Şimdi Ara

Samsung Q80t Banding ve DSE sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
4
Favori
6.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba bugün internette birşeyle karşılaştım. Bir sitede, benimle aynı problemi (SAMSUNG Q80T sahibi ve vertical banding ve dse den muzdarip) olan bir arkadaş maruzatını TÜRKÇE dile getirmiş. Fakat bir noktada; KORECE bildiğini ve SAMSUNG TÜRKİYENİN gereğini yapmaması halinde kendisinin SAMSUNG ile iletişime geçeceğini yazmış. Bundan sonra ise; sorununun çözüldüğünü ve tarafına ücret iadesinin yapıldığını yazıp, teşekkür etmiş.
    Bu noktada kafamın takıldığı yer; SAMSUNG TÜRKİYE Q80t deki bu sorunu kabul etmiş oluyor, oluyorda TÜRKÇEMİZE hiç mi saygısı yok bu firmanın. Biz korece bilmeyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını hiçe mi sayıyor bu arkadaşlar. Neden benim aynı konudaki şikayetimi çözmüyorlar!
    Yazık, çok yazık! SAMSUNG TÜRKİYEYİ kınıyorum ve hakkımı Türkiye Cumhuriyeti Mahkemelerinde TÜRKÇE olarak yazdığım şikayet dilekçelerimle sonuna kadar arayacağım.
    Samsung Q80t Banding ve DSE sorunu
    Samsung Q80t Banding ve DSE sorunu
    Samsung Q80t Banding ve DSE sorunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şaşırmayın Hocam Burası Türkiye

    Servis Elemanı Ne Diyor "Abi Bu Genel Merkezden Red Yer Diyor"Samsung Q80t Banding ve DSE sorunu 

    Samsung Q80t Banding ve DSE sorunu


    Elin Korelisi Devreye Girmiş Bu Çakallardan (Samsung Tr) Parayı Kurtarmış,Adama Helal Olsun 2020,2021 Qled Tv Almak İsteyen Arkadaşlar Bu Yorumları Okusun,Hala Forumda Almak ,Kullanmak İsteyen Çıkıyor,Adamların Fald Tvleri Böyle Uzak Durun Bu Pislik Çamur Gibi Panellerden.

    Samsung Q80t Banding ve DSE sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 29 Mart 2021; 21:3:20 >




  • Sen 2-3 kişinin sorunlu TV'sini iade etmezsin ama konuyu 1750 kişi tıklar ve kafadan 500 potansiyel müşterini kaybedersin. İnternet bu yüzden güzel bir şey.

  • Frobe kullanıcısına yanıt

    1 aydır tvleri inceliyorum, vatan bilgisayarda q80t modelini inceleme fırsatım oldu, televizyonun görüntü kalitesi ve özellikleri çok hoşuma gitmişti fakat bu şekilde birkaç konuyu görünce samsung qled tv'yi eledim, artık ya lg oled yada sony 2021 fald tvler arası bir model bakacağım.

  • Samsung iyi güzel bir kaç paneli var yalnız Samsung panel konusunda özellikle dse sorunu sıklıkla dile getirilmektedir bu yaşanan sorunlar yurtdışı kullanıcılarındada mevcut

  • Merhaba geçmiş olsun hala bir sonuç alamadınız anladığım kadarıyla.

    Ben tekrar yazmadım çünkü sorunun bende söylediğim gibi az olmadığını tam tersi kötü olduğunu fark ettim ve bunu görmemeye, aşmaya çalıştım.

    Fakat olmuyor tabi, maç falan size kötü geliyor ise buyrun bi pc veya xbox bağlayın tadından yenmiyor gerçekten dümdüz mide bulandırıcı.

    Koyu renkli olan kaplamalarda ve gökyüzü gibi statik görüntülerde mideniz bulanmadan hareket etmeniz imkansız.

    Film izlerkende 2-3 kere görüyorum ama sorun edilecek seviyede değil lakin oyun oynarken her daim görüyorsunuz 2-3 saniyede bir.


    Adamlar 120hz hdmi 2.1 ekran yapmış, genel incelemelere baksan 2020 için en iyi gaming tv.

    Fakat bunda oyun oynayacağınıza tüplü tv de oynasanız mideniz daha az bulanabilir.


    Aynı problem yakın zamanlarda aldığım 2018 model samsung q6fn televizyonda yüzde %1 oranında bile mevcut değil.


    Sonuç olarak samsung 2019 ve 2020 üst segment modellerde dümdüz dolandırıcılığa gitmiş. Güzel günleri oldu bu markanın ama bu günler değil.





  • Sonracıma konu sahibi beyin belliki sorunu hala çözülmediği gibi mahkemedende pek olumlu sonuçlar alamamış olacak ki sikayet var a yönelmiş 1 hafta önce.

    Gizli gizliye yakından takip ettiğim bu konu için çoook üzüldüm. Ben genel olarak aksiyon bile almıyorum çünkü zaten bana 1 değişim yapıldı yine dandik geldi ama bunu bulamayanlarda var işte, şükrettiğimiz şeye bak çünkü malesef araştırmalarım sonucu büyük çoğunluğun madur kaldığını gördüm.


    Sonuçta bu hata kronik dedim, ben hata ettim samsunga güvenerek dedim. O zaman napiyim 1 sene falan kullanır uygun fiyata satarım, biraz zarar eder yeni televizyon alırım Samsung servis ile uğraşacağıma dedim. En azından DSE problemi için bunu düşündüm fakat tv yi ileride satabilmem için tv nin düz durması gerekiyor değil mi?

    Fakat durmuyor ve topu topu 1 ayak değişimi yaparak çözülebilecek şeyi samsung tam 1 aydır beni devamlı oyalıyarak çözemiyor. Ben gittim 1700tl ye bana lazım olan bir ayak aldım, otomatikman o ayağı taksam sorun çözülecek ya benim onu takmamı bekliyorlar kaçmak için bu işten bende aldığım ayağı kutuda tutuyorum 15 gündür.


    Yuh yani hadi panel kronik sorun, koskoca dünya markası plastikten kaynaklı sorunu bile mi 1 ayda çözemiyor ya ilahi yani zulum oldunuz be =)

    Samsung Q80t Banding ve DSE sorunu
    Samsung Q80t Banding ve DSE sorunu
    Samsung Q80t Banding ve DSE sorunu




  • Merhaba, konu sahibi olarak sorunum çözülmedi maalesef. Ben hukuki süreci başlattım. Geçen hafta içi arabulucu aşamasını geçtik. Beklediğim gibi arabulucu aşamasından çözüm üretemedik. Bundan sonra mahkeme süreci olacak. Çarşamba günü başvurumu yapacağım.
    Tavsiyem geri durmayın mahkemeye verin. Mahkeme süreci belki uzun olabilir ama zor değil. Sonuçta kendi vatandaşlarının kazancını koruyacak hukuk düzenine sahip olduğumuzu düşünüyorum.
    Naçizane bir tavsiyem de, bu başlığı güncel tutmak. Bu bağlamda belli aralıklarla ekran görüntüleri (film, video, maç, gri ekran) paylaşalım. En azından SAMSUNG TV almayı düşünen vatandaşlarımız nasıl bir mağduriyet yaşama ihtimalleri olduğunu görsünler ve uzak dursunlar.
    SAMSUNG Q80T TV EKRANINDAKİ LEKELENMELERDEN DOLAYI KRONİK PROBLEMLİ VE SAMSUNG BU KONUDA HİÇBİR YARDIM SAĞLAMIYOR ÜLKEMİZDE. UZAK DURUN!!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mhabesoglu M kullanıcısına yanıt

    Merhaba üstadım.

    Q95T alma potansiyeli olan biri olarak şu yazdıklarınızı okuduktan sonra Samsung marka herhangi bir TV almaktan kesin olarak vazgeçtim.

    Yarattığınız farkındalık için teşekkür ederim.

    Etrafımı da bilgilendireceğim.


    Kolaylıklar dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert -- 19 Nisan 2021; 16:41:26 >
  • Merhabalar, anladığım kadarıyla hekimsiniz. Ben de hekimim. Ülkemizde bu paralar kolay kazanılmıyor bizim meslekte bile. SAMSUNG TÜRKİYE, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının cebinden bu paraları alıp, Kore vatandaşlarının cebine aktarıyor, kendi vatandaşlarını mağdur ederek. Ben paramı tıkır tıkır ödemişim, neyin karşılığında? Temiz ve akıcı bir görüntü vaadi karşılığında. Bununla beraber, gelin görün ki ekrandaki gölgelenlemeler nedeni ile ne bir maç ne de gündüz vakitlerinde geçen bir film izleyemiyorsunuz.

    SAMSUNG TÜRKİYE BU KİRLİ VE MÜHENDİSLİK HATASI PANELLERİ KOREYE İADE ETMELİ, BEN “VATANDAŞIMIN ZAR-ZOR, ALIN TERİ İLE KAZANDIĞI PARASINI SİZE PEŞKEŞ ÇEKEMEM” DEMELİ.

    UZAK DURUN, İLLA Kİ ALACAĞIZ DERSENİZ GİDİN TEKNOLOJİ MARKETLERİNE, TV Yİ YOUTUBE A BAĞLATIN VE %5 GRAY SCALE TEST YAZIN. EKRANDAKİ BANTLARI GÖRECEKSİNİZ.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende alacaktım ama şu yazılanlardan sonra vazgeçtim Oled almayı düşünüyorum ya da Sony.

    Teşekkürler ve Elveda ZamZung

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhabesoglu M kullanıcısına yanıt

    Aynen üstadım,meslektaşız bu durumda.

    Dediğiniz gibi para kolay kazanılmıyor,Samsung TR'in yaklaşımını kınıyorum.


    Bizim düşmana ihtiyacımız yok zaten, birbirimize yetiyoruz.


    Samsung TR vatandaşını düşüneceğine koreli'nin kesesini dolduruyor,yazıklar olsun !


    Ben şu durumda Sony 65Xh9505'e epey yakınım.Yeni modellerin eli kulağındaymış. Onlar çıkınca bir miktar daha düşer diye pusudayım.


    Gönül Oled istiyor ancak çocukların,hanımın uzun süre aynı yayında kalacağı endişesi ile alamıyorum.

    Ayrıca 65 için 20k ödemem gerekiyor.

    LG 55 CX7 fiyatıyla aklımı çelmiyor değil ama hem küçük hem de riske giremiyorum..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert -- 19 Nisan 2021; 22:3:32 >
  • Arkadaşlar bende bi üst Model aldım 2021 başında şu 2-3 haftadır farkettim daha önce varmıydı bilmiyorum. dikey gölgeler hızlı geçişlerde TV Samsung 65q800 almayı düşünen varsa bence bir daha düşünsün. Samsung aradım geldi 2 kişi ve bu olaya normal deyip gittiler ve şimdi şikayet var a yazdım. Samsung aradı ve benden sürekli video istiyorlar fakat video çekince belirgin değil. Ben Samsung kullanıcısı olarak bu TV bizi üzdü eski tv arar oldum onuda kardeşime verdim kardeşime gittikçe fark ediyorum 10 yıllık eski Samsung bu 8K dan çok çok daha net gösteriyormuş. Burda yazıyorum alacak olanlar birdaha düşünsün. Ben keşke Oled alsaydım diyorum çünki almadan oled ve qled arasında gidip gelip samsung 65q800t aldım

    Samsung Q80t Banding ve DSE sorunu
    Samsung Q80t Banding ve DSE sorunuwww.sikayetvar.com
    Samsung 65q800t Dikey Gölgelenme
    https://www.sikayetvar.com/samsung/samsung-65q800t-dikey-golgelenme




  • rodeo65 R kullanıcısına yanıt

    Samsung 65q800T Modeli Dse,Ve Vertical Bandingte Q95T Den Bile Kötü, Leşinde Leşi Halde

    Niye Bunlara Bulaştınız Hocam 8k Ivır Zıvır Cezbetmiş Sizi,İnanın Samsung Asla Bunu Sorun Kabul Etmiyor Çuvalla Para Verip

    Ortada Kalırsınız Benden Söylemesi Yurt Dışında İade Eden Çok Gördüm Alan Geri Postaladı Bu Leşi Gri Tekdüzeliğe Bakın Arkadaşlar İnsanları Çarpıyor Samsung Açık Açık Dolandırıcı Gibi 1 Şey Olmuşlar Artık

    Samsung Q80t Banding ve DSE sorunu




  • Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt

    Malesef yeni 8k olsun dedik ama pişmanım Samsung arıza yok diye bende bakayım gşdebileceğim kadar gideceğim. Cevap verdiğin için sağol keşke önceden bu forumdaokusaydım uyarıları. Ama dedim yazayım alacak varsa çok iyi düşünsün yanmasınlar bizim gibi

  • rodeo65 R kullanıcısına yanıt
    Hocam keske oled alsaydiniz.lcd teknolojisi eskidi artik.samsung ne yapsin ki?20 yillik teknoloji bu isikta sizar,banding de olur.normal yani adamlar hakli.endustriyel sinirlari bu yani lcd teknolojisinin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt

    Çok haklısınız zaten oled ve qled arasında gidip geldim sonunda Qled aldım keşke diyorum ama iş işten geçti, bakalım Tüketici Hakım e başvurdum işlemde inşallah Mahkemelere başvurmadan Tüketici Hakimi işi çözer. Hayırlısı ile inşallah

  • rodeo65 R kullanıcısına yanıt

    Lcd ler kötü bir sürü sorunla doğuyorlar en azından oledi düzgün kullanımda ömrü size bağlı görüntüsü cabası dediğimizde oled yanacak diye korku filmi çekip böyle millete haşat lcd leri aldırdılar konulara yazdığımızda freddy nin kabusu gibi çöküyorlardı buraya da bekliyoruz samsung gazlamacısı yolunmuş aslan, dayak yemiş boksör ve çetesini...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 29 Ekim 2021; 14:31:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ptolomeo kullanıcısına yanıt
    Aynen ya 20 yillik lcd leri qled dediler millete 15 e 20 ye dayadilar.oled disinda hepsi yalan tabii ki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Banding gölgeli ekran sorunu yaşamış arkadaşlar para iadesi alabilen veya değişim yapabilen arkadaşlar varsa varmış galiba nasıl bir prosedür izlediler. Ben Tüketici Hakime başvurdum geçen hafta edevletten, daha haber yok, biraz bekleyip Avukat tutup dava açmayı planlıyorum sonuçta 24 bin vermişim Samsung 65Q800T 8K. Umarım Samsung var olan soruna çözüm getirip paramı iade eder davalık olmadan.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.