servisle? Sanki yıllar önce Bimeks'ten aldığımızda onlar bağlantı kurmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecguven

Sürekli Qled inceleyip 65XF9005 aldım 8650 gibi bir rakama. Bakalım artık umarım sorunsuz panel olurda arayışımız son bulur.
    65Q80 almak isterdim ama fiyat çok geldi. Umarım herkes gönlünce kullanır Tvlerini.
    Hayırlı olsun 65" iyidir artık takmayacaksınız çok fazla q80di şuydu buydu 4k filmlerle sorun yaşayamayacak keyif alacaksınız bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 12 Kasım 2019; 22:19:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alizel A kullanıcısına yanıt
    ben de q80 yok. 49mu8009 un one connect ine göre bilgileri vereceğim.
    tek güç kablosu var bir de one connect kablosu var tv ye bağlanacak.başka kablo yok. one connect gücünü tv den alıyor.
    benim mu8009 da güç kablosu yaklaşık 1 m 25 cm,, one connect kablosu 1,5 m. q80 ın kabloları kaç m bilemem.
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim elimde full hd filmler vardı artık 4k film indermek lazım.
    Ps4 proyu bağlayıp blueray filme de bakabilirim. Hele bir gelsin biraz keyfini çıkartalım büyük ekranın.
    Zaten film ve dizi dışında tv izlemiyordum dsmart modül vardı bakalım artık.
  • 4k altına zorlamayın bu tvleri o kadar derim

d smartı da digitürk 4k ile değiştir çok güzel upscale ediyor 4kya tv yayınını ben inanılmaz memnunum

• Merhaba bugün 82q60 tv m serviste kuruldu fakat sonradan kılvuza bakınca Uydunet kartıının takılabileceği ci soketin olmadığını farkettim.
    Kutuda bunun olması gerekiyor muydu?

Ayrıca sadece akıllı kumanda mevcut. İkinci bir kumanda olması gerekiyor muydu?
    Cevaplar İçin teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olması lazım kabloların ve adaptörlerin olduğu bir torba olması lazım kutuda filan mı kaldı

özelliklerinde ci kart ve modül var görünüyor

• Teşekkürler. Torba var ama servis açmıştı power ve akıllı kumanda bu torbadaydı.
    Başka ne vardı dikkat etmedim. Sonradan aklıma kılavuza bakınca geldi şimdi ne iadaptör ne de kumanda bulamıyorum. Torba duruyor garanti belgesi var içinde.
    Acaba kullanan arkadaşlar durumu söyleyebilir mi?
    Tv nin arkada ci interface yeri bantlı kullanmak İçin adaptör gerekiyor gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlphaKnight

Oledi çalıştırmayı beceremeyen samsungun ,qled başlıgı altında yaptıgı gelişmiş über zekalı led tv si eşittir qled.
    Bana göre led tv den hiçbir farkı yok.
    Açıkçası benim için qledin ledden farkı olup olmadığı cokda önemli değil. Önemli olan görüntü kalitesi memnuniyet. LG alicaktim. Çok şikayet var. Philips alicaktim. Çok şikayet var. Sony alicaktim. Mağazada yanımda getirdigim USB ile 4k filmde Sony 9005e göre Samsung daha başarıli çıktı. Ve Samsun'da şikayet diğer markalara gore cok daha az. Bu nedenle kullandığı teknoloji her neyse çokta önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alizel -- 13 Kasım 2019; 3:27:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

4k altına zorlamayın bu tvleri o kadar derim

d smartı da digitürk 4k ile değiştir çok güzel upscale ediyor 4kya tv yayınını ben inanılmaz memnunum
    Yani kendi içindeki uydusunda göre D-Smart felan yayınları dahami kaliteli

• Arkadaslar 65q70r icin hdmi kablo alacagim fakat wifi li olan hdmilar var kullanan var mi nasil.is görüyor mu
    Görüntü kalitesi cok asiri düşüyor mu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: alizel

Yani kendi içindeki uydusunda göre D-Smart felan yayınları dahami kaliteli

Alıntıları Göster
    Kendi içindeki uydusu da güzel ben dışarıdan kullananlar için dedim özellikle bir platforma üye iseniz digitürk 4k sagem kutuları başarıli

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTI-

Çıkarırlar, büyük değil hocam
    Hocam tekrar merhaba, benim tv bu sabah itibariyle kargoya verilmiş. Bayi ağı selem group olarak gözükmekte sanırım bayinin dağıtım ağına verdiler.
  • Arkadaslar merhaba n11 den 65Q80 aldim.Dun ben yokken servis kurdu.Hanım kontrol etmiş pek anlamaz sorun yok dedi.Aksam gidince ölü piksel testinde 1 adet ölu piksel ve Digiturk kanal degistirirken atiyorum 77 yi tuslayinca rakamin yarisi var yarisi yok olarak ekranda cikma sorunundan dolayi sorun yasadim.Kosulsuz iade hakki olmasina ragmen magaza servis raporu istedi.Yarin servis gelecek rapor olmadan iade degisim olmuyormuş.Ki bu yasal degil.Ürünlerinizi iyice kontrol edin ugrasmayin benim gibi.Testlerini yapin ozellikle ölu piksel testini yapmayi unutmayin
    Bu arada 65mu9000 kullanan biri olarak Q80 belki 1 tik daha iyi.Mac yayinlari guzel renkler guzel.Ama gozum alismis cok asiri bir fark goremedim 4 k yayin olmayinca arada cok az.mu9000 serisi gercekten efsane bir tv imiş bunu anladim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 13 Kasım 2019; 11:26:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

Arkadaslar merhaba n11 den 65Q80 aldim.Dun ben yokken servis kurdu.Hanım kontrol etmiş pek anlamaz sorun yok dedi.Aksam gidince ölü piksel testinde 1 adet ölu piksel ve Digiturk kanal degistirirken atiyorum 77 yi tuslayinca rakamin yarisi var yarisi yok olarak ekranda cikma sorunundan dolayi sorun yasadim.Kosulsuz iade hakki olmasina ragmen magaza servis raporu istedi.Yarin servis gelecek rapor olmadan iade degisim olmuyormuş.Ki bu yasal degil.Ürünlerinizi iyice kontrol edin ugrasmayin benim gibi.Testlerini yapin ozellikle ölu piksel testini yapmayi unutmayin
    Bu arada 65mu9000 kullanan biri olarak Q80 belki 1 tik daha iyi.Mac yayinlari guzel renkler guzel.Ama gozum alismis cok asiri bir fark goremedim 4 k yayin olmayinca arada cok az.mu9000 serisi gercekten efsane bir tv imiş bunu anladim
    Kardesim.ne cektin ya :)
    Kaca aldın acaba
    Birde bu olu piksel.testini nasil.yapiyoruz bende 70r de yapayim bakalim
    Bencede normal.yayinlarda standart kullanici icin degismiyor bazi seyler

• enginekici3455 E kullanıcısına yanıt
    Çekilecek çilemiz varmiş kardesim :-)aslinda iade mi etsem degisimmi yapsam karar veremedim.Uyguna aldim 12.999 tl idi 1000 kupon 130 TL bonus ile 11.869 TL ye geldi bana ki cok iyi fiyat iade etsem bu fiyata alamam.you tube ölü piksel testi yaz cikan videolardan test edersin.Hayirli olsun senin tv de.ilk defa bir tvde evde yoktum basima bunlar geldi.Aslinda anlasilmiyorda ama ben pinpirikli adamim degisim yapacagim buyuk ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

Bence ps4 pro almanı tavsiye ederim gerçek performans istiyorsan ama seneye zaten ps5 çıkacak

Alıntıları Göster
    bir sorum daha olacak. ps4 açmadan önce game mode'u mu açmamız gerekiyor? hdr+ mode aktif edin yazmışlar televizyon ayarlarından ama öyle bir ayar ne resim ayarlarında var ne harici görüntü tarafında var. sanırım game mod'u açınca bu donma olayına denk gelmedim. ps4 açmadan önce herkes game mod'u aktif mi ediyor q70 serisinde?
  • blueman7 kullanıcısına yanıt
    Bencede uyguna almissin daha uyguna bu piyasada alamazsin
    Bende 70r yi daha uyguna alamazdim zaten 70r bitmis stoklarda daha dusmez fiyati.
    Bilgilendirme icin teşekkürler
    Bence hic ugrasma kullan gitsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

Arkadaslar merhaba n11 den 65Q80 aldim.Dun ben yokken servis kurdu.Hanım kontrol etmiş pek anlamaz sorun yok dedi.Aksam gidince ölü piksel testinde 1 adet ölu piksel ve Digiturk kanal degistirirken atiyorum 77 yi tuslayinca rakamin yarisi var yarisi yok olarak ekranda cikma sorunundan dolayi sorun yasadim.Kosulsuz iade hakki olmasina ragmen magaza servis raporu istedi.Yarin servis gelecek rapor olmadan iade degisim olmuyormuş.Ki bu yasal degil.Ürünlerinizi iyice kontrol edin ugrasmayin benim gibi.Testlerini yapin ozellikle ölu piksel testini yapmayi unutmayin
    9000 serileri amiral gemisi ölüsü yeter onu kıyaslayacaksan q90la kıyaslamak lazım ölü piksellerde değişim ya da iade yapmazlar muhtemelen kötü olmuş

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.