Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
12
Favori
63.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalibrasyonda ufak düşüş yada çıkışlar olur senin pilde %10 daha yıpranma oluştu bu senin pilin hücrelerinin deforme olduğunu gösterir.%50'ye yakın bir yıpranma oluştuğunda pil değişim uyarısı verir garantiden değiştirirsin,hatta bu haliyle bile servise bir sor leptopum 8 aylık olmasına rağmen pili %40 yıprandı değişim olur mu diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bazen fişe takamıyorum genellkle pilde kullanıyorum deşarjı neredeyse 3 günde bir yapıyorum ama 7 aymı ne oldu %12 benimkide arada bir düşüyor yükseliyor bence haftada bir yerine 2 haftada bir bile yapabilirsiniz birde bu fan sorunu çözülen varmı benimkisi seri üretimde gibi hızlı çalışıyor valla ben birde 8.1 geçmedim fark varmı acaba

Orijinalden alıntı: farti

Ben bazen fişe takamıyorum genellkle pilde kullanıyorum deşarjı neredeyse 3 günde bir yapıyorum ama 7 aymı ne oldu %12 benimkide arada bir düşüyor yükseliyor bence haftada bir yerine 2 haftada bir bile yapabilirsiniz birde bu fan sorunu çözülen varmı benimkisi seri üretimde gibi hızlı çalışıyor valla ben birde 8.1 geçmedim fark varmı acaba

Benimkisi %40 hocam

• Bu arada yeni sürüm amdninki bumu acaba ben ss çektim herkezin yüklediği bumu bende Burdan yükledim ama şüphelendim bir anda sürüme bakınca birde arada bir catalyst center hata veriyor çalışmayı durdu diye ben bu sürüme bu yüzden hiç sıcak bakmadım desem yeridir

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu

• quote:

Bu arada yeni sürüm amdninki bumu acaba ben ss çektim herkezin yüklediği bumu bende Burdan yükledim ama şüphelendim bir anda sürüme bakınca birde arada bir catalyst center hata veriyor çalışmayı durdu diye ben bu sürüme bu yüzden hiç sıcak bakmadım desem yeridir

Buyrun bende bulunan sürüm:http://i.hizliresim.com/JLdPdJ.png

Bu arada arkadaşlar SW Update yeni güncelleme getirdi Support Center ile Settings in yeni versiyonlarını yayınlamış yükledim bir değişiklik hissetmedim aynı tas aynı hamam hiç bir şey değişmemiş yüklerseniz yükleyin size kalmış...
    Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur

• quote:

Ben bazen fişe takamıyorum genellkle pilde kullanıyorum deşarjı neredeyse 3 günde bir yapıyorum ama 7 aymı ne oldu %12 benimkide arada bir düşüyor yükseliyor bence haftada bir yerine 2 haftada bir bile yapabilirsiniz birde bu fan sorunu çözülen varmı benimkisi seri üretimde gibi hızlı çalışıyor valla ben birde 8.1 geçmedim fark varmı acaba

Hocam Fan sorunu herkes de rastlanmakta olup bir çözüm yolu buldum lakin geçici olaraktan oda şöyle Wise Memory Optimizer adlı program var Wise care 365 ile birlikte bulunuyor onu açıp 2-3 kere ayar çektirdikten sonra fan sessiz oluyor ve bilgisayar rahatlıyor tabi şu da var sisteminiz yüksek performansda ise bunu yapsanız dahi ses çıkabiliyor ama güç tasarrufunda kullanıp bu programla optimize ederseniz fanla ilgili bir nebze ihtiyacınız karşılanmış olacaktır diye umut ediyorum kolay gelsin.

• cumba198 kullanıcısına yanıt
    Yeni sürüm seninkisi fakat bendeki baya eski anlıyamadım attığım yerden indirdin herhalde ben anlıyamadım bu işi dier sürüme geçcem o zaman veya silip sw updateden yüklücem bakalım fan sorunu ise baya bir kötü sesi duymak istememiş gibi davranıyom ama baya ağır acaba temizlik vaktimi dicemde daha ne olduki laptopu alalı oda var açıp temizlerim ama garanti süresi var biraz daha bekliyim farklı yöntem bulcam bu olayla ilgili

Yeni sürüm seninkisi fakat bendeki baya eski anlıyamadım attığım yerden indirdin herhalde ben anlıyamadım bu işi dier sürüme geçcem o zaman veya silip sw updateden yüklücem bakalım fan sorunu ise baya bir kötü sesi duymak istememiş gibi davranıyom ama baya ağır acaba temizlik vaktimi dicemde daha ne olduki laptopu alalı oda var açıp temizlerim ama garanti süresi var biraz daha bekliyim farklı yöntem bulcam bu olayla ilgili

Hocam SW updateden ekran kartı güncellenmez bunu unutun çünkü orayı sürekli güncel tutmuyorlar hiç bakmıyorlar samsungun umrunda bile değil bu yüzden kararlı ve güncel gibi gözüksede aslında sistem performansını aşşağılara çekiyor size önerim kaldırın ekran kartı driverlarınızı (eğer intelde eskiyse) ilk inteli kurup arkasına amd yi kurun performansınız artacaktır..

Buyrun: Intel & ATI

• quote:

Orijinalden alıntı: cumba198

quote:

Hocam SW updateden ekran kartı güncellenmez bunu unutun çünkü orayı sürekli güncel tutmuyorlar hiç bakmıyorlar samsungun umrunda bile değil bu yüzden kararlı ve güncel gibi gözüksede aslında sistem performansını aşşağılara çekiyor size önerim kaldırın ekran kartı driverlarınızı (eğer intelde eskiyse) ilk inteli kurup arkasına amd yi kurun performansınız artacaktır..

Buyrun: Intel & ATI

Dediğn gibi yaptım sw updateden kaynaklanıyomuş Sorun çözüldü fakat şunu söyliyim sw update dediğin gibi eski sürümü gösteriyor bana bende onları yukluyom yeni olan silinmiş bunun yüzünden bu kadar saçma sapan bir samsung yazılımları demekki varmış sw update güncelleyince sorun düzeldi yani benim gibi yapmayın aşağıda çekmiştim ekran kartı sürücüsü var o hep eski sürümdü sonradan sw update güncelliyince düzeldi

• selam arkadaşlar,np350v5c tr01 modeli var bende teknosadan almıştım 2 sene oldu aşağı yukarı,aldığımda win8 henüz piyasaya çıkmamıştı çıktıktan sonra indirimle digital edition olarak yani internet üzerinden aldım cd fln yok bende.şu an son güncellemeyle 8.1 oldu.
    sıkıntım şu ki recovery yapamıyorum başlarken f4 veya ayarlardan recovery modu çalışmıyor şöyle bir uyarı alıyorum. samsung revocery 5 bu bilgisayarda desteklenmiyor. daha önce yapmadım hiç başka bir yöntem tavsiye edebilecek arkadaşlar yol gösterin lütfen.8.1 i sil baştan yeniden kurmak mümkün değil mi ?
    sagdan ayarlar > bilgisayar ayarlarini değiştir > guncellestirme ve kurtarma > kurtarma kısmından ister kisisel dosyaları koruyup, isterseniz de tertemiz kurulum yapabilirsiniz @mttd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub -- 15 Nisan 2014; 20:11:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mttd

denedim kardeş olmuyor.bazı dosyalar eksik Windows kurtarma diski size bu dosyaları sağlayacak,diye uyarı veriyor.bunu nasıl yapabilirim onu söylese belki halledebilirim.

Hocam burada bazı açıklamalar var resimli anlatılmış incelemediyseniz bakmanızı öneririm kolay gelsin.
    sağolasın.çok güzel anlatılmış,okuyorum şu an inş. bir terslik yaşamam

Orijinalden alıntı: mttd

sağolasın.çok güzel anlatılmış,okuyorum şu an inş. bir terslik yaşamam

İnşallah hocam sonucunu merak ediyorum bizimle paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.
  • Beyler win 8.1 kurdum fakat kurduktan sonra samsungun easy settings silmek zorunda kaldım kurulumda onu kaldırmamı istedi şu caps lock fn tuşlarına bastıgın zaman ekran da gözüken şimdi bunu tekrardan kurabilen varmı bana bu lazım

Beyler win 8.1 kurdum fakat kurduktan sonra samsungun easy settings silmek zorunda kaldım kurulumda onu kaldırmamı istedi şu caps lock fn tuşlarına bastıgın zaman ekran da gözüken şimdi bunu tekrardan kurabilen varmı bana bu lazım

Hocam Metro Arayüzüne gelin klavyeden SW Update yazın bu program üzerinden eksik olan güncellemelerinizi yükleyebilirsiniz buna Easy Settings de dahildir.

bkz:

Benmim dediğim easy settings bu settings samsung bu uygulamaya 8.1 le birlikte mezara gömdü herhalde buldum ama w.n 8.1 de yüklenmiyor

Bunu diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICromwelleI -- 16 Nisan 2014; 23:35:01 >

Benmim dediğim easy settings bu settings samsung bu uygulamaya 8.1 le birlikte mezara gömdü herhalde buldum ama w.n 8.1 de yüklenmiyor

Bunu diyorum

Dediğiniz gibi hocam mezara gömmüşler.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.