Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.406
Cevap
31
Favori
1.998.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde ben telefonuma hiç bir şey istemiyorum ne program ne bir şey sadece o ilk sayfada videosu verilensiyah temalı spb mobile hell olarak verilen temayı istiyorum onu nasıl yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkabi -- 2 Şubat 2009; 10:58:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kbrdy

arkadaşlar audacity gibi ses dosyalarını editleyebileceğimiz bi program var mı omnia için?? teşekkürler..
  • Gerçekten Süper İnceleme Olmuş Bende Bu Telefonu Almayı Düşünüyorum ...
  • Cidden topic git gide sapiyor amacindan
  • depolama bellegı krıtık sevıyede dıo bnm telefon sureklı uyarı verıo.daha oncede bu sorunu yasayan bı arkadas herseyı my storage a atmamı soyledı attım hatta tum muzıklerı fln sıldım telefondan ama yınede 2mb lık bos yer war.16gb ı kullanamıorm.orjınal rom kullanıyorum.lutfen bırısı yardım etsın yada bu sorunun cozumunun anlatıldıgı bıyer warsa yol gostersın orayı okuyaym.sınırlerım alt ust oldu kac gundur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctnr

depolama bellegı krıtık sevıyede dıo bnm telefon sureklı uyarı verıo.daha oncede bu sorunu yasayan bı arkadas herseyı my storage a atmamı soyledı attım hatta tum muzıklerı fln sıldım telefondan ama yınede 2mb lık bos yer war.16gb ı kullanamıorm.orjınal rom kullanıyorum.lutfen bırısı yardım etsın yada bu sorunun cozumunun anlatıldıgı bıyer warsa yol gostersın orayı okuyaym.sınırlerım alt ust oldu kac gundur.

1.mesajlarda depolama yeri olarak my storage seç
    2. windows içinde ( file explorer ile aç ) lang eryon gibi bir şeydi 3,5 mb onu sil.
    3. memmaid yükle ve intenet geçmişini temizle
    4. htc task manager 1.5 yükle ve X buton ile kapatı seç

ilk aklıma gelenler bunlar epey yer açılacaktır
    kolay gelsin

( sorunları ayrıntılı yazarsanız daha net cevap verebiliriz)

• quote:

Orjinalden alıntı: psychodeath8

quote:

Orjinalden alıntı: capricornus

quote:

quote:

Arkadaslar acil yardım edin lütfen...! rom güncellemesi bittikten sonra telefon resetlenirken ilk baştaki omnia yazısı geldi ve kaldı yaklaşık yarım saattir o ekran duruyor sadece ne yapmam gerekiyor

lütfen ne yapmam gerektiğini bilen biri varsa yardım etsin telefonu açamıyorum hala..!

hard reset attınmı?
    atmadın ise ;
    yes ve no tuşuna basılı tut.... reset e bas ........yes no tuşlarını bırakma..... bir pencere açılacak format ve cancel yazan........ tuşları bırak ve yes tuşuna bas

şimdi hardresette attm ama değişen hiç bişii yok yine aynı ekran kalıyo açılışta

götür başarıya düzeltsinler para falan da almıyorlar..... rom güncellerken olduğunu söyle
    garantili telefon sorun olmaz
    kurcalama sakın boş yere vida değerse o zaman garantiden çıkar

• quote:

Orjinalden alıntı: grkabi

herkese selamlar arkadaşlar buradaki bilgiler gerçekten yeni başlayıp kendini geliştirecekler için gerçekten güzel. ben bişey sormak istiyorum.şimdi ben bi siteden bi sürü tema buldum ama hepsi ingilizce daha telefonuma yüklemedim yükleyince ingilizce çıkarmı tema çıkarsa nasıl türkçe yapabilirim

1. temalar omnia uyumlumu?
    2. eğer uyumlu ise 'temaadı.tsk' olan dosyayı bul
    3. tsk uzantılı dosyayı windows içine at
    ayarlardan-bugüne gel ve attığın dosyayı seç ok de...

4. eğer temadan kastın spb shell ise kurulumu içerisinde yazıyor.read me adı ile

5. kurduğun tema veya haerhangi bir programı türkçe yapmak için program files içerinde lang isimli text bul - kopyasını al - kopyasını aç ve içerisindei ingilizce kelimlerin karşına =türkçe olarak yaz

• quote:

quote:

depolama bellegı krıtık sevıyede dıo bnm telefon sureklı uyarı verıo.daha oncede bu sorunu yasayan bı arkadas herseyı my storage a atmamı soyledı attım hatta tum muzıklerı fln sıldım telefondan ama yınede 2mb lık bos yer war.16gb ı kullanamıorm.orjınal rom kullanıyorum.lutfen bırısı yardım etsın yada bu sorunun cozumunun anlatıldıgı bıyer warsa yol gostersın orayı okuyaym.sınırlerım alt ust oldu kac gundur.

1.mesajlarda depolama yeri olarak my storage seç
    2. windows içinde ( file explorer ile aç ) lang eryon gibi bir şeydi 3,5 mb onu sil.
    3. memmaid yükle ve intenet geçmişini temizle
    4. htc task manager 1.5 yükle ve X buton ile kapatı seç

ilk aklıma gelenler bunlar epey yer açılacaktır
    kolay gelsin

( sorunları ayrıntılı yazarsanız daha net cevap verebiliriz)

capricornus

lang eryon dosyasını sıldım ama 130kb lık bsydı sanırım.aygıtım ıcındekı wındowstan sıldım.
    memmaid yukledım ve gereksız herseyı sıldım.
    task manager yukledım.programı acınca sol tarafta telefon telefon telefon yazıodu alt alta.sag taraftakı close all secenegıne tıkladım yapmam gereken baska bıse war mı ?
    fakat mesajların depolama yerını my storage yapamadım.seceneklerde depolamaya gırdım orda my storage secebılecegım bıse yoktu..:S

• capricornus

lang eryon dosyasını sıldım ama 130kb lık bsydı sanırım.aygıtım ıcındekı wındowstan sıldım.
    memmaid yukledım ve gereksız herseyı sıldım.
    task manager yukledım.programı acınca sol tarafta telefon telefon telefon yazıodu alt alta.sag taraftakı close all secenegıne tıkladım yapmam gereken baska bıse war mı ?
    fakat mesajların depolama yerını my storage yapamadım.seceneklerde depolamaya gırdım orda my storage secebılecegım bıse yoktu..:S

mesajlara gir menuden seçenekler --enaltta storage veya depolama yazar onu seç-----boş kutuya tik at : işlem tamam
  • bir tane açık havada çekilmiş gündüz resmi koyandan allah razı olsun derimmm
  • bı sorum daha olacak suan custom fırmwarelerden hangısı en ıyısı? rom guncellemesı yapacam hangısını yuklememı onerırsınız? dıl sorunu olmaması lazım yanı turkce olması lazım telefonun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctnr -- 4 Şubat 2009; 2:14:51 >
  • arkadaslar,kusuruma bakmayin ama ben cok acemi yeni bir omnia kullanicisi olarak soruyorum:bunda nasil ingilizceyi turkce yapacagiz?yapmak icin de ayarlardan dilleri bulamiyorum yoksa diller bu telefonda yok mu?ya da baska cesit olabilirse lutfen soyleyin cunku ben omniayi bugun aldim....
  • quote:

bı sorum daha olacak suan custom fırmwarelerden hangısı en ıyısı? rom guncellemesı yapacam hangısını yuklememı onerırsınız? dıl sorunu olmaması lazım yanı turkce olması lazım telefonun.

Bugüne kadar çıkmış en başarılı firmware diyebilirim
    üstelik turk

http://www.mobileturk.org/coerta/forum/viewtopic.php?f=51&t=631&start=0
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar acil yardım edin lütfen...! rom güncellemesi bittikten sonra telefon resetlenirken ilk baştaki omnia yazısı geldi ve kaldı yaklaşık yarım saattir o ekran duruyor sadece ne yapmam gerekiyor

lütfen ne yapmam gerektiğini bilen biri varsa yardım etsin telefonu açamıyorum hala..!

hard reset attınmı?
    atmadın ise ;
    yes ve no tuşuna basılı tut.... reset e bas ........yes no tuşlarını bırakma..... bir pencere açılacak format ve cancel yazan........ tuşları bırak ve yes tuşuna bas

şimdi hardresette attm ama değişen hiç bişii yok yine aynı ekran kalıyo açılışta

telefonundan sim kartını ve hafıza kartını çıkartıp ondan sonra hard reset at aynı problemle bende karşılaştım. İşe yarar umarım bende yaramıştı çünkü

• arkadaşlar vistada rom yüklemesi nasıl oluyor bi anlatabilirmisiniz.
  • merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak..
    telefonu aldığımdan beri kiminle konuşsam sesimin çok az geldiğinden şikayet ediyor. hatta bazen dediğim bile anlaşılmıyormuş. sessiz de konuşan biri değilimdir. acaba mikrofonun hassaslığını ayarlayabildiğimiz bir menü var mı telefonda? ya da registry den ayarlanabilir mi? yapılıyorsa nasıl?
    şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brs_1907

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak..
    telefonu aldığımdan beri kiminle konuşsam sesimin çok az geldiğinden şikayet ediyor. hatta bazen dediğim bile anlaşılmıyormuş. sessiz de konuşan biri değilimdir. acaba mikrofonun hassaslığını ayarlayabildiğimiz bir menü var mı telefonda? ya da registry den ayarlanabilir mi? yapılıyorsa nasıl?
    şimdiden teşekkürler.

http://www.omnia*****turk.com/forum/teknik-servis/mikrofon-hassasiyetini-artirmak-!/

Bu adresi incelersen sorununa çözüm bulacaksın. (aradaki yıldızları kaldırmayı unutma)

• pm attım incelersen yardımcı olur.
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.