Şimdi Ara

Samsung NP350E7C-S01TR almayı düşünüyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
16.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung laptop kullananlar veya bilgisi olanlar. Hp marka laptop kullanıyordum ancak değiştirmeye karar verdim bir ay içinde Samsung NP350E7C-S01TR alacağım yalnız kalitesi hakkında bir bilgim yok..
    intel core i5 2.6Ghz
    8GB ram
    2GB AMD radeon HP7670M ekran kartı
    özelliklerine sahip
    Gta 4 call of duty gibi oyunlarıda oynamak istiyorum. Sizce işimi görürmü ve bir soğutucu almak istiyorum ne önerirsiniz..Teşekkürler
    http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-np350e7c-s01tr-intel-i5-3230m-26ghz-8gb-500gb-173-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd302928&categoryId=98&SKU=BD302928&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd302928%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dsamsung%255cu0020laptop%252f1500.0%253cactual_price%253c2000.0%26fh_refview%3dsearch

• Orta segment işlemci ve ekran kartı barındırıyor. Oyunları da ağırlığına göre orta-yüksek ayarlarda oynatabilir. Ekran boyutu 17'' olduğu için fiyatı, 15'' lere biraz daha fazla. Yine de 17'' modellere göre normal. Kasası da plastiktir, muhtemelen. Yani ne kadar kalitelidir, bilmiyorum. Oyun ağırlıklı kullanacaksan ve ekran boyutu farketmiyorsa, ekran kartları daha yüksek olan ürünlere de bakabilirsin.

Lenovo z500, dell inspiron 7520, samsung np370 S06TR vs. 300-350 tl farka da daha yüksek konfigürasyona sahip lenovo y500 gibi ürünler de alternatif olabilir.
  • Teşekkürler çokta fazla oyun oynamıyorum günde 2-3 saat oynarım orta kalitede oynamak benim için yeterli onun dışında internet ve film izlemek için kullanıyorum ekran 17'' olması benim için güzel birşey tavsiyelerin için teşekkürler değerlendireceğim
  • bende bugün gördüm bu cihazı tavsiye ettiler ama ücret olarak seninkinden ucuza buldum istersen oradan bak her karta 0 komisyon 12 ay ve daha ucuz ama cihaz bayağı iyi gibi gözüküyor samsungla ilgili tavsiyem şuanda core duo2 kullanıyorum gayet memnunum hatta sadece bu bilgisayar sayesinde bile telefonumu samsunga çevirdim kaliteli ürünleri var tablet samsung aldım tavsiye ederim yani link yolluyorum daha uygun fiyat

http://www.gold.com.tr/U217007/Samsung-NP350E7C-S01TR-Notebook

bakmadan geçme bence iyi günler

http://www.teknolojimanya.com/350e7c-s01tr-i5-3230-8-gb-500-gb-2-gb-vga-17.3-win-8.html
    TeknolojiManya Teknoloji Marketinde Fırsatlarla dolu Notebook günleri başlamıştır. 644 TL den başlayan inanılmaz fiyatlarla karşınızdayız.Aşağıdaki adresten inceleyebilirsiniz...http://www.teknolojimanya.com/notebook/
  • Bu ürünü satın alıpta yorum yapabilecek var mı?Fiyatı iyi duruyor...

Orijinalden alıntı: aqresivekedi

Samsung laptop kullananlar veya bilgisi olanlar. Hp marka laptop kullanıyordum ancak değiştirmeye karar verdim bir ay içinde Samsung NP350E7C-S01TR alacağım yalnız kalitesi hakkında bir bilgim yok..
    intel core i5 2.6Ghz
    8GB ram
    özelliklerine sahip
    Gta 4 call of duty gibi oyunlarıda oynamak istiyorum. Sizce işimi görürmü ve bir soğutucu almak istiyorum ne önerirsiniz..Teşekkürler
    http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-np350e7c-s01tr-intel-i5-3230m-26ghz-8gb-500gb-173-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd302928&categoryId=98&SKU=BD302928&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd302928%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dsamsung%255cu0020laptop%252f1500.0%253cactual_price%253c2000.0%26fh_refview%3dsearch

http://www.teknosa.com/urunler/125032474/samsung-np350v5c-s0ktr-notebook

ben linktekini öneririm özellikler aynı fiyat aynı sadece bunun harddiski 750 Gb 7200Rpm daha performanslı sadece EKRAN BOYUTU 15,6"

Ben imzamdaki modeli yeni aldım 1 ay oldu canavar gibi Tek farkı İşlemcim İ7 diğer özelliklerimiz aynı son derece memnunum ekran kartı AMD Radeon HD 7670m gayet güzel, oyunları orta ve yüksekte rahat oynatır Battlefield 3 ü Ultrada oynatabiliyor (http://www.youtube.com/watch?v=TCbBvJP3gUs )

Isınma diye bişey yok desem yalan olmaz. Sadece oyun ve çoklu programlarda mause un sol üst köşesinin oldugu taraf hafif ısınıyor, Fanın sesi çok düşük
    Dikkat etmezsen çalıştığını anlamazsın, f,lm yada oyunda zor duyulur.
    Ekran yansımasız Hd çok güzel bence son derece kaliteli ,
    Tavsiye edermiyim? bu donanımda daha ucuzu yoksa kesinlikle Samsung derim !!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önerin için teşekkürler dikkatimi çekti

Burada şuan fiyat daha uygun;

http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8845
  • fiyat hepsiburada.com da baya düştü 151o tl şuan 17.3" ekran nedeniyle dikkatimi çekti işlemci de güzel önce bilgisayara bir bakayım sonra alıcam ama kullancı yorumları nasıl ekran nasıl youm alabilirsek

Orijinalden alıntı: A.C.

fiyat hepsiburada.com da baya düştü 151o tl şuan 17.3" ekran nedeniyle dikkatimi çekti işlemci de güzel önce bilgisayara bir bakayım sonra alıcam ama kullancı yorumları nasıl ekran nasıl youm alabilirsek

Ekran süper.Yansıma yok.Tek eksi yanı hoparlör daha kaliteli olabilirdi..kulaklık takınca tabiki sorun yok.bende gold dan 1530 a aldım 2 hafta önce.17,3'' ekran bu fiyata bu kalitede zor bulunur.Tavsiye ederim...

i7'lerle ilgilenmiyorum; grafik tasarımı oyun ve multimedya işleri için kullanacağım. (TercihenWin7 OS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 13 Haziran 2013; 2:40:40 >
  • Yaklaşık 1 aydır np350e7c kullanıyorum ve şu anlık memnunum.Ekranın 17.3'' olması güzel.Laptop plastik bir kasa yapısına sahip, çok sağlam olduğunu söyleyemem ama berbatta değil.Caps-lock ve Num-lock tuşları için ne bir aydınlatma ne bir gösterge konulmuş.Alacak arkadaşları bu konuda uyarayım. Laptop win 8(Single Language) kurulu olarak geliyor ve hard-disk 430GB'lık tek bölümden oluşuyor fakat çeşitli programlarla hard-diski bölümleyebiliyorsunuz.Ben üstüne win 7 kurarım diye hesap ediyordum ama garanti dışı kalması gibi bir olay mevcutmuş.Oyun performansı arkadaşların dediği gibi orta-düşük ayarlarda her oyunu açabiliyorsunuz.Laptop fanı işlem yaptığınız sürece hiç susmuyor.Şöyle ki tarayıcıda sayfada sabit bir yerde durduğunuzda fanda duruyor fakat sayfayı kaydırdığınız anda fan tekrar çalışmaya başlıyor.Ama abartılacak derecede bir gürültüsü olmuyor.Oyunlarda işlemci sıcaklığı 60-65 derece civarında oluyor.Ekran kartının da 70 dereceyi geçtiğini görmedim.(Soğutucu kullanmıyorum)Şu anda bluetooth'la ilgili bir sıkıntı yaşamaktayım.İlk aldığımda bir problem yoktu, telefona rahatlıkla dosya aktarımı yapabiliyordum ama yaptığım recovery işleminden sonra telefonuma dosya aktarımı yapamıyorum.Driver'larla ilgili bir sıkıntınız olmasın, SWUpdate programı bütün driverları isteğinize bağlı olarak yüklüyor(Zaten win 8 için driverlar yüklü olarak geliyor ve kutunun içinden herhangi bir CD-DVD çıkmıyor) ve yeni bir driver çıkarsa size haber veriyor.Sonuç olarak bu fiyata alınabilecek bir laptop olduğunu düşünüyorum ve tavsiye ediyorum.
    Oynadığım oyunlar:Age of Empires 3-Battlefield 3-Call Of Duty MW3-Euro Truck Simulator 2-Ghost Recon Future Soldier-GTA 4-Just Cause 2-Medal Of Honor Warfighter-Operation Flashpoint Dragon Rising-Pes 2013
    Sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.

• 1339tl'ye var. ilgilenirsen özelden atarım linkini
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqresivekedi

Samsung laptop kullananlar veya bilgisi olanlar. Hp marka laptop kullanıyordum ancak değiştirmeye karar verdim bir ay içinde Samsung NP350E7C-S01TR alacağım yalnız kalitesi hakkında bir bilgim yok..
    intel core i5 2.6Ghz
    8GB ram
    özelliklerine sahip

Bu modelide inceleyebilirsiniz.

https://www.notebookadresi.com/samsung_370r5e-s07tr_notebook?keyword=s07t

• garcy,
    bendede arada güncelleştirme uyarısı verdiği oluyor ama güncelleştir dediğim zaman ben hiçbirşey yapmıyorum ve o kendi kendine güncelliyor programları.Az önce 2 programı güncelleştirdim ve sorun çıkmadı.Programı açtığın zaman sol altta model bulun vardır.Ordan modeli tanıtmayı dene.

Bendede şöyle bir sorun var:http://forum.donanimhaber.com/m_78087596/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLoNe15 -- 16 Ağustos 2013; 17:17:11 >
  • arkadşlar bu pc de bios ve boot menüsüne nasıl girebiliriz
  • ben de bu modelin değişik bir versiyonunu almaya karar verdim daha yeni forum başlattım bence güzel laptop diğer yorumları okudum fazla kötü diyen yoktu sadece 2 -3 kişi kötülüyordu. alanlar en çok sessizliğini ve fanlarını beğenmişler arkadaşımda var içinden bir tık sesi bile gelmiyor ve 2- 3 saat oynadığımızda sadece ılık oluyor ve oyunları hızlı açıyor
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.