Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.406
Cevap
31
Favori
1.998.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ah su dıs mekandakı kaltesını ıc mekandada gosterse su makına..kapalı ortamda cok kotu ama dısarda on numara..resımler ıcın saol buarada gayet guzeller..
  • volcano2K üsatada bir soru.

Üstad önce verdiğin değerli bilgiler çok teşekkürler.

versiyon upgrade ile DXHI1 yüklediğimizde dil önce ingilizce kuruluyor. Sonra Türkçe LANG_MUI tur.cab yükleyince tamamen Türkçe oluyor mu?

Yani diğer programlar da Türkçe oluyor mu?
    Üst barda bluetooth simgesi görünüyor mu?
    Operatör verici bölge ismi ekrana geliyor mu?

Bu yeni versiyonu kurmamı önerir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horon -- 25 Eylül 2008; 10:08:42 >
  • arkadaşlar mp3 dinlerken ekran ışığı tamamen kapanmıyor ve şarja etki ediyor, ama radyo dinlerken bir süre sonra kapanıyor,başka bir sorumda iphone tuş kilidini yükledim ama tuş kilidine geçtiği zaman ekran ışığı kapanıyor tekrar açmak istediğimde geri gelmiyor açamıyorum kilidi bütün tuşlara basmama rağmen.benmi ayar yapamdım nedir.yardımcı olursanız sevinirim..
  • volcano2K'ya sormuşsun gerçi ama ben cevap vereyim. Aynen dediğiniz gibi oluyor. LANG_MUI tur.cab yükleyince tamamen Türkçe oluyor. Sadece Opera ingilizce kalıyor. Bu firmware'i ben şahsen tavsiye ederim. Ekran hassasiyeti, menülerin hızlanması ve bazı problemlerin giderildiği bir firmware. Tabi mükemmel değil bundada bazı sıkıntılar var ama şu anki en iyi firmware.

quote:

Orjinalden alıntı: horon

volcano2K üsatada bir soru.

versiyon upgrade ile DXHI1 yüklediğimizde dil önce ingilizce kuruluyor. Sonra Türkçe LANG_MUI tur.cab yükleyince tamamen Türkçe oluyor mu?

• ÖNEMLİ !!!

Arkadaşlar biz hala samsung firmware yüklemeye hala hakim değilmişiz. Şimdi anladım. Yeni firmware yükledikten sonra *#2470#* yazınca kameranın firmware'i yükseltiliyor. Görüntü kalitesi I1 firmware'inde bu şekilde artıyormuş. Ben yaptım, data kaybına neden olmuyor sadece 2 sn'lik bir upgrading firmware yazısı çıkıyor. Sonra hemen kamerayı kullanabiliyorsunuz. Görüntü kalitesinde gelişme oldu gerçekten.

Kaynak:
    http://www.modaco.com/content/i900-omnia-http-i900-modaco-com/272800/omnia-photo-quality/

• Ayrıca fotoğraf çekiminde daha iyi bir sonuç için kullandığım kendi kamera ayarlarım:

Çekim Modu: Tek
    SCN: Hiçbiri (Çekilecek fotoğraf tipine göre manuel değiştirilirse daha iyi sonuç verir)
    boyut: 2560x1920
    Görüntüyü Genişlet: Açık
    Sayaç: Kapalı
    Kalite: Yüksek
    Beyaz Dengesi: Otomatik (ışık tipine göre manuel değiştirilebilir)
    Efekt: Efekt yok
    Odak: Açık
    ISO: Otomatik
    Ölçüm: Orta
    Kontrast: +2
    Doyma: +1
    Keskinlik: +1
    GPS: Kapalı
    WDR: Kapalı
    Anti-Titreşim: Açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 25 Eylül 2008; 12:35:59 >
  • Ayrıca Radio Rom denilen bir şey daha varmış Onuda ayrı upgrade ediyormuşuz ve yine data kaybı olmayan bir upgrade'miş, sadece Radio transreciever iyileştiriliyormuş.

Şu adreste anlatılıyor ama henüz yapmadım. Radio rom'una I2 firmware atanlar GPS ve WiFi'da büyük iyileşme olduğunu söylüyorlar.

http://www.modaco.com/content-page/272126/secanys-rom-research-thread/page/600/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 25 Eylül 2008; 11:10:29 >
  • arkadaslar bu firmware olayını pek anlayamadım
    1 bunu yapınca herşey siliniyomu tel rehber msjlar resimler mp3ler
    2 vista kullanıyorum bu sorun olurmu
  • exen radio rom update sadece telefon kısmını update ediyor ve ayrı bir programla yapılıyor programın adı grandprix ama kullananlar çok dikkatli olunması yönünde uyarıyorlar telefonu eline alanlar çok oldu bu programla firmware update yaparken.

mmg firwware update yaparsan telefonun dahili hafızasındaki herşey silinir telefona kayıtlı numaralar mesajlar dahil sadece my storage ve hafıza kartına birşey olmaz. vista uyumlu modem sürücüsünü indirirsen problem olmaz ama vistada yine de dikkatli olmak lazım.
  • peki bu teldeki bilgileri bilgisayara aktarmanın yolu varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: exen

volcano2K'ya sormuşsun gerçi ama ben cevap vereyim. Aynen dediğiniz gibi oluyor. LANG_MUI tur.cab yükleyince tamamen Türkçe oluyor. Sadece Opera ingilizce kalıyor. Bu firmware'i ben şahsen tavsiye ederim. Ekran hassasiyeti, menülerin hızlanması ve bazı problemlerin giderildiği bir firmware. Tabi mükemmel değil bundada bazı sıkıntılar var ama şu anki en iyi firmware.

quote:

Orjinalden alıntı: horon

volcano2K üsatada bir soru.

Üstad çok teşekkürler. Harika bilgiler veriyorsunuz.

• yokmu arkadaslar bilgisi olan tel defterini msjları ajandayı bilgisayara kaydeden bi program
  • Ben rehber, takvim ve office notlarını telefonun CD'sinden çıkan activesync ile outlook'a atıyorum. Mesajlarıda atabiliyordu yanılmıyorsam. Neyi senkronize edip neyi etmeyeceğini ayarlayabiliyorsun.

quote:

Orjinalden alıntı: mmg55

peki bu teldeki bilgileri bilgisayara aktarmanın yolu varmı

• quote:

Orjinalden alıntı: mmg55

yokmu arkadaslar bilgisi olan tel defterini msjları ajandayı bilgisayara kaydeden bi program

Var. Pim Backup. Ücretsiz

Buradan İ n d i r e b i l i r s i n i z.

Kolay Gelsin.
  • merhaba arkadaslar..bnde omnia'yı almak için dolanıp duruorum ancak suanda sanırım sadece telpa getirdii için we telpanın omniaları da gümrükten henüz geçmedii için pek bulamıorum..daa dorusu tüm telefoncuların söledii bu !

hepsi ağız birlii yapmıscasına bayramdan sonrasını işaret ediyor...

sanırım beklemek en mantıklısı deil mi?yoksa aramaya dewam mı etsem??

not:Teknosalarda bile kalmamıs
  • bimex e sipariş ettik bakalım yarın gelirse bende sizden olacağim.
  • İyi hoş ta karmaşıklıktan rom yüklemeye cesaret edemedim.Binary edtler ülke kilitleri falan derken en iyisi eski olsun benim olsun demekten kendimi alamıyorum.Bilgili bir arkadaş omnia rom update rehberi açarsa çok yardımcı olur arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OssyG

İyi hoş ta karmaşıklıktan rom yüklemeye cesaret edemedim.Binary edtler ülke kilitleri falan derken en iyisi eski olsun benim olsun demekten kendimi alamıyorum.Bilgili bir arkadaş omnia rom update rehberi açarsa çok yardımcı olur arkadaşlar.

evet haklısın.mümkünse usta arkadaşlar rom update konusunu ayrıntılı bir şekilde anlatırsa çok iyi olacak.mesela benim daha elime geçmedi ama alır almaz direk en yeni rom u yükleyerek işe başlamak istiyorum.acaba mümkünmü.yoksa kurulu telefonun üstüne tekrar yeni rom u mu kurmak gerekiyor???????????
  • rom update esasında zor bir iş değil arkadaşlar en son çıkan DXHI1 romunu yükleyebilirsiniz 1. mesajda detaylı olarak var sadece 1 tuşa basarak rom update yapıyorsunuz bölge koduna falan takılmayın normal yollarla olmazsa o zaman onlar devreye giriyor önce bi normal olarak deneyin olmazsa diğer seçenekleri denersiniz.
  • arkadaşlar antidote un dediği gibi ülke koduna takılmayın en son firmware i indirin 1. sayfadan.. sonra orda anlatıldığı gibi ilerleyin. çok da zor değil.
    Benimde tereddütlerim wardı ancak dün gece hiç bir problem yaşamadan DXHI1 romunu yükledim.telefon hafızasına kayıtlı herşey siliniyor. Sim kartınız hakkında şüpheniz olmasın ondaki kayıtlar tabi ki silinmiyor. bildiğim kadarıyla romda üke kodu kilidi warsa sadece o zaman diğer seçenekleri kullanıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.