Şimdi Ara

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.617
Cevap
94
Favori
429.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok iyi. Nilüferler de öyleydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Çok iyi. Nilüferler de öyleydi.

Teşekkürler.
  • Samsung resmen bu söylentiyi yalanlamış ! Öyle bir şey yok imiş !!! Sahte haber çıktı böylece

http://forum.donanimhaber.com/m_110503448/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Samsung resmen bu söylentiyi yalanlamış ! Öyle bir şey yok imiş !!! Sahte haber çıktı böylece

http://forum.donanimhaber.com/m_110503448/tm.htm

Ohhh!!! Çok şükür!!
  • finansmen1 kullanıcısına yanıt
    Kabul etmeliyiz oncekilerden gercekten iyi
    Ama,

Kadraj egik, hafif obsesif sorunları olan vben icin can sıkıcı...

Emeginize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

Kabul etmeliyiz oncekilerden gercekten iyi
    Ama,

Kadraj egik, hafif obsesif sorunları olan vben icin can sıkıcı...

Emeginize sağlık

Kadraj eğri, ben de farkındayım. Düzeltme ile uğraşmak istemedim. Bundan sonra daha dikkat ederim.
  • Sabaha karşı kalkıp süper ay ve ay tutulmasını fotoğraflamaya niyetliyim. Tahminim Salacak, Üsküdar civarları bu iş için elverişli mekanlar. İnşallah uyku tatlı gelip de bu niyetimi engellemez. İkincisi de doğru yeri fazla vakit kaybetmeden bulurum. Çünkü yarın mesai başlıyor. Saat 09:00'da iş yerinde olmam lazım.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109809992&p=10 bu linkte kanlı ay fotoğrafları var. En güzelini sen çekersin işallah

• Herkese selam
    Bir heves alıp kenara attığım makinemi satıyorum. Yanında birsürü lens, aksesuar da var.
    Takım olarak satmak istedim ama sanırım satılmayacak, şu ilana bir bakın, düşündüğünüz parça olursa konuşalım.
    Kolay gelsin

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-samsung-nx30-50-200mm-18-55mm-10mm-fisheye-lensler-231353770/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavera71

Herkese selam
    Bir heves alıp kenara attığım makinemi satıyorum. Yanında birsürü lens, aksesuar da var.
    Takım olarak satmak istedim ama sanırım satılmayacak, şu ilana bir bakın, düşündüğünüz parça olursa konuşalım.
    Kolay gelsin

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-samsung-nx30-50-200mm-18-55mm-10mm-fisheye-lensler-231353770/detay/

hocam 50-200 - 10 mm lenslerin fiyatlarını, filtrelerin çaplarını ve fiyatlarını, tripodun ve flaşın fiyatını öğrenebilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Navigator -- 28 Eylül 2015; 15:47:15 >

• The Navigator kullanıcısına yanıt
    Özelden cevap yazdım üstadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soghan

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109809992&p=10 bu linkte kanlı ay fotoğrafları var. En güzelini sen çekersin işallah

@soghan Teşekkür ederim iyi dileklerin için ancak benim kanlı ay çekme deneyimim fiyasko ile sonuçlandı. Elimde kala kala bu dört fotoğraf kaldı. Kanlı Ay'a niyet, Kız Kulesi ve Galata Kulesi kısmet gibi bişi oldu.

Sabaha karşı dörtte uyandım. Saat beş gibi Salacak'taydım. Bir kaç fotoğraf sevdalısı arkadaşı portatif sandalyelerini ve tripodlarını kurmuş oturup beklerken görünce rahatladım. Yoksa doğrusu kendimi daha kötü hissedecektim. Ben de bir banka oturup onlarla beklemeye başladım. Hava ne yazık ki çok bulutluydu. Yaklaşık 1 saat bekledik fakat ay sadece 1 veya 2 dk bulutların arasından şöyle bir ucunu gösterdi ve kayboldu. Madem o kadar bekledim hiç değilse bir kaç poz çekip öyle döneyim düşüncesi ile bu fotoğrafları arada çektim.

Tek kazancım okulların açıldığı ilk günün sabahını stressiz geçirmek oldu. Saat yedide işyerinin otoparkındaydım ve mesai başlayana kadar yaklaşık iki saat uyudum (tilki uykusu ama olsun).

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK
    SÜPERAY FİYASKOSU by Egemen Balkan, on Flickr

Fotoğraflar üzerindeki düzenlemeyi de şöyle açıklayayım. 1. fotoğrafı düzenlerken LR'deki hazır şablonları kullandım. Sadece kumlanmayı gidermeye çalıştım. Ki ISO100 olduğu için fazla zorlanmadım. 2. fotoğraf için bu sefer hazır şablonlardan ilham aldım. 3. ve 4. fotoğrafı ise baştan sona ben düzenledim.

• http://apod.nasa.gov/apod/ap150928.html bu sitede çok güzel fotolar var tavsiye.

egemen çok güzel fotolar özellikle galata kulesi hoşuma gitti. Ama o gökdelenlerin sülüeti bozması gerçekten içler acısı. Paranın tadı bir kere alındı mı duramıyorsun yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

http://apod.nasa.gov/apod/ap150928.html bu sitede çok güzel fotolar var tavsiye.

egemen çok güzel fotolar özellikle galata kulesi hoşuma gitti. Ama o gökdelenlerin sülüeti bozması gerçekten içler acısı. Paranın tadı bir kere alındı mı duramıyorsun yazık

Teşekkür ederim @antking.

Silueti bozan gökdelenler bunlar değil. Bunların bozacağı bir siluet falan yok. Fakat ağaçların, yeşilliğin anasını ağlatıyor olmaları var.

İstanbul silueti Sultanahmet Camii ile başlayıp Ayasofya, Süleymaniye diye sırayla giden camilerin bulunduğu tepeler. Adam aslında bunlardan çok uzakta, fakat nasıl yüksek binalar diktiyse, siluetin arkasından sırıtıyor diktikleri binalar. Yıkılması kesinleşti aslında fakat yıkmaya afedersiniz kıçı yiyen adam yok.

• Konuya yine bir haller oldu ama hadi yine hayırlısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arada olur böyle iniş çıkışlar
    Gecenin bi yarısı kalk git. Hava işi şanssızlık olmuş. Cektigin gece fotofraflarından son ikisini beğendim. Aslında digerleride kötü değil ama kız kulesi fotografı okadar çok gördüm ki artık bu konu ile ne görsem beğenmiyorum. Ama ben de olsam çekerdim:) napacan oraya kadar git cekmeden gel olacak is degil. Detay fazla yok ama resimlerde. Belki orjinalinde durum başkadır. Emeğin taktiri hak ediyor. Ben gece kalkıp gidemem mesela. Is güç, coluk cocuk kayboldum gittim. Tek kare manzara fotografi cekemiyorum. Fotograf isi senin yaptigin gibi emek istiyo yada sansa bir iki kare cekersin balliysan. Sen caba harcarsın o kadar adamın biri tesadufen kalkar balkondan yapistirir fotografı... Balli olmak lazim senin onunden gecen bulut adamin karesini ilginclestirir...degisik yapar. Bu isin ozunde de bu var. Cogu guzel kare tamamen sans eseri cekilir. Bak kirmizili kadina... Biber gazina. Adam seri cekimde pusuda bekliyor gerci ama kare tamamen sansa yakalanir. Bi saniye gecikse olay biter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soghan -- 2 Ekim 2015; 12:40:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soghan

Gecenin bi yarısı kalk git. Hava işi şanssızlık olmuş. Cektigin gece fotofraflarından son ikisini beğendim. Aslında digerleride kötü değil ama kız kulesi fotografı okadar çok gördüm ki artık bu konu ile ne görsem beğenmiyorum. Ama ben de olsam çekerdim:) napacan oraya kadar git cekmeden gel olacak is degil. Detay fazla yok ama resimlerde. Belki orjinalinde durum başkadır. Emeğin taktiri hak ediyor. Ben gece kalkıp gidemem mesela. Is güç, coluk cocuk kayboldum gittim. Tek kare manzara fotografi cekemiyorum. Fotograf isi senin yaptigin gibi emek istiyo yada sansa bir iki kare cekersin balliysan. Sen caba harcarsın o kadar adamın biri tesadufen kalkar balkondan yapistirir fotografı... Balli olmak lazim senin onunden gecen bulut adamin karesini ilginclestirir...degisik yapar. Bu isin ozunde de bu var. Cogu guzel kare tamamen sans eseri cekilir. Bak kirmizili kadina... Biber gazina. Adam seri cekimde pusuda bekliyor gerci ama kare tamamen sansa yakalanir. Bi saniye gecikse olay biter...

Doğru, havanın bulutlu olması şanssızlık oldu ama pişman değilim. Çünkü okulların açıldığı ilk günün mesaisi trafik stresi olmadan başlamış oldu. Bir de otoparkta ki şekerleme değil de derin bir uyku olsaydı daha bir keyifli olacaktı. Tertemiz, serin bir Istanbul havasını ciğerlerime doldurmuş olmak da var tabi.

Kız Kulesi fotoğrafı şimdiye kadar 500px ' de en çok beğenilen fotoğreflarımdan biri oldu. Bunu da sabahın köründe uyanmanın artı hanesine yazabilirim.

Hafta sonu Yedigöller'e gitmek gibi bir planım var ama bakalım. Gider de fotoğraf çekersem sizlerle de paylaşırım inşallah.

• Bugün 1 tane manuel lens aldım. Uygun adaptörüm yok ve lens hakkında bilgim de yok fakat fiyat uygun geldi diye aldım bakalım. Yanında teleconverter da var. 400mm oluyor böylece. Nx Mini ile 1100mm olacak :) Umarım çok dandik çıkmaz da kullanabilirim. Ikisini beraber aldığım fiyat lensin kalitesi için beklentilerimi çok düşürüyor

Reso diye bir arkadaşımız vardı manuel lensler ile çok ilgili. Hiç gözükmüyor nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 2 Ekim 2015; 20:51:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Bugün 1 tane manuel lens aldım. Uygun adaptörüm yok ve lens hakkında bilgim de yok fakat fiyat uygun geldi diye aldım bakalım. Yanında teleconverter da var. 400mm oluyor böylece. Nx Mini ile 1100mm olacak :) Umarım çok dandik çıkmaz da kullanabilirim. Ikisini beraber aldığım fiyat lensin kalitesi için beklentilerimi çok düşürüyor

Reso diye bir arkadaşımız vardı manuel lensler ile çok ilgili. Hiç gözükmüyor nedense.

Yeni lensi iyi günlerde kullanın. Umarım beklediğinizden daha iyi performans alırsınız.

@by_reso 'yu diyorsunuz di mi? Sadece o değil, onun gibi bir kaç arkadaş daha hiç görünmüyor buralarda. Mesela benim de aklıma @remoraa geldi. @by_reso daha iki-üç hafta öncesine kadar yine yazıyordu fakat @remoraa epeydir görünmüyor. Artık NX sistem kullanmıyor olabilir.

Bunun dışında konuya bir kaç kez misafir olan üstadımız @ozturert var. Ama o NX kullanmadığı için ve bir de kendi web sayfası (www.halkboyleistiyor.com) üzerinden yayın yaptığı için kendisini burada aramak nafile olur. Ama arada gelse de iki satır bile yazsa çok memnun oluruz.

Ayrıca centilmenlik yaparak bana NX filtreleri veren @subhuman arkadaşımız var. Kendisi en son NX sistemini komple satıyordu? Ne yaptı acaba?

Hepsine buradan selam ve saygılarımı iletiyorum!!

• 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.