Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-T01TR İNCELEMEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SAMSUNG NP350V5C-T01TR  İNCELEMEM

Notebooku dün gece aldığım için pek fazla oyun deneyemedim ama yükledikçe fps oranlarını vs. eklerim.1700'e aldım.

Şuan gayet memnunum aletten ama Crysis , Battlefield 3 gibi oyunları denemediğim için tam performansını bilmiyorum.

Genel olarak eksi ve artılarını paylaşayım öncelikle.

Isınma sorunu daha yaşamadım oyun oynarken ya da film izlerken.

Malzeme olarak sağlam bir ürün

Isınmamasının nedeni 3. nesil işlemci olmasından dolayı galiba.(Intel Core i5 3210M)

Ekran çözünürlüğü 1366 x 768 Piksel bu bir eksi olabilir ama ekran hiç parlamıyor.

Hoparlör en büyük eksiği diyebilirm sesler biraz cızırtılı ama o kadar da kötü değil idare eder.

Touchpad hoşuma gitti alanı büyük ama aşağı sürükleyince sayfa inmiyor.

Silent mod diye birşey var ben ilk kez görüyorum bilmiyorum var mıydı önceden basınca fanlardan ses kesiliyor ama oyunda yapınca fps düşer.

Tuşların arasında boşluk olduğu için şuan alışamadım garip geliyor ama artık çoğu notebook böyle gördüğüm kadarıyla.

Ürünün Özellikleri

Elimde olan oyunları denedim sadece daha devamı gelecek oyunların.

Half Life 2,Mass Effect 2,Operation Flashpoint Red River yükledim sonra sildim onları ama düşündüğünüz gibi sorun olmadı.

Skyrim

Fps oranı 30-47 arası gidip geliyor.

Tem Fortress 2'de fps 60 oynama yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 4 Eylül 2012; 16:23:14 >

• Güzel laptop. Bu arada inceleme için teşekkürler.
  • Ekranının parlamamasının nedeni mat ekran olması,slient(sessiz) mod fanların hızını düşürür bilgisayarı tasarruf moduna alır daha az güç çeker daha az ısınır ama oyun gibi uygulamalarda performans düşüşü yapar internette veya düşük içerikli uygulamalarda ısınmayı azaltmak için kullnılabilir.Klvaye arasında boşluk olması güzel özellik tuşların ikisine birden basma olasılığı az özellikle büyük parmaklı insanlar için.7730m ekrn kartı güzl bir kart ağır oyun deneyimlerini bekliyoruz.
  • Hayırlı olsun öncelikle..bende yarın(bugün) almayı planlıyorum..senin görüşlerin önemli.aklımda lenovo z580 var..mesela onda 4 fan ayarı var dokunmatik...bunda böyle bişi mevcutmu?yoksa kendimi ayarlıyor?blu ray oynatıyor mu?hdd 5400rpm mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Ekranının parlamamasının nedeni mat ekran olması,slient(sessiz) mod fanların hızını düşürür bilgisayarı tasarruf moduna alır daha az güç çeker daha az ısınır ama oyun gibi uygulamalarda performans düşüşü yapar internette veya düşük içerikli uygulamalarda ısınmayı azaltmak için kullnılabilir.Klvaye arasında boşluk olması güzel özellik tuşların ikisine birden basma olasılığı az özellikle büyük parmaklı insanlar için.7730m ekrn kartı güzl bir kart ağır oyun deneyimlerini bekliyoruz.

AKK sıfırlansa abanıcam bütün oyunlara ama şuan internet yavaş ghost reconu indirdim o da hatalı çıktı.

Bu arada alette Bluray yok
  • bu fiyata bluray disk bulman zor hatta yok. genelde 2000tl üzeri bazı makinelerde var.
  • Kasa kalitesi asus k serisini aratir mi arkadaslar ? malzeme ve mentese durumu nasildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG NP350V5C-S0ETR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizzat yerinde inceledim malzeme kalitesi iyi samsung'un bir çok modelini kullnamış biri olarak menteşe konusunda sorun etmeyin.trabzon teknosa'da vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 25 Ağustos 2012; 12:17:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

bizzat yerinde inceledim malzeme kalitesi iyi samsung'un bir çok modelini kullnamış biri olarak menteşe konusunda sorun etmeyin.trabzon teknosa'da vardı.

Kasa metal mi hocam ?

• Hayırlı olsun müdür yukarıda şey yazmışsın yaw ona takıldım, ısınma olmadı hiç demişsin sonra ısınmasının sebebi 3.nesil işlemciden demişsin
  • kasası fırçalanmış metal dış döşemeye sahip diğer bazı sitelere gelmiş ama fiyatı hep 2000tl, teknosa'da şuan için çok iyi fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 25 Ağustos 2012; 12:52:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThEnD©

Hayırlı olsun müdür yukarıda şey yazmışsın yaw ona takıldım, ısınma olmadı hiç demişsin sonra ısınmasının sebebi 3.nesil işlemciden demişsin

İsinmamasinin sebebi 3. nesil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: izmirlil35

quote:

Orijinalden alıntı: ThEnD©

Hayırlı olsun müdür yukarıda şey yazmışsın yaw ona takıldım, ısınma olmadı hiç demişsin sonra ısınmasının sebebi 3.nesil işlemciden demişsin

İsinmamasinin sebebi 3. nesil :)

hııııı pardon

• Aslında ısınmamasının sebebi 3. nesil olması filan değil bu işin hikaye kısmı,soğutma sistemi ne kadar iyi ısınma okadar az 3. nesil olupta ısınan makineler var forumda soğutma sistemleri zayıf çünkü.
    3. nesilde şöyle bir kanı var az güç çeker çok performans sağlar ısınma az olur,teori güzel yalnız her nekadar az ısınır densede oyunlarda veya herhangi ağır uygulamada yine fazla güç çekeceğinden dolayı ısınma oluşacaktır önemli olan soğutmayı sağlayan fan sisteminin havalandırma sisteminin yerterli performansı vermesi.
  • merhaba

bende aynı makineyi aldım bugün ancak fifa 2012 kurdum makine 5 dk sonra 1024*768 çözünürlükte tak diye kapanıyor.Bütün çözünürlükleri denedim ama malesef kapatıyor kendini.Isınma yok niye böyle yaptığını çözemedim.Ekran kartında mı sizce bir problem vardır.Mesela bilgisayar sistem derecelendirmesini yapmaya çalıştığımda da kapatıyor kendini.Böyle bir makineden hiç beklenmicek bir durum ekran kartının driverinda da bir problem olabilir.Kafayı yemek üzereyim acil yardım edin...
  • dahili ekran kartını kullnıyor zorlandığı içindeekran kartı reset ettırabilir ısınması şart değil masaüstü sağ tıklayın değiştirilebilir grafik seçeneğini yüksek performanslı grafik işlemcisine ayarlayın.
  • değiştirdim dostum onuda yaptım oyun yüksek performansta...ati radeon 7730m yeni çıkan bir ekran kartı driverları daha atinin sitesinde bile yok :( birde pes 2012 kuruyorum şimdi onda da denicem.
  • futbol oyunları sistem gereksinimi düşük oyunlar kart geçişlerinde sorun olabilir ağır oyunlarda yapmaz nvidia kartlarda da yeryer aynı sıkıntı oluyor güncellemesini beklemek durumunda kalbilirsin.
  • Oyunlar yuksek gereksinim gerektirmiyor. Ekran karti seciminde bir sorun olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Müdür , bilgisayar açık duruyor mu sürekli 5 10 saat falan ? ısınma yada ses çıkarıyor mu bu şekilde ?

ve birde klavye ışığı var mı yaw bunda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThEnD© -- 25 Ağustos 2012; 20:22:47 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.