Şimdi Ara

SAMSUNG NP370R5E CORE I5 3230M 2.6GHZ-4GB-500GB-2GB HD8750M-15.6''-CAM-BT-WIN8 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
12
Favori
71.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet haklısın aslında pek vizyona girmiş değil.İlerleyen zamanlarda daha çok kullanıcı olabilir. Ya ısınma dediysem öyle aman aman ısınıyor değil. Sadece ısınan bölgenin neresi olduğunu söylemiştim:) Bide birşey soracağım sürekli prize takılı kullanımda karşımıza bir sıknıtı çıkarmı acaba batarya açısından??

    Aynen dediklerinede katılıyorum. Kesinlikle diğerlerine göre bunu tercih ederler:)
  • Ben bataryayı tam dolduruyorum dolduktan sonra da fişi çekip bitene kadar kullanıyorum.
  • Merhaba arkadaşlar, 3 gün önce bende bu modeli aldım. İlk başlarda endişeliydim fakat aldıktan sonra o endişem gitti. Bugün Far Cry ve NFS most wanted 2012 indirip denedim fps olarak ölçmeye fırsatım olmadı ama iki oyunu da yaklaşık 2 saat ultra ayarlarda oynadım donma kasma herhangi bir şey olmadı. Alırken de en çok düşündüren ekran kartı olmuştu ki hd 8750 yeni bir kart . Lenovo z580 modeliyle arasında kalmıştım gt635m olan modeli ama benchmarklarda gördüğüm hd 8750 biraz daha üstlerdeydi, birazda ona güvenip aldım ve de yanıltmadı. Ayrıca gpu z programından özelliklerine baktığımda daha üst seviyede ''gpixel (6,6),gtexel(19,8) vb. sahip zaten. Ekran kalitesi de gayet başarılı film izlerken 1080p de rahatlıkla da izletiyor gerçi 720p ye kadar destekliyor diye biliyorum. Şimdilik bir sıkıntısı yok. Arkadaşların dediği gibi 3 hücreli batarya var ama 4-5 saat götürüyor bataryası. Fan sesi rahatsız etmiyor , Hoparlörün sesi de bence gayet başarılı. Alacak olanlar gayet memnun kalacaktır. Bana göre eksikleri tabi çok önemli de denmez usb 3.0 dan 1 adet daha koyabilirlerdi, 5.1 ses sistemi desteklemiyor zannedersem ve birkaç dokunmatik kolay kullanım tuşları yapabilirlerdi ama sadeliği tercih etmişler bize de fn tuşuyla kullanmak kalıyor Dvd-r konusuna gelince çok gerekli değil bence de ama tabi yine de tercih meselesi hı çok lazım olursa usb optik sürücü alınabilir . Dediğim gibi bunlar büyük eksiklikler değil hepsi olsa bu fiyatlara bu performansta bir notebook olmazdı zaten.




  • z580 ve k55vj deki ekran kartı gpu testiyle bakarsanız gt 635 in düşük versiyonlu serisinden yani performans oalrak gt630 seviyesinde..Bu notebook ekran kartı olarak her ikisinden de önde.. usb 3.0 genelde tüm yeni notebooklarda 2 adet ama bunda 1 adet konulmuş..
  • 3.0 dan 2 tane olmasını geçtim bari 2.0 dan 3 tane koyup 4 leselerdi :) bana yetmiyor çoklayıcı alacağım :)
  • Notebook an itibariyle vatanda satılmıyor.Tekrar stoklara girer mi ve 1400 den satılır mı bilinmez..Şu anda sadece teknosada var.Fiyat 1999

    http://www.teknosa.com/urunler/125032471/samsung-np370r5e-s06tr-notebook
  • evet vatanda yoktu sanırım 2 gün önce olmadığını fark etmiştim. Ayrıca bugün elektirik kesilmişti. Pc de bir iki ayar bakayım dedim herşeyi minumuma çektim batarya kalan kullanım süresi 6 saat yazıyordu :) normaldede 3 4 saat gidiyor bataryasından o kadar çok memnunum ki umarım uzun ömürlü olur.

    Bugün bir ki oyun yükledim pes 2013 de kasma olmadı. Lord of the rings batle for middle earth 2 yükledim normal olarak oyunda kasma yok fakat arkadaşla networkten oynuyorduk..Ordu çok fazla olunca savaş anlarında kasmalar olduki bu normal bir durum bana göre.. Isı değeri 3 4 saat oyun sonunda bile 32 derecelerde ..Her yönü ile umduğumu karşıladı ..
    Teknosa için turuncu karta 1699 lira idi sanırım bugün gezmiştim.
  • bu alet ve fiyatı benim de dikkatimi çekti. i5 serisinde bu fiyatı görünce zaten bakmadan geçilmiyor. bence bu fiyata yakın, muhtemelen 1450 civarlarında 8gb ram ile hp pavilion serisi var. bu daha cazip gibi. samsung' un kasa gri hp' nin ki siyah olup klavye takımı da samsung' a göre daha iyi. hatta ttnet' in hoşuna bile gitmiş ki reyonlarında da var. bu arada vatan çökmüş..

    Server Error in '/' Application.
    The resource cannot be found.
    Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.
    Requested URL: /notebook-netbook-tablet/samsung-np370r5e-s06tr-np370r5e-core-i5-3230m-26ghz-4gb-500gb-2gb-hd8750m-156-cam-bt-win8/index.aspx
    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.0.30319.1




  • Vatan duruyor da samsung stoklarda kalmamış.Hp nin pavillon serisini tavsiye etmem..Probook serisi filan olsa düşünülebilir..8 gb ram olması da önemli değil..Sonradan ekleyebilirsiniz, fazla bir şey tutmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x15

    Vatan duruyor da samsung stoklarda kalmamış.Hp nin pavillon serisini tavsiye etmem..Probook serisi filan olsa düşünülebilir..8 gb ram olması da önemli değil..Sonradan ekleyebilirsiniz, fazla bir şey tutmaz.

    hocam bu modeli bukadar ince yapıpda ultrabook işlemcisi koymamaların tav olmuştum zaten sizin incelemenizide okudukdan sonra almaya karar verdim fakat vatanda dediğiniz gibi bitmiş. teknosada mevcut oda 1600 küsür. turuncu indirimi bekleyeceğim fakat vatan gibi tüm ürünleremi yapıyorlar bilmiyorum açıkçası.
    birde sizden ricam olacak konu açıp resim eklerseniz alacak olan arkadaşlarada referans olmuş olursunuz ben pek resim bulamadım çünkü nette

    edit : konu sizinmiş zaten ozaman bi güncelleme yapıp incelemenizi ilk mesaja alıp resim eklerseniz süper olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq_ -- 19 Şubat 2013; 18:16:25 >




  • Dizayn ve kalite olarak laptopu beğeneceğinizden şüpheniz olmasın..Ben ilk aldığımda resimli bir inceleme sayfası açacaktım ama nasılsa yakında tutulur ve bu işi benden daha iyi yapan birileri çıkar diye vazgeçtim.Konu içerisinde de elimden geldiğince bilgi vermeye çalıştım.Yine mümkün olduğu kadar yardımcı olurum..Hafta sonu teknosada bir ara fiyat 1450 tl ye düşmüştü.Büyük ihtimal yine aynı fiyata düşer.Banka kampanyası ya da promosyon kodu bulabilirseniz daha uyguna da alabilirsiniz.Alırsanız da umarım inceleme yapmak size nasip olur.
  • Dostum ürün bimekste de var bir bak istersen.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/126692/samsung-np-370r5e-s06tr-w8-.aspx
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgun.olcum

    Dostum ürün bimekste de var bir bak istersen.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/126692/samsung-np-370r5e-s06tr-w8-.aspx

    çok sağolasın hocam
  • Herkese merhaba, bu modeli 10dk önce teknosa dan aldım ve durum hakkında size de bilgi vermek istedim, ilginç bir şekilde mesai saatlerinde 2000tl olan ürün akşam vakitlerinde 1455tl ye düşüyor ayrıca 100 tl hediye çeki gönderiyorlar yani ürün 1350tl ye geliyor. Bence bu fiyata i5 3230M işlemcili Casper bile bulunmaz, kaçırmayın derim.
    Ayrıca ürün hakkında fikir ve deneyimlerini paylaşan herkese teşekkürler. Bu ürünü sizin sayenizde, yerinde görmeden sadece 2 tane resmine bakarak aldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkmngr

    Herkese merhaba, bu modeli 10dk önce teknosa dan aldım ve durum hakkında size de bilgi vermek istedim, ilginç bir şekilde mesai saatlerinde 2000tl olan ürün akşam vakitlerinde 1455tl ye düşüyor ayrıca 100 tl hediye çeki gönderiyorlar yani ürün 1350tl ye geliyor. Bence bu fiyata i5 3230M işlemcili Casper bile bulunmaz, kaçırmayın derim.
    Ayrıca ürün hakkında fikir ve deneyimlerini paylaşan herkese teşekkürler. Bu ürünü sizin sayenizde, yerinde görmeden sadece 2 tane resmine bakarak aldım.

    hayırlı olsun :) yarın ilk haşır neşirinizden sonra sizi buraya bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sw update ile güncelleştirmeleri yaptım.Biosu ve diğer birkaç yazılımı güncelledim.Samsung'un otomatik güncelleştirme yazılımını çok beğendim.Nete gir versiyonu bul tek tek indir derdi yok.Güncelelenecek ne varsa otomatik buluyor ve indiriyor.Quick starter diye bir yazılım indirdi.Aradığın bütün programlara buradan kolayca ulaşabiliyorsun, ayarları yapabiliyorsun.Hızlı başlatma çubuğunu masaüstünde üst ya da alta tarafa konumlandırıyorsun.Bu şekilde Windows 8 de kolaylaştı diyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkmngr

    Herkese merhaba, bu modeli 10dk önce teknosa dan aldım ve durum hakkında size de bilgi vermek istedim, ilginç bir şekilde mesai saatlerinde 2000tl olan ürün akşam vakitlerinde 1455tl ye düşüyor ayrıca 100 tl hediye çeki gönderiyorlar yani ürün 1350tl ye geliyor. Bence bu fiyata i5 3230M işlemcili Casper bile bulunmaz, kaçırmayın derim.
    Ayrıca ürün hakkında fikir ve deneyimlerini paylaşan herkese teşekkürler. Bu ürünü sizin sayenizde, yerinde görmeden sadece 2 tane resmine bakarak aldım.

    Hayırlı olsun güle güle kullanın:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x15

    Sw update ile güncelleştirmeleri yaptım.Biosu ve diğer birkaç yazılımı güncelledim.Samsung'un otomatik güncelleştirme yazılımını çok beğendim.Nete gir versiyonu bul tek tek indir derdi yok.Güncelelenecek ne varsa otomatik buluyor ve indiriyor.Quick starter diye bir yazılım indirdi.Aradığın bütün programlara buradan kolayca ulaşabiliyorsun, ayarları yapabiliyorsun.Hızlı başlatma çubuğunu masaüstünde üst ya da alta tarafa konumlandırıyorsun.Bu şekilde Windows 8 de kolaylaştı diyebilirim.

    evet bende yaptım günceleştirmeleri gerçekten program çok kullanışlı sıfır uğraş tıkla bitsin :P
    Ancak Quick starter benim biraz kullanışımı engelledi.. Win 8 kullanma açısından süper olsada..Sekmeli bağlantılarda sekmeleri kapatmaya gittiğimde üst ortada oluşu benim için sorun oldu zırt pırt çıkıyor aşşağıda deneyeceğim bir süre bakalım :)




  • Evet ie kullanırken imleci yukarıya doğru hızlı getirince çıkıyor ama yavaş getirirsen görünmüyor..Ben de de sık çıkıyor ama şimdilik rahatsız olmuyorum..Zaten sağ taraftaki ayarlardan istenildiği zaman kapatılıyor ya da sadece imleci yukarı tutunca görünecek aşağı indirince kaybolacak şekilde ayarlanıyor..
  • Ürün an itibari ile yeniden 6 gb li olarak vatan bilgisayarda satılmaya başlanmıştır. Üstelik hafta sonu indirim olduğu için 1438 lira.

    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-np370r5e-s07tr-np370r5e-core-i5-3230m-26ghz-6gb-750gb-2gb-hd8750m-156-cam-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=64484



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r3fr4ct0ry -- 25 Şubat 2013; 0:14:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.