Şimdi Ara

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK (458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.618
Cevap
94
Favori
429.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Bu arkadaşın neredeyse üstüne basacaktım ve gönlünü almak için bir poz çekmem lazımdı. 2mm boyunda minizik bir örümcek.

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK

Bu yaratığın kaç tane gözü var anlamadım!!!

Güzel olmuş. Elinize sağlık.

Arkadaşlar bu arada dün @blackas instagram görevini hakkıyla tamamlamış ama kendisi yok ortaklıklarda. Kendisi nerelerdedir bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler. Nx Miniyle 60mm kullanmayı seviyorum gerçekten. Başka makine ile çekseydim hem daha fazla yakınlaşmam gerekeceği için örümcek kaçabilirdi, lensin gölgesi düşerdi ve alan derinliği daha dar olacağı için diyaframı kısmam gerekecekti.

@coldasice ben çok görüyordum ama hiç çekmemiştim. Biraz kıllı ama tatlı bir yaratık :)

@by_reso Stacking yapmaya gerek duymadım. Önemli yerler odakta zaten. F/10'da çektim.

@finansmen1 6 tane var gibi gözüküyor ama arkada 2 tane daha olabilir. Tam emin değilim.

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    tek kare olmasına rağmen alan derinliği çok güzel gerçekten süper olmuş ellerinize sağlık.
  • hazır seni online yakalamışken bi konuda yardımın lazım. düğün de çektiğim fotoğrafları şipşak çıkartmam için yazıcı olarak ne tavsiye edersin ? L800 yeterli mi bu iş için ? daha uygun fiyatlı varsa oda olabilir tabi
  • by_reso kullanıcısına yanıt
    Benim hiç bilgim yok bu konuda. Bilgi alışverişi yapan arkadaşlar vardı. Onlar cevap yazarlar herhalde.

• finansmen1 kullanıcısına yanıt
    Wifi Direct sayesinde başka bir ağa bağlı olmadan da cihazlar arası veri paylaşımı olabiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,

bu iki lensi SAMSUNG NX 45MM F/1.8, 30mm F/2 şuan en ucuz sıfır nereden alabilirim ? Toptancısı, spotçusu var mı bunların bildiğiniz, kesinlikle orjinal ürün satan veya internetden satılan bir yer ? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwinwin

arkadaşlar merhaba,

bu iki lensi SAMSUNG NX 45MM F/1.8, 30mm F/2 şuan en ucuz sıfır nereden alabilirim ? Toptancısı, spotçusu var mı bunların bildiğiniz, kesinlikle orjinal ürün satan veya internetden satılan bir yer ? Teşekkürler.

Fasonunu arasan bulamazsın zaten,o bakımdan içiniz rahat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde daha iki aylık neredeyse hiç kullanılmamış 30 mm lens var kutusu ile birlikte. 50-200 mm ile yada 16mm prime lens ile takas yapmayı düsünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freelyman_1980 -- 26 Şubat 2016; 11:06:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NX300 ile birlikte verilen 50-200mm lensi satabilir miyim, satılırsa ne kadara gider?

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    peki bu ürünleri çok uyguna bulabileceğim bir yer biliyor musunuz çoklu alımda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

NX300 ile birlikte verilen 50-200mm lensi satabilir miyim, satılırsa ne kadara gider?

300-400 tl arasına gider rahat
  • valla 2-3 ay öncesinde en iyi satıcı teknosa idi.

onda stokları bitirdik el birliği ile.

şu an sirkecideki dükkanlar n11 ve hepsiburada gibi yerler harici satan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

valla 2-3 ay öncesinde en iyi satıcı teknosa idi.

onda stokları bitirdik el birliği ile.

şu an sirkecideki dükkanlar n11 ve hepsiburada gibi yerler harici satan yok.

Aynen.

Hatta ben hazır ucuz bulmuşken bir tane de 45mm lens ve bozulursa yedeği olsun diye ikinci bir kablolu kumanda aldım.

• bende hem 45 hem 30 var;

sizce ikisinide elde tutmanın anlamı var mı?

45 sanki 30 dan daha güzel bir lens gibime geldi.

hayırlı günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

bende hem 45 hem 30 var;

sizce ikisinide elde tutmanın anlamı var mı?

45 sanki 30 dan daha güzel bir lens gibime geldi.

hayırlı günler

Bence yok. 45mm ile devam edin derim.

• Bana göre 45mm biraz arada kalıyor aps-c sensörde. 69mm karşılığı var ve portre için biraz geniş iken diğer kullanımlar için dar. 30mm ise 46mm karşılığıyla çok kullanışlı. 30mm her fotoğrafta kullanışlı olurken 45mmyi kullanmak biraz daha zor.

Kişiden kişiye değişebilir ama tavsiye verirken 30mmnin günlük kullanıma daha uygun olduğunu belirtmekte fayda var. Bu kadar küçük ve keskin bir lensin gerekli ilgiyi görmüyor olması garip geliyor bana. Yabancı forumlarda ise doğal olarak yere göğe sığdıramıyorlar.

• quote:

Bana göre 45mm biraz arada kalıyor aps-c sensörde. 69mm karşılığı var ve portre için biraz geniş iken diğer kullanımlar için dar. 30mm ise 46mm karşılığıyla çok kullanışlı. 30mm her fotoğrafta kullanışlı olurken 45mmyi kullanmak biraz daha zor.

Kişiden kişiye değişebilir ama tavsiye verirken 30mmnin günlük kullanıma daha uygun olduğunu belirtmekte fayda var. Bu kadar küçük ve keskin bir lensin gerekli ilgiyi görmüyor olması garip geliyor bana. Yabancı forumlarda ise doğal olarak yere göğe sığdıramıyorlar.

Ben fotoğraf çekerken her şey daha yakınlaşsın istediğimden 45mm önerdim. Benim lenslere bakış açım bu işte!!!

• quote:

Bana göre 45mm biraz arada kalıyor aps-c sensörde. 69mm karşılığı var ve portre için biraz geniş iken diğer kullanımlar için dar. 30mm ise 46mm karşılığıyla çok kullanışlı. 30mm her fotoğrafta kullanışlı olurken 45mmyi kullanmak biraz daha zor.

Size katılıyorum, hele mini için 45mm hepten çok kullanışsız oluyor açı olarak. 30mm kullanmak zorunda kalıyorum ben bu yüzden.
  • quote:

Bence de. 45 mm çok güzel bir lens ama kullanım alanı sınırlı. Çektiğim fotoların %90'ını 30 mm ile çekiyorum, 45 mm yi kapalı alandaki tekil portreler için kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.