< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

|
Doğrudur hocam ben pek ses konusundan anlamıyorum. Beni tatmin etti days gone, bf2042 gibi oyunlarda ama bilgi sahibi arkadaşları etmeyebilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
-Başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsin ama mükemmel olmak için başlamak zorundasın. //-Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer. İçsen de tükenir içmesen de. Bu yüzden, hayattan tat almaya bak. Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da.
|
|
Öyle hocam pahalı bir monitör. Garanti mevzusu can sıkıcı olabilir değmez hiç. Samsung çıkamasaydı bende Bulgaristan'dan dell getirmeye düşünüyordum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Pardon ama sizce bir ürüne bu kadar para veren insanlar gerekli araştırmaları yapmadan sadece birkaç kişinin galeyanına gelerek ürünü satın mı alıyorlar sanıyorsunuz. Bu ürünü sadece bilenler uzun zamandır bekleyenler bu fiyata alır. Bu söylediğiniz bu ürünü satın alan herkese hakaret olmakta. Türkiye'de şu an satışta olan, daha kaliteli ve ucuz bir monitör söyleyebilir misiniz? Bu zamana kadar g-sync modüllü monitörler kullandım, ilk kez modülsüz olan bir monitör kullanıyorum tearing mearing yok. E o zaman ben neden bu zaman kadar g-sync modüllü olan monitörlere bu kadar para verdim, ısınma ve fan sesi muhabbetine katlandım ya da güncelleme alamama gibi problemlerle uğraştım. Bu gibi problemler nedeni ile kullanıcı dönüşlerini değerlendiren dell zaten gsync içermeyen modeli daha ucuza piyasaya sürdü. Keşke dell modelleri de tr de satılsa da insanlar daha ucuza kaliteli monitörler kullanabilse. Samsung un bu modeli kesinlikle 1500 dolar olmamalıydı, 1200 dolar max olmalıydı kanaatimce. Bence monitörün eleştirilebilecek tek tarafı fiyatı o da şu an rakipsizlikten ki ben dell ya da msi ın modellerinin de geldiklerinde tr de bu fiyatlara yakın satılacağını düşünüyorum. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyager3333 -- 15 Şubat 2023; 2:1:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
AMD Ryzen 9 9950x3D @Asus ROG Ryujin III Exteme Asus Crosshair X670E Extreme | MSI RTX 5070 ti Vanguard G.skill Tridentz RGB 2x16GB DDR5 6000CL3038 SAMSUNG 980 Pro M2 SSD Asus ROG Helios 1TB QNAP TS 464 @ 16 TB ASUS ROG Thor 1200w Platinium Corsair K95 Logitech G502 // Lightspeed @Steelseries mass
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyager3333 -- 15 Şubat 2023; 1:1:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Yırtılmanın ne olduğunu biliyorum hocam. Bugüne kadar pek çok monitör kullandım ve bu sorunu net gözlemleyebildim. Bu monitörde böyle bir sorun ben yaşamadım. Bunu demek istemiştim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
AMD Ryzen 9 9950x3D @Asus ROG Ryujin III Exteme Asus Crosshair X670E Extreme | MSI RTX 5070 ti Vanguard G.skill Tridentz RGB 2x16GB DDR5 6000CL3038 SAMSUNG 980 Pro M2 SSD Asus ROG Helios 1TB QNAP TS 464 @ 16 TB ASUS ROG Thor 1200w Platinium Corsair K95 Logitech G502 // Lightspeed @Steelseries mass
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyager3333 -- 15 Şubat 2023; 2:9:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyager3333 -- 15 Şubat 2023; 1:50:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 15 Şubat 2023; 3:20:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voyager3333 -- 15 Şubat 2023; 2:34:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 15 Şubat 2023; 12:27:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|