Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
13
Favori
62.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1- win8.1 win8 sahiplerine bedava gelecek. güncellemelerde vs. sıkıntı yaşamazsınız.
    2- yansımalı ekranın rezilliğine hiç girmiyorum bile.
    3- güncelleme düşünüyorsanız ramin 4 olması daha iyi, ilerde 4 daha eklersiniz. 4+2 oldumu 2yi yamayacak yer ararsınız. upgrade etmeyecekseniz 4+2 daha iyi.
    4- 8 aydır kullanıyorum menteşelerinde ve kasada bir problem yaşamadım.
    5- 400e yakın mesajınız var hala "cevapla"ya tıklamasını bilmiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepenk

1- win8.1 win8 sahiplerine bedava gelecek. güncellemelerde vs. sıkıntı yaşamazsınız.
    2- yansımalı ekranın rezilliğine hiç girmiyorum bile.
    3- güncelleme düşünüyorsanız ramin 4 olması daha iyi, ilerde 4 daha eklersiniz. 4+2 oldumu 2yi yamayacak yer ararsınız. upgrade etmeyecekseniz 4+2 daha iyi.
    4- 8 aydır kullanıyorum menteşelerinde ve kasada bir problem yaşamadım.
    5- 400e yakın mesajınız var hala "cevapla"ya tıklamasını bilmiyorsunuz.

Sagol. Bazi mesajlari es geciyorum. Onerir misin MSI CX-61'i?
  • LivingDeads69 kullanıcısına yanıt
    hiç kullanma fırsatım olmadı. görmediğim bilgisayarı önermem de pek uygun olmaz. kendi bilgisayarımdan memnun olduğumu söyleyebilirim en fazla.
    8 ay önce ben de kıvranıyordum senin gibi
    kendine göre önem verdiğin özellikleri sırala, buna en uygun cihazı al geç bence.
    benim ilk kıstasım mat ekrandı. yoksa o zaman satılan asusun bir modeli vardı onu alacaktım.
  • Uzun zaman sonra herkese merhaba.

Bilgisayara ssd takmaya karar verdim. Dvd yazıcıyı hiç kullanmadığım için bari o kısım bir işe yarasın diye düşünüyorum. Ama ne alacağıma karar veremedim. 400 Tl bütçe ayırdım bu iş için. Samsung servisi garanti kapsamında değiştiririz dedi(Burada ki servis tanıdık o yüzden. Diğer yerler nasıldır bilemem. O yüzden değiştirecekseniz önce bir sorun).

Win8'den nefret ettim bu arada orjinal 7'ye döndüm :)
  • Ya arkadaşlar birşey sormak istiyorum mouse nin sağ tuşunu tıkladığımda çok geç çalışıyor hatta "yanıt vermiyor" moduna giriyor sonra kendine geliyor ve seçenekler çıkıyor.Bunun çözümü varmı ? Birde başlangıçtan bluetoothu kaldırdım şimdide devreye sokamıyorum onu bilenler yardımcı olabirmi?
  • @shroud61 hocam o dvd yerine ssd işini yaparsanız detayları bizimle paylaşabilir misiniz benim de kafamda var öyle bi düşünce
    birde win8 o kadar da kötü değil canım, hani sevmezsin, beğenmezsin neyse nefret etme bana çok abartılı geliyor, fazla nefrete gerek yok, ürün işte

@immortallord eğer windows 8 kullanıyorsanız ayarlardan windowsu sıfırlamanızı tavsiye ederim, sağ tıkın sistemi kitlemesi garip bi sorun, yani direk o olayla ilgili bi çözüm gelmiyor aklıma.
    bluetooth için ise Kablosuz ayarlarını değiştir > Bluetooth, win8 için konuşuyorum. 7 kullanmayalı baya oldu
  • Hocam.nefret etme lafin gelisi. Yoksa ölsün,kahrolsun gibi degil. 7 de alistim kendime gore dizayn etmeye ortaligi, 8 de de ben beceremedim yani

Bakayim guzel bir ssd bulup sistemde ki dosyalara kiyabilirsem, fotograflarla paylasirim.islemi. @sub

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub

@shroud61 hocam o dvd yerine ssd işini yaparsanız detayları bizimle paylaşabilir misiniz benim de kafamda var öyle bi düşünce
    birde win8 o kadar da kötü değil canım, hani sevmezsin, beğenmezsin neyse nefret etme bana çok abartılı geliyor, fazla nefrete gerek yok, ürün işte

@immortallord eğer windows 8 kullanıyorsanız ayarlardan windowsu sıfırlamanızı tavsiye ederim, sağ tıkın sistemi kitlemesi garip bi sorun, yani direk o olayla ilgili bi çözüm gelmiyor aklıma.
    bluetooth için ise Kablosuz ayarlarını değiştir > Bluetooth, win8 için konuşuyorum. 7 kullanmayalı baya oldu

Teşekkürler yardımınız için
  • shroud61 kullanıcısına yanıt
    Bu Kadar neden win8 uğraşıyosunuz ben pek fazla takılmadım açıkcası tamam bazen arada bir sıkıntı çıkartıyor ama alışmak lazım win7 devri bir kaç sene sonra kalkıcak yeni sürümleri gelince win8 devri başlıcak şimdiden alıştırmak lazım 10 sn açılıyor benim pc win8 var yüklemedim win 7 belki ssd takarsam düşünebilirim o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

Bu Kadar neden win8 uğraşıyosunuz ben pek fazla takılmadım açıkcası tamam bazen arada bir sıkıntı çıkartıyor ama alışmak lazım win7 devri bir kaç sene sonra kalkıcak yeni sürümleri gelince win8 devri başlıcak şimdiden alıştırmak lazım 10 sn açılıyor benim pc win8 var yüklemedim win 7 belki ssd takarsam düşünebilirim o kadar

Soyle ki win7 yi Istedigim gibi dekore edebiliyorum. masaustu ikonlari vb. win8 de yapamayinca kil oldum. Ustte de yazdim kendi beceriksizligim acisindan. Bir de ilk zamanlarinda kullandigim programlarda sikinti cikardi.

Zamani gelince elbet donecegiz 8e.

Hala daha ssd ariyorum. Secenek cok bakalim. Ssd taktigimde 7 nin acilis suresini de paylasirim artik... :-)

• shroud61 kullanıcısına yanıt
    SSD taktıgında 7 açılış süresi 5 sn düşer fakat bu hdd doluluk oranına göre değişiyor mesela ben yeniden baslat yaptımmı 40 sn geliyor kapatıp açtımmı 10 sn win 8 uygulama fazlalıgı var ondan dolayı bende ssd alırsam ilerde 7 ceviricem ama şu 8.1 merak edıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

SSD taktıgında 7 açılış süresi 5 sn düşer fakat bu hdd doluluk oranına göre değişiyor mesela ben yeniden baslat yaptımmı 40 sn geliyor kapatıp açtımmı 10 sn win 8 uygulama fazlalıgı var ondan dolayı bende ssd alırsam ilerde 7 ceviricem ama şu 8.1 merak edıyorum

ssd ye sadece isletim sistemi ve oyun yukleyecegim ki genelde sadece 1 oyun oynarim ayni anda... Ssd de bos alan cok olacak... Su findik aradan ciksin duzene geri doneyim ssd almak ilk isim olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: immortallord

Ya arkadaşlar birşey sormak istiyorum mouse nin sağ tuşunu tıkladığımda çok geç çalışıyor hatta "yanıt vermiyor" moduna giriyor sonra kendine geliyor ve seçenekler çıkıyor.Bunun çözümü varmı ? Birde başlangıçtan bluetoothu kaldırdım şimdide devreye sokamıyorum onu bilenler yardımcı olabirmi?

Aynı sorun bende de var hocam. Nedeni nedir bilemedim açıkçası.
  • merhaba. 1 ay oldu alalı. başlarda sıkıntımız yoktu. lakin son 1 haftadır bazı sorunlar baş göstermeye başaldı. market mi mağaza mı neyse ordan twitteri indiriken farkettim yuklenemedi dedi sebebi windows güvenlik duvarının çalışmamasıymış. guvenlik duvarını açayım dedim hata verdi : windows güvenlik duvarı bazı ayarlarınızı değiştiremiyor. hata kodu : 0x80070422
    bir diğer sorun ise pc beklenmedik şekilde hatayla karşılaştı ve yeniden başlatılıyor. 2 kez oldu.
    bilgisayar norton ile birlikte geldi. tarattım sistemimi 2 defa bi şey bulamadı advanced system care la malware taratttım bulamadı bişey. nortonu kaldırdım avastı kurdum. o da bulamadı.
    421 gb download yaptım 11 oyun yukledim. office 2013 kurdum. baya bi film indirdim. bu sırada virüs bulaşmıştır heralde. bunu nasıl temizlerim ?
    virüs kaynaklı değil ise nasıl bir çözüm yolu var bu işin ?
    bu arada su an mağazaya giriilmiyor.
    yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

• bendede var aynı sorun
  • Windows 8 kaynaklı gibi görünüyor. Ciddi değil 8.1 ile belki düzelir.

EDIT: Sağ tuş bekleme sorunu için yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranamasaha -- 21 Ağustos 2013; 20:48:04 >
  • O karartı bendede oluştu sanırım bu durum oyun oynarken yazarken oraya sürekli elimizi koymamız sonucunda oluyor vede boyası baya bir dandikmiş benim eski laptopda 3 sene sonunda orada kararma olmuştu bunda hemen boyası çıkmaya başladı bende oraya bir tane bezle kapadım üstüne öyle kullanıyom sende öyle kullan olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.E.Buldan

Windows 8 kaynaklı gibi görünüyor. Ciddi değil 8.1 ile belki düzelir.

EDIT: Sağ tuş bekleme sorunu için yazdım.

Teşekkür ederim ama win 7 ye geçtim.Win 8 i bence çok karıştırmılar ve çoğu oyun ve program uymuyor sıkıntı çıkarıyor.Bide win 7 ye geçerken bilgisayarcı bana birdaha buna win 8 yükeleymezsin dedi doğruluğu varmıdır acaba
  • immortallord İ kullanıcısına yanıt
    Windows 8'de serial vermiyorlar hocam. Ben aldığımda direkt hiç bir şey yazmadan Vatan Bilgisayar'da tek tuşla etkinleştirdik ayarlar kısmından. Buna bakmak lazım nasıl oluyor diye.
  • immortallord İ kullanıcısına yanıt
    Win 7 i sen mi kurdun bilgisayarcımı ? öncelikle sana gelirken laptopun harddiskinde recovery alanı var format esnasında o alanı silmediysen tekrardan kurabilirsin ama silindi ise o alanı ancak servisteki programlarla para karşılığı oluşturuluyor,
    Bidaha win 8 yükleyemezsin lafı çok abartı olmuş!! xp yüklü bir makinaya format atıp win 7 kursan bidaha xp yükleyemezmisin tabiki yüklersin ...
    Fakat win 7 ve öncesi ile win8 arasındaki en büyük fark harddisk bölüntü farkı win7 ve öncesi artık eski sistem olan MBR bölüntüsünü kullanır win 8 ise daha yeni olan ve farklı olan UEFİ kullanır bunların arasındaki farklar ve avantajları burda anlatmak uzun sürer isteyen linkten konuyla ilgili bilgi edinebilir.

UEFI Nedir?

Win 8 den vazgeçmek yerine alışmak için biraz çaba sarfedin gerçekten kullanışlı ve hızlı bir sistem,ki ben nerdeyse fanatik derecede xp taraftarıydım win 7 geçmem geç oldu fakat uzun zaman kullandım hatta xp,vista,7 hepsini kullandım hala diğer laptopta kullanıyorumda ama 8 hiç birisi ile kıyaslanmaz ,ilk başları laptopu yeni aldığımda banada zor geldi 7 geçmeyi düşündüm ama sebat ettim şuan ben win 8 den vazgeçmem,laptopla beraber geldiyse orjinal olan sistemi bozupta daha aşağı bir sisteme dönmek tabiri caiz ise yarış atından inip eşeğe binmeye benzer,heleki SSD kullanıyor yada kullanıcaksanız ( şiddetle tavsiye ederim )kesinlikle win 8 çünkü ssd en iyi ve stabil win8 de çalışıyor,tüm ayarları win8 kendi yapıyor,benim nacizane tavsiyem bekleyin bazı aksaklıklar zaten giderildi win 8,1 sürümü yayınlansın daha stabil çalışır.
    Tabi zevkler ve renkler olayına gelince herkesin kendi seçimi ,,

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.