Şimdi Ara

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK (445. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.617
Cevap
94
Favori
429.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben instagram kullanmıyorum fakat facebook da felan dıyorsanız paylasımlar daha kolay oluyor enazından orası daha aktif olabilir diye düşünüyorum
  • Nx Mini + 30mm ile deneme çekimleri :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygun fiyatlı bir 10 ya da 16mm lens nereden buluruz ? var mı bilen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincher

45mm ile çekilen fotograflar gözükmüyor (firefox kullanıyorum).

sayfaya her gün bakıyorum ama yorum yapacak kadar konuya hakim değilim:)) öğreniyorum ufak ufak:)

Evet, şimdi PC'den girip baktım. Fotoğraflar görünmüyor!!!

Tekrar yükleyeyim en iyisi.
  • Evet arkadaşlar, o gün yükledim sandığım fakat sizin göremediğiniz (neden öyle oldu anlamadım) 45mm denemeleri. Nasıl sizce?

45mm DENEME9693 by Egemen Balkan, on Flickr

45mm DENEME9691 by Egemen Balkan, on Flickr

45mm DENEME9690 by Egemen Balkan, on Flickr

• beyler merhaba nx mini için güzel bir portre lens varmı ? nx mini ile güzel portreler çekebilirmiyim arkaplanı bulanıklaştırarak v.s
  • finansmen1 kullanıcısına yanıt
    45mm lensi bu kadraj ile kullanınca sıradanlaşıyor. Onun marifetlerini anlamak için konu ile arka plan arasındaki mesafeyi açmak gerekiyor. Bu sayede f1.8 de müthiş bir alan derinliği bokeh etkisi alınabiliyor.. Bir de bu lens dxomark testine göre en keskin f2.8 de fotoğraf çekiyor. Çekimlerinde buna da dikkat edebilirsiniz

• Kısmetse nx3000 alıyorum yarın , elimdeki bir kaç m42 lensi kullanabilmek için m42 to nx adaptör arıyorum arkadaşlar . Aliexpressten de sipariş edeceğim ancak bir ay beklemek istemiyorum . Elinde olup satmak isteyen var ise pm yoluyla ulaşabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

beyler merhaba nx mini için güzel bir portre lens varmı ? nx mini ile güzel portreler çekebilirmiyim arkaplanı bulanıklaştırarak v.s

17mm f1.8 lens var orjinal mininin. bulabilirseniz güzel lenstir ama bulması zor
  • NX500 satmak isteyen varsa görüşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

45mm lensi bu kadraj ile kullanınca sıradanlaşıyor. Onun marifetlerini anlamak için konu ile arka plan arasındaki mesafeyi açmak gerekiyor. Bu sayede f1.8 de müthiş bir alan derinliği bokeh etkisi alınabiliyor.. Bir de bu lens dxomark testine göre en keskin f2.8 de fotoğraf çekiyor. Çekimlerinde buna da dikkat edebilirsiniz

Bilgi için teşekkürler. Bir de bokeh deneyeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

beyler merhaba nx mini için güzel bir portre lens varmı ? nx mini ile güzel portreler çekebilirmiyim arkaplanı bulanıklaştırarak v.s

17mm f1.8 lens var orjinal mininin. bulabilirseniz güzel lenstir ama bulması zor

hocam 17mm alacaktım fakat hiçbiryerde bulamadım hayyamda felanda yok inernette baktım sahibinden,sanalpazar v.s ama hiçbiryerde yok bu lens türkiyeye getirmediler belkide

• quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=14024

fotozeynepte var ama fiyat biraz yüksek

Fotozeynep fiyatlarda hiç ödün vermiyor. Tok satıcı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 45MM 2D F1.8 LENS

Samsung 45MM 2D/3D F1.8 LENS

3D olaması performansı etkilermi sizce
  • Arkadaşlar,2 aylık nx3000 kahverengi body+ kutu içeriği(lens hariç tabi),+ 2 adet orjinal pil ve orj harici sarj cihazı satılıktır.

2.el ilanı aşağıdadır

http://forum.donanimhaber.com/m_114540555/tm.htm

hiç bir sorunu yoktur daha evden bile dışarı çıkmamıştır en fazla 100 resim çekmişimdir.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 17 Şubat 2016; 12:57:02 >
  • 
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.