Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.406
Cevap
31
Favori
1.998.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usttekı guc dugmesı sarj olurken kırmızı dolduktan sonra ıse yesıl olur yesıl olduktan sonra cıkarın ve bazı programlar hafıza kartına bazısı da ana hafızaya ama genellıkle karta kurun calısmasında agırlık olursa bu sefer de ana hafızaya kurun ama unutmayın ana hafıza doldukca calısması da agırlasıcaktır
    quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

Telefonu kendi şarjı bitti bende fişe taktım yaklaşık 4 saat oldu, şarj cihazı hala sıcak. 12 saat kadar prizde kalması mı gerekiyor ?

Telefona attığımız uygulamaları yüklerken nereye yükleneceğini soruyor ben galiba hafızaya yüklüyorum nereye yüklemem lazım?
  • ana hafıza aygıtım oluyor
    quote:

Orijinalden alıntı: levis_mk

quote:

Orijinalden alıntı: ishan

evet haklısın ama 1 cok acılması gereken yerlere bu pro tam destek veriyor sayet daha hızlı olanı ıstersen sana tavsıyem ..UCWEB6..budur benım de favorım bu.........not...ana hafızaya kurman hızlandırıcaktır
    quote:

Orijinalden : levis_mk

su an skyfire ve UCWEB6 dan daha hizli tarayici var mi?skyfire iyi ancak cok sik takiliyor ve kucuk kucuk kutucuklar cikiyor sayfayi acana kadar......

ana hafiza demek,"my storage"degil mi?yoksa "aygitim" a mi yuklemeliyiz?

• programları mümkün olduunca hafıza kartına atın arkadaşlar çok daha hızlı çalışır :)
  • Birşey sormak istiyorum. Geçtiğimiz 178 sayfayı pek kontrol edebileceğimi sanmıyorum en azından telefon elime geçene kadar İlk sayfayı gözden geçirirken şunu gördüm.
    "Ekran: 3.2" 240x400 pixel WQVGA 256k dokunmatik TFT Ekran. (Windows Mobile 6.1 pro max. 65k desteklediğinden 65k�lık görüntü verir) "

Yani ekran aslında 256k ama bizim gördüğümüz 65k renk mi olacak? Çektiğimiz fotoğrafları telefondan bakınca 65k renk sınırı içinde mi göreceğiz? Max 65k ise 256k 'nın espirisi nedir? İki değer arasında 4 kat fark var. Çok birşey kaybeder miyiz? Bu 4 kat farkı gözle farkedebilir miyiz?

Yoksa sen bu teknik şeylere çok fazla takma telefonunla takılmana bak, tadını çıkar mı dersiniz?

• Haplo senin sorduğun soruyu bende merak etmiştim ve cevabını da öğrendim. Evet rom güncellemeleriyle 256k renge ulaşabiliyoruz.
  • bunu derken hepsı olmaz bazı programlar harıc demelıydın lutfen bılmedıgınız veya emın olmadıgınız konularda ınsanları yanlıs yonlendırmeyın
    quote:

Orijinalden alıntı: caddy77198

programları mümkün oldunca hafıza kartına atın arkadaşlar çok daha hızlı çalışır :)
  • merhaba, ben de omnia kullanıcıs oldum.

ilk sayfadan anladığım kadarıyla sbp diye bir dosya indirip telefona attım, çalıştırmayı da başardım ama
    ingilizce oldu. spnra türkçe yapmak için bir şey indirdim onu da attım ama değişiklik yok

ilk defa böyle özellikleri olan bir telefon kullandığım için sanırım zorlanacağım ama

böyle prgramlar yüklemesem de bu telefonu kullanmanın anlamı yok sanırım değil mi?

adım adım ilerlemek istiyorum, daha rom falan ne demek anlayamadım. sbp yi Türkçe yapmam nasıl olacak?
    vakti olan biri varsa msn de de anlatabilir
  • quote:

mga93 kardes,en son versiyon spb3 hangisidir?ve bende spb3 te kullandigim hava durumu "serial number" diye bir kod veya numara istiyor....sen bu isi nasil hallediyorsun?

5D5G3473M852
  • sesli arama varmıydı yaw. nasıl aranıyordu.
    o kadar çok kurmuştumki ROM un birinde sesli arama yapabiliyorudm.

acep nasıl yapılıyor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwer975

ihsan kardeş, bi sorum olacak:
    şimdi DXID1/R6.5v2 romunu kullanıyorum. bugun aleti şarja taktıktan 1 saat sonra bataryanın ateş gibi yandığını farkettim. aynı zamanda şarj olma süresi de çok uzadı. bu konuyla ilgili başına gelen bişey oldu mu ne yapmalı................................??
    yardımcı olursan sevinirim.

2007 mi 2009 olanı mı kurdun.Normal lite md2 hangisi?

havalar sıcak ya normaldir :)
  • muhtesem 1 rom 6.1 fakat ozellıklerı sızı cok sasırtıcak buyrun ...http://www.mediafire.com/download.php?ng4ugyimy15 http://www.mediafire.com/download.php?yyntwyzwnzt bunu kurdugunuzda full olanı secmenız durumunda tlf nunuz kurulumlarda sızden 1 cok defa onay ıstıyecektır bıraz sabırlı olun ve kendısını resetlıyene kadar sabredın ve eglencelı 1 roma hazır olun muhakkak deneyın 2 sınıde ındırın ve 1 ncısını actıgınızda otomatık olarak 1 adet yukleme cıkıcaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 26 Temmuz 2009; 23:16:37 >

• DXID1_Zeus_23009_Lite.7z bunu deniyorum...
  • dedıgım romu deneyın boyle 1 rom karsılasmadıgınıza ıdda bıle edebılırım 1 tıkla manıla 1 tıkla today 1 tıkla sbp shell ve dahası...cok ılgınc ıstersenız full olsun dersenız 70 mb oluyor custom olsun dersenız 106 mb oluyor clean dersenız 150 mb bos oluyor ve hızından dolayı cok sasırıcaksınız ve kamera ve resım kalıtesını soylemıyorum bıle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 26 Temmuz 2009; 23:17:36 >

• bunların hepsı 1 romda ve kesınlıkle kasma yok butun bunlar 1 tıkla parmagınızın ucunda denemessenız cok sey kaybedersınız ıdda edıyorum bu video size ne demek istedigimi anlatıcaktır buyrun seyredin http://www.youtube.com/watch?v=4umUNEunC5c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 26 Temmuz 2009; 23:43:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mga93

quote:

mga93 kardes,en son versiyon spb3 hangisidir?ve bende spb3 te kullandigim hava durumu "serial number" diye bir kod veya numara istiyor....sen bu isi nasil hallediyorsun?

5D5G3473M852

kardes,verdigin bu kodu giriyorum ama kod cok uzun diyor yani olmuyor tabii ki hava durumu icin.....
  • internete girmeden nasil gprs i acabiliriz?yani,su spb tv ye girmek icin internete girmek gerekir,ancak skyfire baglanmadan giremiyorum...benim sordugum sey yani internete baglanmadan nasil gprs i acabiliriz?burada wi-fi sozkonusu degil GPRS e baglanmak ve spb tv yi kullanmak icin?onceden tessekkurler........
  • sayet no data kurulu dıılse zaten otomatık olarak ılk onca gprs acıcaktır
  • gprs aciyor ishan kardes ama internete baglanmak istedigimde bilmem anlatabiliyormuyum......yani spb tv ye baglanmak icin her hangi bir seye internete baglanmak icin gerekiyor yani direkt baglanmiyor....
  • Samsung OMNIA'ma TELPA'da yeni sürüm yüklettim...i900JUHK1 olarak yazıyor...ne yazık ki yeni ROM yüklettikten sonra telefonumun şarjı 1 gün bile gitmemeye başladı. ROM yğklenmesi için TELPA'ya göndermeden önce yaklaşık 3 gün giden pil, aynı kullnaım şekliyle 1 gün gitmiyor...TELPA'yı aradım ama tekrar yollayın bakalım diyorlar, bu da benim için zaman kaybı ve telefonsuz bir dönem demek...

Siz böyle bir sorun yaşadınız mı? Ne yapayım? ROM'dan mıdır? (BEnce başka sebep yok, çünkü ROM yğklenmeden önce pil sorunum yoktu..) Kendim ROM değiştirsen mi? Hangisini yükleyeyim? Bi de bendeki bu ROM en son ROM mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sataguler

Samsung OMNIA'ma TELPA'da yeni sürüm yüklettim...i900JUHK1 olarak yazıyor...ne yazık ki yeni ROM yüklettikten sonra telefonumun şarjı 1 gün bile gitmemeye başladı. ROM yğklenmesi için TELPA'ya göndermeden önce yaklaşık 3 gün giden pil, aynı kullnaım şekliyle 1 gün gitmiyor...TELPA'yı aradım ama tekrar yollayın bakalım diyorlar, bu da benim için zaman kaybı ve telefonsuz bir dönem demek...

Siz böyle bir sorun yaşadınız mı? Ne yapayım? ROM'dan mıdır? (BEnce başka sebep yok, çünkü ROM yğklenmeden önce pil sorunum yoktu..) Kendim ROM değiştirsen mi? Hangisini yükleyeyim? Bi de bendeki bu ROM en son ROM mu?

Omnia i900 WM6.5-WWE-23009.DXID1-sector.Zeus.Lite

http://ra_pids_hare.com/files/259201362/R6.5v3_23009.rar aradaki _ cizgileri siliniz... Normali

http://rap_ids_ hare.com/files/259214794/R6.5v3M_23009.rar aradaki _ cizgileri siliniz... MD2

Süper bir ROM...

• 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.