Şimdi Ara

Samsung omnia 2 mi Nokia N97 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung omnia 2 mi yoksa N97 mi alacağıma karar veremiyorum Samsung 480-800 piksel çözünürlük ve amoled ekranıyla samsung daha agır basıyor ama ne alacağıma karar veremedim sizce hangisi almalıyım telefonları kullananlar varsa görüşlerinizi bekliyorum !!!

• ben n97 alırdım ikisini de test ettim n97 yi beğendim ama iphone a bak istersen ben şahsen ikisini de almam iphone ise hem eğlence hem iş amaçlı idaeal olur
  • n97 nin dokunmatiği pek iyi değil kendim test ettim. bu iki cihaz dışında arena yı öneririm ama iphone a bak bi istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

n97 nin dokunmatiği pek iyi değil kendim test ettim. bu iki cihaz dışında arena yı öneririm ama iphone a bak bi istersen.

arena da olabilir ama işletim sistemi yok gps yok wlan yok
    yok dediklerim yok manasında yok değil var ama bi işe yaramıyor işletim sistemi java tabanlı gps programı yok wlan yavaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

n97 nin dokunmatiği pek iyi değil kendim test ettim. bu iki cihaz dışında arena yı öneririm ama iphone a bak bi istersen.

arena da olabilir ama işletim sistemi yok gps yok wlan yok
    yok dediklerim yok manasında yok değil var ama bi işe yaramıyor işletim sistemi java tabanlı gps programı yok wlan yavaş

arena da gps wifi yok mu..

http://www.gsmarena.com/lg_km900_arena-2666.php

yanlız görmüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 28 Ekim 2009; 15:50:01 >

• önemli değil insanın hatasının farkında olması güzel birşey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone Se 2
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.