Şimdi Ara

SAMSUNG NP300E5A S06TR KULLANICILARI (Oyun İçi SS + Sıcaklık Testi + CPU-Z+GPU-Z) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
4
Favori
28.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aynı bilgisayarı bende aldım.
    bilgisayar çok hoş en sevdiğim klavye tarzı tuşlsr biraz sert o yüzden takılıyor. samsung burda hata yapmış yada bu seriye bu tuşları koymuş. fan cd takarken yada oyunlarda coşuyor.

ve en önemli sorunum. pilde yada pirizde iken ekran aydınlatması güç modunda azalma olmuyor. bi önceki dell 4050 modelinde sorun yoktu. ama bunda olmuyor ve fazla parlaklık baş ağrısı yapıyor bende. acaba driverden mi. program ve ayar önerileri bekliyorum
  • http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032276/samsung_np3530eas06tr_titan_silver_notebook ARKADAŞLAR ALDIM VE ADAM TURBO BOOST VAR DEDİ AMA TAM EMİN DEĞİLDİ SONRADA ÇOK BİR FARK OLMAZ DEDİ 1236 LİRAYA EN İYİ MAKİNE BUDUR DEDİ
    SİZCE İYİ YAPMIŞMIYIM OYUN OYNARKEN TAKILMA YAPARMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROJHAN

arkadaşlar aynı bilgisayarı bende aldım.
    bilgisayar çok hoş en sevdiğim klavye tarzı tuşlsr biraz sert o yüzden takılıyor. samsung burda hata yapmış yada bu seriye bu tuşları koymuş. fan cd takarken yada oyunlarda coşuyor.

ve en önemli sorunum. pilde yada pirizde iken ekran aydınlatması güç modunda azalma olmuyor. bi önceki dell 4050 modelinde sorun yoktu. ama bunda olmuyor ve fazla parlaklık baş ağrısı yapıyor bende. acaba driverden mi. program ve ayar önerileri bekliyorum

Tuşlar bende hiç takılma yapmadı şu ana kadar, diğer kullandığım notebooklara göre çok memnunum klavyeden.

Ne dediğinizi anlamadım fakat Fn + F2 tuşlarına basarsanız parlaklık düşecektir.

Bir de konuyla alakası yok fakat notebookunuzun pilini çıkartıp model numarasını yazabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theori -- 12 Ağustos 2012; 3:11:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: talhacalik

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032276/samsung_np3530eas06tr_titan_silver_notebook ARKADAŞLAR ALDIM VE ADAM TURBO BOOST VAR DEDİ AMA TAM EMİN DEĞİLDİ SONRADA ÇOK BİR FARK OLMAZ DEDİ 1236 LİRAYA EN İYİ MAKİNE BUDUR DEDİ
    SİZCE İYİ YAPMIŞMIYIM OYUN OYNARKEN TAKILMA YAPARMI

Bende i5 işlemcili s01 modeli var, oyunları medium ayarında oynatıyor, takılma falan olmuyor. Bilgisayarın tek hoşuma gitmeyen tarafı wifi'ının iyi çekmemesi bunun haricinde f/p olarak bence iyi bir model.

• yani son ayarlarda oynatmaz mı altına bide soğutucu aldım son ayarlarda oynatır demişti
  • bazilarini highde bazilarini mediumda oynatir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 12 Ağustos 2012; 12:25:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yani son ayarlarda oynatmaz mı altına bide soğutucu aldım son ayarlarda oynatır demişti

İşlemci tamam iyi ama ekran kartı çok üstün bir şey değil, skyrimi low ayarında oynuyorum ben.
  • tama arkadaşlar aydınlatmayı hal ettim. hemde iki yerde var. windows mobility ve intel driverden intelin driveri süper. ama invida driveri aydınlatmayı yapamıyor.
    başka bir sorum touchpade multitoch yapma imkanımız yokmu. yani donanımsal mı yoksa yazılımla olacak şey mi. scrybeye ve synaptic driverleri touch padi mause gibi kullanma imkanı veriyor hatta 4 parmak bile yapıyor ama 2 parmağı bile yapamadım.
    bu linkte herşeyi anlatıyor yine olmadı
    http://www.enpedi.com/2010/12/touchpad-eski-model-notebooklara-cift.html

NP300E5A-S05TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROJHAN -- 16 Ağustos 2012; 17:42:43 >
  • arkadaşlar bir soru daha sorucam webcam nasıl açılıyor mazur görün pek anlamıyorum?
  • quote:

arkadaşlar bir soru daha sorucam webcam nasıl açılıyor mazur görün pek anlamıyorum?

cyberlink youcam ile açıyorsun
  • benide ekle usta, canavar gibi bilgisayar maşallahı var, daha kaç yıl gider sizce, gta 5 e yeter mi ?
  • quote:

tama arkadaşlar aydınlatmayı hal ettim. hemde iki yerde var. windows mobility ve intel driverden intelin driveri süper. ama invida driveri aydınlatmayı yapamıyor.
    başka bir sorum touchpade multitoch yapma imkanımız yokmu. yani donanımsal mı yoksa yazılımla olacak şey mi. scrybeye ve synaptic driverleri touch padi mause gibi kullanma imkanı veriyor hatta 4 parmak bile yapıyor ama 2 parmağı bile yapamadım.

NP300E5A-S05TR

Samsungun sitesinden touchpad için olan driverı indir. S01 modelinde gayet multitouch kullanabiliyorum.

• quote:

tama arkadaşlar aydınlatmayı hal ettim. hemde iki yerde var. windows mobility ve intel driverden intelin driveri süper. ama invida driveri aydınlatmayı yapamıyor.

NP300E5A-S05TR

önceki sayfalarda açıklaması vardı bende oradan yapmıştım touchpad için.

• touch padi de ayarladım tek sorun garantisi süresini nerden bakıyoz bulamadım
    samsung garanti süresi bölümü error veriyor altarnatif site yok mu
    ve pil dolmuyor.
    prize takılı ama pil dolmuyor diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROJHAN -- 6 Eylül 2012; 15:03:40 >
  • quote:

touch padi de ayarladım tek sorun garantisi süresini nerden bakıyoz bulamadım
    samsung garanti süresi bölümü error veriyor altarnatif site yok mu
    ve pil dolmuyor.
    prize takılı ama pil dolmuyor diyor

Pil yüz kaç olunca dolmuyor yazıyor?%80 den sonra dolmuyor yazıyorsa Easy Setting diye bir programı var Samsung'un, orda pil ömrü uzatıcı diye bir seçenek var.Eğer onu kapatırsan %100'e kadar dolar.
  • evet yüzde sekzende kalıyor eğer sorun değilse o zaman daha mantikli. ama bazilar ömrü azalınca dolumu düşüyor diyor. neyse şimdilik kalsın. teşekkür hocam

• quote:

evet yüzde sekzende kalıyor eğer sorun değilse o zaman daha mantikli. ama bazilar ömrü azalınca dolumu düşüyor diyor. neyse şimdilik kalsın. teşekkür hocam

Önemli değil.İşine nasıl geliyosa öyle kullan.Pil ömrünü uzattığı söyleniyo ama birkaç kere %100 dolum yapılmışsa ondan sonra %80 e sabitlemek yarar yerine zarar verir diye düşünüyorum.Çünkü sonradan açılırsa bu özellik geri kalan %20 lik kısım uzun süre kullanılmayınca deforme olur ve artık özelliği kapasan bile tam randuman vermez diye düşünüyorum.
  • anladım olabilir. samsunga yada bu işi iyi bilen birine danışmak gerek.

• Arkadaşlar sarj süreleriniz nasıl ilk aldığımda 3 saat üzerinde rahat gidiyordu hep prizde kullandım son zamanlarda şarj ile kullanıyorum kalan süre 2-3 saat vs. demesine rağmen 45 dk civarında kapanıyor sizce bu normalmi yoksa servise mi göndereyim?
  • Ben alalı 3ay filan oluyor sarj süremde bir değişiklik yok. Elimden geldiğince prizden kullanmaya çalışıyorum. Şarj kapasitesinde bi azalma olmadı şu ana kadar.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.