Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-T01TR SORULARA YANIT İÇİN LÜTFEN İÇERİ ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu laptopu fiyat 1600 e düştüğünde alıcam ama kafamda bazı sorular var yardım edermisiniz?

1)Oyun oynamadığında fan sesi fazla çalışıyorumuş doğrumu acaba ?
    2)Wirelessi kötü çalışıyomuş bir yerde onu duydum
    3)Ekran kartı geçişlerinde sorun yaşayan oluyomuş
    4)Cd yeri çok kötüymüş doğrumu acaba
    5)Hoparlör kötüymüş bide
    6)Bu laptop bidaha 1279a düşermi acaba birkere düşmüştüde
    SORULARIMA CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM
    ''Bir kişi şunları yazmış aslında bu kişi biraz kafamı karıştırdı bu kişinin dedikleri doğrumu acaba

'' merhaba bende 7730 ekran kartlı seriden aldım Teknosa dan 1449 tl ye. Ama ne yalan söyleyeyim. Umduğum gibi değil. Samsung tan daha fazlasını beklerdim. Önceki Casper bilgisayarımın Wirelesi kamerası çok daha iyi idi. Bu Ateros wirelesmi nedir beş para etmez. Büyük ihtimalle kamera 0.3 megapixel. Fan sesi çok. Klavye kalitesiz, özellikle dvd nin üstü. Hele birde touchpad tam evlere şenlik. kaydırma kısımları neredeyse hiç çalışmıyor. Yani kısaca kasayı beğenmedim. Bunları niye söylüyorum cumartesi gold tan arkadaşa lenovo g580 i3 nvidia gt 610m 500 gb harddisk 4 gb ram özellikli bilgisayar aldım 1100 tl ye. 1449 tlye aldığım şu samsung tan daha performanslı geldi bana. Kasa olarak daha sağlam ve kaliteli. Bence samsung notebook pazarında daha yeni sayılır. Adına bakarak aldık ama daha bir fırın ekmek yemesi lazım bence.

Hele şu güncellemelerde çıksın bakalım. İnşaallah düzelir. Parasını hakediyormu belki. Ama Yukarıda saydığım basit eksiklikler böyle bir markaya yakışmıyor doğrusu.
    Ayrıca bazı arkadaşlar ekranı problem etmiş ama bence bu şekilde mat ekran daha iyi. Sesi de idare eder. Ne yapalım hayırlısı bakalım. Hepinize selamlar.''

Sizce bunlar doğrumu lütfen yardım edin

• samsung dan uzak dur bence garantilik birşey olduğunda para ile tamir ediyorlar duyduğğuma göre
    illede alacaksan
    bende şimdi samsung 300e5z s03 bunu al asasins credd reveltionsçalıştırıyor

çok oyun oynuyorsan ekrankartı iyi olan bir laptop al ama ben sana masa üstü tavasiye diyorum ginede kendin bilirsin ama masaüstü alırsan benim pcnin özelikleri söyleirm
  • aynı sorular benimde kafamda var. yeni notebook almak üzereyim. bu sorunlar herkesde varmı yoksa tek-tük kişilerdemi var anlamadım. birde S09tr modeli var. kullanıcı incelemelerinde anladığım kadarıyla bu cihazları birbirine karıştırmışlar...
    garanti olarak lenovo dan iyi.. garanti konusunda sıkıntı olmasaydı lenovonın güzel bir makinesinide buldum ama garanti cidden çok ama çok kötü..
  • bilgisayar özeşşlilşeri çoq iyi ondan yoksa .ok bilgisayar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.