Şimdi Ara

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.618
Cevap
94
Favori
429.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CentilmenKoala

quote:

Orijinalden alıntı: Seth_Gecko

quote:

Bunlar da benden olsun

Üstad fotoğrafları NX 300 ile mi çektiniz ?

Hepsi NX300 ve 45mm f/1.8 ile hocam.

Hepsi çok güzel,hele kaykay olanı dehşet :) Işığınız bol olsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bunlar da benden olsun

Üstad fotoğrafları NX 300 ile mi çektiniz ?

Hepsi NX300 ve 45mm f/1.8 ile hocam.

Hepsi çok güzel,hele kaykay olanı dehşet :) Işığınız bol olsun

Samimi ve teşvik edici yorumların için çok teşekkür ederim hocam Makienm garantiden gelsin, devamı gelecek sanırım

• antking kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık antking@ , ilk fotoğraf çok iyi netlenmiş gibi me geldi , kuş yuvası çalışmanız çok hoşuma gitti renkler canlı canlı :) ikea satıcısıyla samimiyeti baya ilerletmişsiniz :) samimi bir poz bilem yakalamışsınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackas -- 15 Ekim 2014; 22:51:46 >
  •  SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK

İzmit cumhuriyet köprüsü ve gün doğumu ...

500 px puanlama başladı :)

link :https://500px.com/photo/86507115/republic-bridge-by-muratemrecan?from=user_library

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackas -- 15 Ekim 2014; 22:55:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackas

İzmit cumhuriyet köprüsü ve gün doğumu ...

500 px puanlama başladı :)

link :https://500px.com/photo/86507115/republic-bridge-by-muratemrecan?from=user_library

En sevdiğim fotoğraf tarzı, ellerinize sağlık

Yalnız takıldığım nokta şu ki, ben 500px üzerinde yüksek puan alamıyorum bir türlü. Sebebi ben miyim diğer kullanıcılar mı?
  • Begendiginize sevindim :)
    sizden kaynaklanmıyor , siteye o kadar çok resim yükleniyor ki ,resmiler arada kaynayıp gidiyor dikkat ederseniz resimlerinizin baklıma sayısı bile çok az oluyor 1 saat içerisinde resminiz 10. sayfanın altına iniyor ...
    buna çare olarak ... (bana göre) aynı anda 1 veya 2 resim yollayın ve her gün düzenli sitede biraz vakit harcayın begendiginiz resimleri like ve favori verin , begendiginiz karakterleri takibe alın , ve bunu resim yolladıktan sonra biraz daha yoğun yapın ,böylece o insanlar sizin resminize bakma ihtiyacı duysun begenirse oylasın ...misal resminize 20 kişi bakmış ve 10 kişi oylamış , diğer senaryoda ise 1000 kiş bakmış 100 kişi oylamış mesele bu ...
    resimleriniz güzelse inanın insanlar en azından like veriyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackas -- 15 Ekim 2014; 23:29:13 >
  • quote:

Eline sağlık antking@ , ilk fotoğraf çok iyi netlenmiş gibi me geldi , kuş yuvası çalışmanız çok hoşuma gitti renkler canlı canlı :) ikea satıcısıyla samimiyeti baya ilerletmişsiniz :) samimi bir poz bilem yakalamışsınız :)

Degerli yorumlarin icin sagol hocam. Benimde ikea da calismamdan kaynakli bir samimiyet olabilir bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Begendiginize sevindim :)
    sizden kaynaklanmıyor , siteye o kadar çok resim yükleniyor ki ,resmiler arada kaynayıp gidiyor dikkat ederseniz resimlerinizin baklıma sayısı bile çok az oluyor 1 saat içerisinde resminiz 10. sayfanın altına iniyor ...
    buna çare olarak ... (bana göre) aynı anda 1 veya 2 resim yollayın ve her gün düzenli sitede biraz vakit harcayın begendiginiz resimleri like ve favori verin , begendiginiz karakterleri takibe alın , ve bunu resim yolladıktan sonra biraz daha yoğun yapın ,böylece o insanlar sizin resminize bakma ihtiyacı duysun begenirse oylasın ...misal resminize 20 kişi bakmış ve 10 kişi oylamış , diğer senaryoda ise 1000 kiş bakmış 100 kişi oylamış mesele bu ...
    resimleriniz güzelse inanın insanlar en azından like veriyor ...

Çok teşekkür ederim hocam, tekrar şansımı deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

Degerli yorumlarin icin sagol hocam. Benimde ikea da calismamdan kaynakli bir samimiyet olabilir bu

Aaaaaa @antking sen ikea'da mı çalışıyorsun?!!

Ya ben çok sık alışveriş yapıyorum IKEA'dan. Şimdi de bir gardrop beğendim fakat nakliyesi ve kurulumu çok pahalı. Yani ürünün fiyatının 6'da birine denk geliyor öyle söyliyim. Bu noktada senin yapabileceğin bir güzellik olur mu? Olacaksa ürünü İzmir'de alayım.

Yap bir güzellik şu güzel arkadaşına!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bana 2 fotoğraf makinesini aynı anda tetikleyecek bir alet lazım. böyle bir şey var mı? varsa adı ya da satın alma linki verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

quote:

quote:

Ya ben çok sık alışveriş yapıyorum IKEA'dan. Şimdi de bir gardrop beğendim fakat nakliyesi ve kurulumu çok pahalı. Yani ürünün fiyatının 6'da birine denk geliyor öyle söyliyim. Bu noktada senin yapabileceğin bir güzellik olur mu? Olacaksa ürünü İzmir'de alayım.

Rn iyi yaoicagim sey kurulumda sana yardim ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

quote:

quote:

Rn iyi yaoicagim sey kurulumda sana yardim ederim

O da olur bak. Çünkü ne zaman İKEA'dan aldığım bişeyi eve getirip kursam, iki gün bacaklarımın ağrısından adım atamıyorum!!!!

Hem kuruluma para vermemiş oluruz!!!

• Bu baslik cok duraganlisti

• quote:

Bu baslik cok duraganlisti

Aynen @antking.

Ben de çekemiyorum bir kaç haftadır fotoğraf. Çeksem yükleyeceğim. Ama pazar günü hem off-road yarışlarına hem de Atatürk Arbeteum'una gideceğim inşallah. Hava yağışlı olmazsa bol bol çeker, burada paylaşırım yine.

Bu arada @jiddi küstü. O yazmıyor artık. @soghan desen tartışırken sarfettiği enerjiyi normal zamanlarda sarf etmiyor. @remora ancak arada bir uğruyor. @ozturert ustamız vakit bulamıyor olmalı. Ama eminim ki yazılanları okuyordur.

Eee bir kaç hevesli arkadaşımızı da ben küstürmüş olmalıyım. Hatta bundan eminim!!! Onlar da uğramıyor.

Yani kala kala sen, ben, lllsiyahlll ve bir kaç yeni arkadaşımız kalıyor. Oysa NX300 kullanıcısı çok kişi vardır ama onları nasıl uyandırıp buraya dahil edeceğiz!!!

• Valla bilmiyorum uzuluyor ama insan ne guzel yorumdu fikir alisverisiydi gidiyordu. Artik ses soluk yok napalim. Ben bu arada bndan sonra nx serisi ile devam edicem galiba. Kullanim kolayligi tasinma rahatligi bana cok avantajli geliyor. Eger yarin obur gun ff bir makine cikarsa samsung belki ona kayarim ama su an nx300 bana yetiyor. Sonucta kalkip studyoda cekim yapmiyorum. Veya bu isten para kazanmiyorum.

• arkadaşlar benim sensörü temizletmem gerekiyor ne dersiniz nerde temizletebilirim :)
    istanbul eminönünde falan bildiginiz güvenilir bir yer var mı ?
  • Yarın sevgilimi(!) servisten alacağım için gece uyku tutmadı. Aklıma fikirler gelip duruyor. Kendi aramızda bir instagram komitesi kurup günlük yarışma mı düzenlesek?
  • Arkadaşlar yurtdışında nx300m modelini almıştım. Türkçe dil olmadığı için burda servise götürdüm yükleme yapamayacaklarını söylediler yapabileceğim başka bir şey var mı ?

• Cihazım servisten geldi. Mod tuşu kendi kendine mod değiştiriyordu ve siyah dönen tuş tutarsız çalışıyordu. Serviste tertemiz şekilde yapılmış olarak elime ulaştı. Bu arada, NX300 için 1.44 güncellemesi yayınlanmış.

Konuyu canlı tutma kısmına gelirsek, bir instagram topluluğu, bi toplu çekim projesi, aynı şehirde olan arkadaşlarla buluşma düzenlenebilir.

• rdvn63 R kullanıcısına yanıt
    yanında gelen cd nin içinde kullanım klavuzu var(pdf) , türkçe olanıda olmalı onu okuyabilirsin ben öyle yaptım :)
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.