Şimdi Ara

SAMSUNG NP370R5E CORE I5 3230M 2.6GHZ-4GB-500GB-2GB HD8750M-15.6''-CAM-BT-WIN8 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
12
Favori
71.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Isınma denilen şey ben de bir defa ilk aldığımda olmuştu..Ondan sonra bir daha uğramadı..Belki ilk denemede filan oluyordur :) yahut güncelleştirme ile alakalıdır.Şu an ev çok sıcak olduğundan ben soğukluğundan yararlanayım diye arasıra özellikle laptopun sağ tarafına elimi koyuyorum Batarya süresi parlaklıkla oynamadan 4 saat rahat gidiyor ancak bu kullanım internette oluyor.Ayarlarla oynarsam 5 saat gösteriyor..Ekran konusuna gelince parlak olmayan ekranlar bu şekilde evet bendeki eski toshiba satellite andıran bir ekrana sahip ama ben zaten alırken asus k55vj deki ekranı gördükten sonra umarım bunun gibi ekranı olan bir laptop satın alırım demiştim.Parlamayan ekran çok büyük rahatlık, gözü yormuyor, ekranda kendinizi seyretmiyorsunuz..
  • Oyunda ısınma olduğunu söyleyen arkadaşlar ısılarını ölçüp atabilirler normalde oyunlarda özellikler ağır oyunlarda 70-80 arası sıcaklık normaldir istisna 80-85 arasını buluyor oyunun grafik gücüne göre bunlar normal sıcaklıklar,hw monitör programı kullnılabilir.Öyle modeller var sıfırları bile oyunlarda 90 derece üzeri seyrediyor.
  • Peki sizce bataryasinin kasaya gomulu olmasi bir problem yaratir mi ileride batarya degismesi gerektigi zaman mesela?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bataryanin gumulu olmasi sorun degil. tum apple laptoplarda bu boyle...
  • Arkadaşlar bu laptopu dün aldım ilk laptop deneyimim daha önce hiç kullanmadım şöyle bi sıkıntım var. Laptop fişi takılı değilken oyun oynamak istediğimde oyuna girdiğim zaman Örneğin pes oynarken takıları seçip ilerlediiğimde stad atmosferinde tak diye komple kapanıyo ama prizdeyken bi sorun yok . Normal mi bunun olması ?
  • Arkadaslar notebooku daha bugun aldim. Football manager 13 oynarken 3d mac izlerken makine bir anda kapaniyor. Fise takili degil. 2 kere kapandi sizce niye oluyor? Pili dengeli veya yuksek performans ayarinda kullanmamin bir etkisi var mi oyun oynarken?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleştirmeleri yapıp tekrar deneyin..
  • Güncelleştirmeleri nasıl yapıcaz :S driverların hiçbirini bulamıyorum windows 8 e göre . Ekran kartı driverı amd nin sitesinde bile yok hd 7*** serisi son olarak görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yamanlar35

    Arkadaşlar bu laptopu dün aldım ilk laptop deneyimim daha önce hiç kullanmadım şöyle bi sıkıntım var. Laptop fişi takılı değilken oyun oynamak istediğimde oyuna girdiğim zaman Örneğin pes oynarken takıları seçip ilerlediiğimde stad atmosferinde tak diye komple kapanıyo ama prizdeyken bi sorun yok . Normal mi bunun olması ?

    arkadaşım bu kapanma olayı çözüldümü benim için önemli bir sorun bende almayı düşünüyorum 1-2 güne ?
  • Samsungunun sitesinden canlı destek ekibine ulaştım durumu anlattım . Böyle bir sorun olmaması gerek en yakın samsung teknik destek baysine götrmemi söylediler. Şuanda samsungun sitesinden Sw Update programını indirdim Driverları güncelliyorum sonuçları yazıcam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yamanlar35

    Samsungunun sitesinden canlı destek ekibine ulaştım durumu anlattım . Böyle bir sorun olmaması gerek en yakın samsung teknik destek baysine götrmemi söylediler. Şuanda samsungun sitesinden Sw Update programını indirdim Driverları güncelliyorum sonuçları yazıcam

    bekliyorum kardeşim sonucu burayamı yazarsın özel mesaj mı atarsın ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yamanlar35

    Samsungunun sitesinden canlı destek ekibine ulaştım durumu anlattım . Böyle bir sorun olmaması gerek en yakın samsung teknik destek baysine götrmemi söylediler. Şuanda samsungun sitesinden Sw Update programını indirdim Driverları güncelliyorum sonuçları yazıcam

    kardeşim forumdan birine bu sorunu danıştımda güç seçenekleri ayarları varmış 30dkdan ekranı harddiskı kapat vs onlara bir bak istersen
  • Burda paylaşıcam sonucu.
  • Ekranı veya harddiski kapatmıyor laptop komple kapanıyo tüm ışıkları sönüyo tekrar açmak zorunda kalıyosun. O seçeneklere bir bakınıym yinede detaylı bilgi alabilirmisin ? elimize yüzümüze bulaştırmayalım pek anlamamda :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yamanlar35

    Ekranı veya harddiski kapatmıyor laptop komple kapanıyo tüm ışıkları sönüyo tekrar açmak zorunda kalıyosun. O seçeneklere bir bakınıym yinede detaylı bilgi alabilirmisin ? elimize yüzümüze bulaştırmayalım pek anlamamda :)

    bence en iyi bilgiyi samsung servisi verir siz yinede ayarlarla bir ugraşın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yamanlar35

    Güncelleştirmeleri nasıl yapıcaz :S driverların hiçbirini bulamıyorum windows 8 e göre . Ekran kartı driverı amd nin sitesinde bile yok hd 7*** serisi son olarak görünüyor.

    Hiçbir sitede driver aramana gerek yok.sw update programı bilgisayarda kurulu geliyor.Bu programı bulup olan bütün güncellemeleri otomatik indirebilirsin.
  • Arkadaşlar driver güncellemesi yaptıktan sonra sorun kalktı sanırım prizde değiken açtığım zaman kapanmıyor artık . Bilgisayar performansı harika Operation Flash Point oyunun ultra ayarlarda en yüksek çözünürlükte hiçbir kasma olmadan sorunsuz akıcı bir şekilde oynadım sıcaklıklar ise şöyle oyuna girdikten 30-45 dk sonra 76-81 arası ısıya çıkıyor değerler Klimalı odada bulunuyorum odanın içi 27 derece sıcaklıkta. Sıcaklık derecesine baktığım program ise aida 64 değerler nasıl sizce ?
  • normal değerler
  • Merhabalar.

    Dün İskenderun Vatan dan aldım S07TR modelini.
    Estetik açıdan gerçekten çok şık olduğunu belirtmem gerek. Mağazada Acer ın şu 12gb. ram ve 1tb hdd e sahip 1700 TL. lik modelinden vardı ve seçimimde Acer'ın o özensiz tasarımının da büyük etkisi oldu. Deneme fırsatı olmadan, netten sipariş vermeyi düşünen ve beyaz olduğu için ikilemde kalan arkadaşlar için bir ipucu vermem gerekirse, Casperların o çiğ beyazını aklınıza dahi getirmeyin..:) En az ultrabooklar kadar şık bir dizayn yapmışlar ve beyaz gerçekten çok yakışmış.

    Performans kısmına gelirsek, güncellemelerden sonra windows deneyim dizininde işlemci 7.2, ram 7.5, grafik 6.7 ve en düşük puanı da hdd 5.9 ile aldı. Pek oyun oynama alışkanlığım olmadığından ısınma konusunda extrem denemeler yapamadım ama core temp.e göre normal kullanımda 40-44 ve yüklü gelen tilt oyununu yaklaşık 20 dakika oynadıktan sonra ise 50 derece civarı bir ısı vardı. fan ve hdd seslerini duymak imkansız gibi. bu sabah itibari ile pili yaklaşık 3,5 saattir kullanıyorum ve daha 2 saat ömrü olduğunu gösteriyor (sadece interneti kullandım ve güç tasarrufu değil Samsung en iyi duruma getirilmiş modu açık).

    Ses konusuna gelirsek, sound alive ı ve gürültü dengelemeyi çalıştırınca tatminkar oldu diyebilirim. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmamanızda fayda var.

    Sanırım herkes bir ürün aldıktan sonra keşke şurası şöyle olsaymış ya da şöyle olmasaymış der. En azından ben derim..:) Bu laptopda şöyle olsaymış dediğim 7200rpm hdd ve şöyle olmasaymış dediğim de klavyenin ortasına doğru gelen hafif eğim var. Bunun dışında ihtiyaçlarıma en uygun ve artı olarak da estetik bir laptop aldığımı düşünüyorum.

    Ha bir de unutmadan yukarıda arkadaşların da bahsettiği gibi sw update 10 numara yazılım.

    İyi günler...

     SAMSUNG NP370R5E CORE I5 3230M 2.6GHZ-4GB-500GB-2GB HD8750M-15.6''-CAM-BT-WIN8

     SAMSUNG NP370R5E CORE I5 3230M 2.6GHZ-4GB-500GB-2GB HD8750M-15.6''-CAM-BT-WIN8

     SAMSUNG NP370R5E CORE I5 3230M 2.6GHZ-4GB-500GB-2GB HD8750M-15.6''-CAM-BT-WIN8

     SAMSUNG NP370R5E CORE I5 3230M 2.6GHZ-4GB-500GB-2GB HD8750M-15.6''-CAM-BT-WIN8




  • benim dış kapakta beyaz sizinki koyu mavi sanırım..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.