Şimdi Ara

Samsung Q80t Banding ve DSE sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
5
Favori
6.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Abd Kıtasında Meksika Üretimi Olup Olmayan Kişiler Tanıdım Hocam Avs Forumda,Meksika Üretimi Olanlar Daha Temiz Çıkıyor,Şunu Test Et,Bunu Test Et Adamlar Yok Diyor Görmüyoruz 1 Değil 2 Değil,Tabi Bende Onların Yalancısıyım,

2 Abdli Youtuber Meksika Üretimi Çıktı Yok Diyorlar Adamların Tek Sorunu Yazılım Israrla Üstlerine Gittim Yok Dediler,Bunların Derdide Başka Ivız Zıvır Şeyleri Sorun EtmişlerSamsung Q80t Banding ve DSE sorunu 

• bence Qled ler ile ilgili samsung aciklama yapmasi lazim. yazik insanlarin verdigi paraya.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • destek için up.

• Destekler için teşekkürler. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, AB vatandaşlarından veya Kore vatandaşlarından daha az hukuki haklara sahip değil.
    Koskoca samsung bu ayıplı panellerini deştirene kadar bizlerden desteğinizi esirgemeyin.
    Pazartesi hayırlısıyla adliyeye başvurumu yapacağım. Bu iş sonlanana kadar Türkiyemizde Q80t ve Q95t modellerini lütfen almayınız, aldırmayınız. Para kolay kazanılmıyor ülkemizde ama Kore bizim sırtımızdan kolay para kazanmayı hedefliyor ve samsung türkiye buna çanak tutuyor. Herşey biryana ülkemizde adalete hala güveniyorum. Vatandaşının hakkını koruyacağına sonuna kadar güveniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B
    Samsung Q80t Banding ve DSE sorunuu
    Samsung Q80t Banding ve DSE sorunu

Bu görüntüleri SAMSUNG sayfasına koysun ve bu görüntüler normaldir yazıp, bu konuda bir bülten yayınlasın. Ben de davamdan vaz geçeyim. Haksızım diyeyim.

• Bir kere senin sorunun banding değil; badingten ötesi ve bir panel arızası bence. Hakkınızı arayın. Mahkemeyse mahkeme, değer.

benim q80t 55 inç örnek fotoğraflar bırakıyorum. kirli bölgeler var ama rahatsız edici boyutta değil

ilk aldığımda özellikle maçlarda göze batıyordu ama zamanla azaldı.

Yurt dışı kaynaklarda banding sorunun tv kullanıldıkça azaldığı ifade edilmiş ama dediğim gibi sizde durum ağır görünüyor.

Bir de bence sizde sol alttaki bayaz yazı arka aydınlatmaların da dengesizce çalıştığını gösteriyor gibi.

benim televizyonumda da bazen küçük beyaz bölge televizyonda alakasız bölge aydınlatmaları harekete geçiriyor.

• mhabesoglu M kullanıcısına yanıt

Bu İş Sonuçlanırsa Bizi Haberdar Edin Hocam,

Bunların Dse,Bandingli Tvlerini "NormaldirSamsung Q80t Banding ve DSE sorunu " Diyip Geçiştiren Çakalların Eline Mahkeme Kararıyla Para İadesi Yapılması Kararı Ulaşınca O Zaman Görürler "NormaliSamsung Q80t Banding ve DSE sorunu "....

Resimler Bütün Q95T Gördüğüm Fald Grid,Banding Zaten,Hala Satılıyor Bunlar...Samsung Q80t Banding ve DSE sorunu 

• Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt

Hocam bende q70t var ve formda çok kez almayın dedim samsung qled ile ilgili her haberin altına hatta kendi sitesinde bile yorumlara yazdım. Servis politikasını eleştirdim başımdan geçenleri tek tek anlattım buna rağmen hala alanlar oldu ve bile bile lades diyerek bende bu sorunlar var siz de de öyle mi soruları beni çileden çıkarttı çünkü yazdıklarımı hiç sallamadilar sikayet var da ki şikayetim için destek istedim sadece formdan 1 arkadaş destek verdi. Tv yi aldığım ay ihh tine başvurdum hala cevap bekliyorum 5 ay oldu. Samsung tv tam bir pişmanlıktır almayın aldırmayın dilimde tüy bitti.

• yukarda kalsin konu.

• yukarda kalsin konu.

• Tam bana uygun klüp kurulmuş haberim yok aşkolsun =)

Öncelikle basit ama benim için muhim bir soru ile giricem konuya banada ilerlemem için bu lazım şu anda;

Arkadaşlar sizin Q80T tv leriniz düz duruyor mu? Benimkisi sol taraf 0.8cm aşağı tarafta duruyor. Ben ayağı yanlış taktılar dedim teknisyen çağırdım ama adam çıkardı taktı sonrada bu tv böyle yapacak bişey yok bu tarafa olmasa diğer tarafa eğilirdi evin eğime göre normal dedi dobra dobra çıktı gitti.

Gerçekten enseden tek tutan ayak iğrenç bence dengede durması zor evet ama 1cm e yakında yamuk durmaması lazımdı bende takıntılı adamım yani devamlı fark ediyorum bunu, bence benimkinin ayağı veya vida yerleri yamuk. 10k lık televizyon kronik olarak yamuk duruyor ise baya gülücem ama ben... Rica ediyorum bakabilen bir baksın.

Asıl konuya dönersek ise @mhabesoglu gibi kendini nazik ve anlaşılabilir bir şekilde ifade eden bir beyin bu şekilde geri çevrilmesine marka adına oldukça üzüldüm.

Sorun en rezili olmamakla beraber kesinlikle panel piyangosu denilen olayı denemeyi hak ediyor, değiştirmeleri lazımdı. Fakat diğer fotoğraflara ben inanamıyorum, gerçektenden garanti o attığınız fotolardaki panellere iade vermedi mi?! Gerçek mi bu inanamadım pek.

• Mesajlarımı biraz parça parça atacağım kusura bakmayın lütfen kimseye wall of text okutmak istemiyorum bir kerede.

Yabancı forumlardan yaptığım çok fazla araştırma sonucu öğrendiklerimi paylaşiyim;

Bi alanda birikmiş pislik görüntüsü DSE fakat düz siyah çizgi şeklinde olan, ekrana düz bakınca bile gözüken kısımlar fald fail denilen bir defo.

Edge lit dimming olan tvlerde olmayan bu problem daha üst seviye olan full local dimming tv lerin hepsinde mevcut(samsung dışında fazla bilmem).

Bu durum direk olarak bir defo ve bu defoyu kabul edilebilir bir durummuş gibi göstermeye çalışıyorlar.

Bende diyorum ki evet böyle afiş açın bizim ekranlar bu şekilde diye pazarlayın sonra defo değil diyebilirsiniz haklısınız ama bu şekilde olmaz bu dolandırıcılık sayılır.

Bunun dışında genelde yabancı forumlara baktığımız taktirde fazla bu konuda konuşma olmadığını görüyoruz çünkü bu sebeple iade edememe olayı bitek bizim ülkede var =D

Millet 2-4 kere değişip düzgünü alıyor veya vaz geciyor genelde amerikada, avrupada o yüzden konuşmalar genelde kısa ve sizin kadar yükselmek zorunda kalmamış kimse. Bütün dünya bunu defo olarak kabul etmiş durumda bizim dışımızda.

Ben Samsung u çok seven bir insanım, birnevi fanboyum. 2020 model amiral gemisi telefonum, monitörüm, kulaklıklarım, ses sistemim ve bir çok ıvır zıvırım var. Hepsindende çok memnunum. 2 adette tv aldım samsungdan fakat orası biraz zorlu oldu işte.

Yiğidi ödür hakkını yeme, benim 1 televizyonumu sorunsuzca değiştiler, gelen üründe perfect değil ama en azından çok daha iyi, ürünün kalitesiz olması ise global markanın sorunu. Fakat en nihayetinde tüketiciyi suçluyorum birazda çünkü tüketici bilinçli değil 100 binlerce insan alıp bu sorunu fark etmeden kullanıyor e marka o zaman normal bu der yani. Sonuç olarak Samsung aslında benim işimi çözdü ve beni memnun etti fakat sizin yaşadığınız bu haksızlığa eyvallah diyemiyorum malesef çünkü sevdiğim markanın böyle hareketler yapması bana batıyor. Daha sonra fotoğraflarıda paylaşıcam zaman olunca.

@oly1786 , Fotoğraflar için teşekkürler. Bence bu panel gayet iyi birdurumda, benimkide iyi durumda zaten buna yakın gibi. Biraz düzgünüde paylaşmak lazım ki millet bilinçlensin.

Ben markadan genel olarak memnunum, bana sağladıkları imkanlardan ve beni yormamalarındanda çok memnunum. Tüketici olarak madur olduğum için değil gönülden sevdiğim markanın kendine çeki düzen vermesi gerektiği için yazıyorum.

• CrayTotem C kullanıcısına yanıt

Merhaba uzun uzun cevap yazdığınız için teşekkürler. Maalesef gerçek. Aynen daha önce dediğim gibi “ilk gelen servis görevlisi arkadaşın tuttuğu raporda da belirttiği gibi ekranda lekelenmeler mevcut” yazılı tarafıma rapor verildi. Fakat daha sonra samsung tarafından defalarca aranıp, her defasında oyalandım. Nihayetinde de ürününüzde bir problem görülmedi raporu elime ulaştırıldı.

Benim de bundan önceki TV m samsung du. Benim hiçbir markaya karşı yatkınlığım yok. 14 yıl kullandım eski TV mi, 14 yıl sonra bir TV almaya niyetlendim, kendimce de biraz paraya kıydım gene uzun kullanırım diye. Bununla beraber tam bir hayal kırıklığı ve ötesi dert sahibi oldum paramla.

SAMSUNG Türkiyenin vatandaşlarına saygı duymasının bir vatandaşlık borcu olduğunu düşünüyorum. Bu problemli panelleri geri alıp, tutanaklarını tutup Koreye maliyetini çıkarmaları gerekir.

• Samsung Q80t Banding ve DSE sorunu

Samsung Q80t yabancı forumlarda yerden yere vuruluyor, bununla beraber çoğu kullanıcı değiştirdiklerini veya iyade ettiklerini yazmışlar. Biz ise SAMSUNG Türkiyenin sorumluluk almamasını ve vatandaşlarının haklarını hiçe saymasını yazıyoruz. Ne kadar üzücü.

• mhabesoglu M kullanıcısına yanıt

Hocam Samsung Trde Bu İşlerle İlgili Muhatap Olacağınız 1 Kadın Mahlukat Var,

Üst Perdeden,Tahrik Edici Konuşuyor,İsmi Aklıma Gelmedi Mikrobun,Samsung Onarım Değişim İletişim İşini Bu Kadın Yapıyor

Tam 1 Şirret,Dedimki Buna" 20 Milyar Para Vermişim,Tv Böyle Şerit Şerit,Hakkımı Aramıyacanmı?

Telefonda Beni Azarlamaya,Üste Çıkmaya ÇalışıyorSamsung Q80t Banding ve DSE sorunu 

Asla Sizi Dinlemiyor,Robot Gibi Cevap Verip,Sonuçsuz Sizi Ortada Bırakıyor,Ne Hakkı Hocam Utanmasa Telefonda Beni Azarlayacak Kadın Bırak Hakkı Fırça Çekmeye Çalışıyor Birde.

• Herkese iyi akşamlar. Bugün İstanbul, Anadolu yakası Kartal adliyesine gittim. B-blok giriş katında arabuluculuk merkezi mevcut. Matbu dilekçeyi doldurdum, birde nüfus cüzdanı fotokopisi ile başvurumu yaptım.
    Hemen UYAP tan sms geldi. Arabulucunuz şu kişi olarak atanmıştır diye. Herhangi bir başvuru ücreti ödemedim. Sonraki süreçte arabulucu bizi karşılıklı çağırıp, çözüm üretmeye çalışacakmış. Buradan olumsuz sonuç çıkarsa mahkemeye gidebiliyormuşum.
    Şimdiden kallavi bir başvuru dilekçesi yazdım. İnternetten Q80t ile ilgili şikayetleri toparladım. Fotoğraf ve video kayıtlarım mevcut. Hakkımızda hayırlısı olsun artık.
    SAMSUNG Türkiye bu ayıptan dönmeli. Koca Samsung bu basit paneller için markasının adına zarar vermemeli. İadeleri kabul etmeli veya daha iyi bir panelle değişimleri yapmalı.
    Sorunlu panellerin iadesini kabul edin. Buyrun panel bu...

• merhabalar 55q80t kurulumunda videodaki gibi bir beyaz çizgi var normal televizyonda beyaz ekranda yandan eğilip bakınca gözüküyor biz şans eseri gördük yoksa normalde o tarafa beyaz harici birşey geldiğinde mesela siyah bir görüntü olduğunda gözmüyor değişim talep ettim samsungtan arayıp ürünü tamir edelim size 2.350 tl ödeyelim dediler. bu çizgiyi nasıl tamir ederler yarın öbür gün karşıma sorun olarak gelirmi sizce sıfır ürün ile mi değiştireyim yoksa para ve tamiri mi seçeyim

video yükleyemedim video yükle butonu hata veriyor yardımcı olabilecek varsa yükleyeyim

• hunter444 kullanıcısına yanıt
    o panellerin hepsi arizali, iade edip baskabir sey alin. takacaklari panelde eninde sonunda sorun cikaracak. Neden samsung Q80t leri toplatmiyor inanin anlamıyorum?

• bu konuyu görüpte halen Q80 Q95 almak isteyenler var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.