Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.406
Cevap
31
Favori
1.998.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kaankocabay

quote:

Orjinalden alıntı: brs_1907

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak..
    telefonu aldığımdan beri kiminle konuşsam sesimin çok az geldiğinden şikayet ediyor. hatta bazen dediğim bile anlaşılmıyormuş. sessiz de konuşan biri değilimdir. acaba mikrofonun hassaslığını ayarlayabildiğimiz bir menü var mı telefonda? ya da registry den ayarlanabilir mi? yapılıyorsa nasıl?
    şimdiden teşekkürler.

http://www.omnia*****turk.com/forum/teknik-servis/mikrofon-hassasiyetini-artirmak-!/

Bu adresi incelersen sorununa çözüm bulacaksın. (aradaki yıldızları kaldırmayı unutma)

çok teşekkürler

• quote:

quote:

telefonu aldığımdan beri kiminle konuşsam sesimin çok az geldiğinden şikayet ediyor. hatta bazen dediğim bile anlaşılmıyormuş. sessiz de konuşan biri değilimdir. acaba mikrofonun hassaslığını ayarlayabildiğimiz bir menü var mı telefonda? ya da registry den ayarlanabilir mi? yapılıyorsa nasıl?
    şimdiden teşekkürler.

http://www.omnia*****turk.com/forum/teknik-servis/mikrofon-hassasiyetini-artirmak-!/

Bu adresi incelersen sorununa çözüm bulacaksın. (aradaki yıldızları kaldırmayı unutma)

omnia****turk'e üye olmayı bir saattir deniyorum başaramadım. aktivasyon mail gelmiyor. üye olmadan da görüntüleyemiyorum post'u. rica etsem copy paste yapabilir misin arkadaşım orada yazanı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brs_1907 -- 5 Şubat 2009; 12:21:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sbsbeco

selam arkadaşlar. forumda baktım ama bir türlü bulamadım yada göremedim regedit nasıl yapıyoruz omniada ??

Hakkaten nasıl giricez regedit e ben rosco explorer kurdum ama genede giremedim adım adım anlatabilen birisi varmı acama. Acemiyim kusura bakmayın.

Ayrıca Omnia için çok güzel ve faydalı bir forum. Tüm Donanım haber Adminlerine , moderatorlerine ve Omnia için emeği geçen herkese TeŞeKKüLeR. :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: svai

arkadaşlar vistada rom yüklemesi nasıl oluyor bir anlatabilir misiniz.

??
  • quote:

quote:

??

samsungun sitesinden yasal olanları yükleyebiliyorum çünkü vista için seçeneğide mevcut
    ancak diğerleri hep xp dalgasıyla açılıyor ve aleti göremiyor bile.nasıl çözebiliriz
  • arkadaşlar benim telefonun 16gb alanı sökülmüş olarak gözüküyor hard reset soft reset ne yaptıysam düzelmedi bir yardım lütfen..
  • quote:

quote:

quote:

??

samsungun sitesinden yasal olanları yükleyebiliyorum çünkü vista için seçeneğide mevcut
    ancak diğerleri hep xp dalgasıyla açılıyor ve aleti göremiyor bile.nasıl çözebiliriz

sitede aynı güncellemenin vista için olanı var ( eğer romun orjinal ise )
    active sync yükle
    cihazı tanıt
    sonra indirdiğin güncellemeyi çalıştır
    gerisini kendi yapıyor.

eğer hiçbirşey olmuyor ise muhakkak ekrana bir mesaj çıkıyor: onu buraya yaz bi bakalım
    kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: deliblue

arkadaşlar benim telefonun 16gb alanı sökülmüş olarak gözüküyor hard reset soft reset ne yaptıysam düzelmedi bir yardım lütfen..

ayarlarda usb bağlantı seçeneği var
    active sync seçilimi değil ise onu işaretle
    şimdilik aklıma gelen bu
    kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdem Dengel

quote:

Orjinalden alıntı: ctnr

bı sorum daha olacak suan custom fırmwarelerden hangısı en ıyısı? rom guncellemesı yapacam hangısını yuklememı onerırsınız? dıl sorunu olmaması lazım yanı turkce olması lazım telefonun.

Bugüne kadar çıkmış en başarılı firmware diyebilirim
    üstelik turk

http://www.mobileturk.org/coerta/forum/viewtopic.php?f=51&t=631&start=0

selam,
    erdem kardeşim yeni siten hayırlı olsun
    bende üye oldum:-)
    hep destek tam destek

• en iyi rom hangisi diye soran arkadaşlar eğer orjinal programların olduğu bir rom istiyorsanız yani hiçbirşey çıkarılmamış bir rom şu an için en iyisi aşağıda linkini verdiğim romdur 1. sayfadaki türkçe dil dosyasını da yüklerseniz bu romu yükledikten sonra türkçe olarak da kullanabilirsiniz.

http://www.mediafire.com/?sharekey=406652e46b10ccc11f8e0fff488e27e0e04e75f6e8ebb871
  • işte böyle bir sorun geliyor. ama samsungun kendi sitesindekileri yükleyebiliyorum direk vista için olanını indirerek
    bunları yüklememin imkanı yok mu

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek'
  • quote:

Orjinalden alıntı: capricornus

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ctnr

bı sorum daha olacak suan custom fırmwarelerden hangısı en ıyısı? rom guncellemesı yapacam hangısını yuklememı onerırsınız? dıl sorunu olmaması lazım yanı turkce olması lazım telefonun.

Bugüne kadar çıkmış en başarılı firmware diyebilirim
    üstelik turk

http://www.mobileturk.org/coerta/forum/viewtopic.php?f=51&t=631&start=0

selam,
    erdem kardeşim yeni siten hayırlı olsun
    bende üye oldum:-)
    hep destek tam destek

Gördüm abi
    Senden kit almak istiyorum
    Sahibinden den mesaj attım bakar mısın?

• yasaklı sitelere girmek için;

ayarlara girin ordan bağlantılar sekmesinden wi-fi a girin.
    ağ bağdaştırıcıları sekmesinden en üsttekini seçin sychip jaguar wlan gspi card olanı
    ve düzen e basın.ad sunucuları sekmesinden dns olan yere 208.67.222.222 -
    diğer dns e de 208.67.220.220 yazıp ok e basın.
    artık telefondan yasaklı sitelere girebileceksiniz.
  • quote:

Gördüm abi
    Senden kit almak istiyorum
    Sahibinden den mesaj attım bakar mısın?

tamam dostum yarın sabah yolluyorum kargo ile
    hayırlı olsun
  • quote:

quote:

quote:

şimdiden teşekkürler.

omnia****turk'e üye olmayı bir saattir deniyorum başaramadım. aktivasyon mail gelmiyor. üye olmadan da görüntüleyemiyorum post'u. rica etsem copy paste yapabilir misin arkadaşım orada yazanı?

Konuşurken Karşı Tarafın Size"Sesiniz az ve boğuk geliyor" dediği belki olmuştur.

işte çözümü.

*#0002*28346# tuşla
    menu -->talking -->handset

MPBST(22): +24 dB yap
    TX: -4.5 dB yap
    Menu --> apply
    ve çıkın
    Mikrofon hasasiyeti artar ve sesiniz karşı tarafa daha net gider.
    Denenmiştir

(kaynak:Omniaturk)
    Ve Uygulamalı anlatım videosu

http://video.go****ogle.com/videoplay?docid=-4173965667824863946

• diyelim ki bu telefon çalındı;polis gps takibi ile bulabilirmi... ikincisi gps takibini bizde yapabilirmiyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: motuntanhu23

diyelim ki bu telefon çalındı;polis gps takibi ile bulabilirmi... ikincisi gps takibini bizde yapabilirmiyiz?

teorik olarak mümkün ama olmaz
  • e peki çalınmaya karşı bi önlem alamazmıyız??çalındıktan sonra polis için çocuk oyuncağı olur onu bulmak sanırım...gps te takip edilebilmesi için bi program mı kurmam gerekiyo ?? yoksa kurmadan da takip yapılabiliyomu??
  • arkadaslar,bu ruote 66 gps nasil kuruluyor ve telefonla birlikte mi geliyor? yani telefondaki bulunan o cd ruote gps yuklemek icin midir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: motuntanhu23

diyelim ki bu telefon çalındı;polis gps takibi ile bulabilirmi... ikincisi gps takibini bizde yapabilirmiyiz?

Anlaşılan senin niyetin polisten önce baskın yapıp bi güzel....
  • 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.