Şimdi Ara

<<<->>> Samsung NV8 Fun CLUB <<<->>> (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
3
Favori
87.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xl_ocean

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=131284&ref=akakce&v=0.74.5

linkte bulunan makina fiyat/performans olarak 6 mp olmasına rağmen nv8 lerden daha iyi değil mi??1 cm yakınlık ve 1/2000 objektif hızı ile...

bu da onun çektiklerinden 2 foto...
     <<<->>>  Samsung NV8 Fun CLUB   <<<->>>

evet daha iyi...

• slm arkadaşlar bende bugün samsung nv8 liler kervanına katıldım. makinayı elime ilk aldığımda şaşkınlığımı gizleyemedim. dizayn olarak mükemmel bi cihaz. ilk fotoğraf deneyimlerimdende başarıyla geçti ama flaşı biraz aklımı bulandırdı. gelen klavuzda deklanşöre yarım basınca açılıyor dior ama bende henüz bu işlem gerçekleşmedi. deklanşöre yarım bastıktan sonra flaşın kilidi açılıyor gibi oluyor bende üzerine hafifçe dokunuyorum ve açılıyor. sizlerdede böle mi yoksa benim makinada sorun mu var?
  • bar_x bende öyle bir sorun yok açması gerektiği yerde açıyor..

bu arada aşağıdaki ürünü aldımhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=154749&productid=evpetrix3138#tablnk ve harika iş yapıyor..az sonra resim eklerim.

aşağıdakinden de son anda vazgeçtim...
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=86399&productid=bd45879

• quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Tebrikler "illker84"
    Ödülün ilk gelecek pil senindir.

ilk defa burdan bişey kazandım çok mutlu oldum şimdiden teşekkürler

ayrıca sanyo e60 ın tek artısı makro sunun 1cm olması... bence... çok eski bi makina sağlam makina ama nv8 yeteri kadar hatta diğer yönlerden e60 dan da iyi bi makina bence aradaki 80 YTL farkı nv8 hak eder kesinlikle ama e60 alana da niye aldın demem fiyatı iyiymiş onun da

• BAZI ARKADAŞLAR MAKRO ÇEKİM YAPAMAMIŞ SANIRIM..BUDA BENDEN OLSUN..SAMSUNG S500 VAR BENDEDE..MAKRO İŞİ MAKİNADAN ÇOK ÇEKEN KİŞİYLE ALAKALI..ZAMANLA MAKİNANIZA ALIŞINCA SİZDE ÇOK GÜZEL ÇEKİMLER YAPABİLİRSİNİZ..

• quote:

Orjinalden alıntı: bar_x

slm arkadaşlar bende bugün samsung nv8 liler kervanına katıldım. makinayı elime ilk aldığımda şaşkınlığımı gizleyemedim. dizayn olarak mükemmel bi cihaz. ilk fotoğraf deneyimlerimdende başarıyla geçti ama flaşı biraz aklımı bulandırdı. gelen klavuzda deklanşöre yarım basınca açılıyor dior ama bende henüz bu işlem gerçekleşmedi. deklanşöre yarım bastıktan sonra flaşın kilidi açılıyor gibi oluyor bende üzerine hafifçe dokunuyorum ve açılıyor. sizlerdede böle mi yoksa benim makinada sorun mu var?

bendede o sorun vardı,normalde kendisi açıyordu,zaten sonrada kapatırken flash kapanması bozuldu...hemen makinayı gönder kont a yoksa benim gibi flashını kırabilirsin,bence fazla kurcalama onun kendisi açılması lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selfpower -- 26 Temmuz 2008; 9:41:23 >
  • Bir İstanbul Manzarası Ah bir de şu yüksek binalar olmasa...

• Yukarıdaki bulut fotoğrafları hakkında yorum ve görüşlerinizi bekliyorum. açıkçası çekim teknikleri konusunda digital makinelere yabancıyım. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
  • Kamilozkan merhaba,
    Fotoğrafların biraz karanlık çıkmış ışık seviyesini ayarlıyamamışsın.Diğer bakımlardan fena değil.Yalnız ilginç bir durum da var ,aşagıdaki resimdeki binalarla senin binalar ayni gibi , aynı yerde oturuyoruz galiba.Ben Olympus SP 550 kullanıyorum,1 ay önce aldım.Memnun sayılırım.İyi çekimler bol ışıklı günler.
  • Başka bir fotoğraf yine aynı yerden.

• Arkadaşlar ellerinize sağlık sayenizde 1 günüm vardı karar vermek için ve hemen gidip bir adet nv8 kaptım. Buradaki örnek fotolar ve diyaloglar sayesinde cihaza aşık oldum denebilir.

20 günlüğüne Avusturya'ya gidiyorum. Cihazı da o nedenle aldım sayenizde. Dönünce mutlaka güzel fotolardan örnekler koyacağım.
  • Hayırlı olsun. İyi günler de kullanırsın inşallah.
    quote:

Orjinalden alıntı: Poibra

Arkadaşlar ellerinize sağlık sayenizde 1 günüm vardı karar vermek için ve hemen gidip bir adet nv8 kaptım. Buradaki örnek fotolar ve diyaloglar sayesinde cihaza aşık oldum denebilir.

20 günlüğüne Avusturya'ya gidiyorum. Cihazı da o nedenle aldım sayenizde. Dönünce mutlaka güzel fotolardan örnekler koyacağım.
  • Yorumlar için teşşekürler. bulut fotolarının biraz daha ışık istediği aşikar. yeni denemelerim aşağıda, sanırım ışık problemini çözemedim

• quote:

Orjinalden alıntı: kamilozkan

Yorumlar için teşşekürler. bulut fotolarının biraz daha ışık istediği aşikar. yeni denemelerim aşağıda, sanırım ışık problemini çözemedim

ya hocam çektiğin fotolara bakınca yaw bu benim makinemmi diye şaşırıyorum.

Makine zorlamayla böyle kötü fotolar çekemez :D

• quote:

Orjinalden alıntı: Businesss

quote:

Yorumlar için teşşekürler. bulut fotolarının biraz daha ışık istediği aşikar. yeni denemelerim aşağıda, sanırım ışık problemini çözemedim

dostum altin camura düsmekle degerinden kaybetmez...

• Samsung NV8 alıcam ama çok fazla profesyonel bir alet midir?Ben annemin babamın rahat kullanabileceği bir makine istiyorum ama başka tavsiyeleriniz olur mu?
  •  <<<->>>  Samsung NV8 Fun CLUB   <<<->>>

• quote:

Orjinalden alıntı: the_virtue

Samsung NV8 alıcam ama çok fazla profesyonel bir alet midir?Ben annemin babamın rahat kullanabileceği bir makine istiyorum ama başka tavsiyeleriniz olur mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: Businesss

quote:

Bu forumun amacının fikir teatisinde bulunmak ve yardımlaşmak olduğunu sanmıştım.Bir arıza gördüğünüzde -daha iyi bildiğinizi iddia ediyorsanız- nasıl düzeltileceğini söylersiniz. Yok eğer doğrusunu siz de bilmiyorsanız bari susun da arif sansınlar...

• Arkadaşlar selamlar, ben İzmir ' den Çınar. Öncelikle belirtmeliyim ki tüm arkadaşların vermiş olduğu örnek resim video ve bilgiler çok etkileyici ve faydalı. Forumu yaklaşık 2 saat inceledikten sonra bu makinayı almaya karar kıldım. Ekteki resimdeki fiyatlar gerçek mi yoksa ben mi hayal görüyorum. Halka ile iaşretlediğim taksit oranları ile bu makinaya sahip olabiliyor muyuz ? ( Hepsiburada ) Eğer öyleyse derhal siparişimi vermek istiyorum ve Fan Club a katılmak istiyorum. Hepsiburada dan alışveriş yapan arkadaşlar bana tüyo verebilrlerse çok memnun olurum. Herhangi bir yazı belirtmelimiyim. AKINLASINN arkadaşımız bir belirtme yazısı yazdım ve jelatini dahi açılmamış geldi diyor. SÖylediğim gibi arkadaşlar gerçekten 6 aylık yada 10 aylık taksit imkanları resimdeki gibiyse derhal edinmek istiyorum sevgiyle esenle kalın. Kutu içeriğinden kart ve kılıf çıkması için herhangi bir ek ücret ödüyor muyuz bilmek istiyorum. Ve bu süperhızlı sipariş ne oluyor onuda açıklayacak arkadaşlara minnettarlığım sonsuz olacaktır

Stoklarda bitmeden siparişini vermek istiyorum geç kalmadan. Bana sipariş konusunda öneri ve tedbirleri öğütleyecek arkadaşları can kulağı ile dinliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim, saygılar ...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.