Şimdi Ara

SAMSUNG NP300E5A-S03TR SICAKLIK NORMALMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci i5 2450M Ekran Kartı 520MX Cod mw3 de grafik ayarları üst düzeyde işlemci ısısı 91 dereceye çıkıyor normalmidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100-110 dereceye kadar gidenlerini duydum fakat zorlama derim. Risk almaya değmez bu makineler. 80'nin üstü kritiktir ve performans düşüşü başlar zaten.
    # Fakat o oyunda o kadar olmaması lazım. Laptop'u neyin üstüne koyuyorsun ki ? Düz zemin olsun illa ki zemine koyacaksan. Ama coolpad vs. yok ise kitap koymanı tavsiye ederim. :D (500 sayfadan başlayanları )
    # Benimki seninkine denk olan bir laptop ve BF3te 83 dereceyi geçmiyor ve 2 ekran kartı kullanılıyor ve laptopun altında kitaplar var. :D
    # Tabii ki laptopun ortası boş. Sağ ve sol taraflarına koydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut.A

100-110 dereceye kadar gidenlerini duydum fakat zorlama derim. Risk almaya değmez bu makineler. 80'nin üstü kritiktir ve performans düşüşü başlar zaten.
    # Fakat o oyunda o kadar olmaması lazım. Laptop'u neyin üstüne koyuyorsun ki ? Düz zemin olsun illa ki zemine koyacaksan. Ama coolpad vs. yok ise kitap koymanı tavsiye ederim. :D (500 sayfadan başlayanları )
    # Benimki seninkine denk olan bir laptop ve BF3te 83 dereceyi geçmiyor ve 2 ekran kartı kullanılıyor ve laptopun altında kitaplar var. :D
    # Tabii ki laptopun ortası boş. Sağ ve sol taraflarına koydum.

Düz zeminde bu kadar çıkıyor.

• O laptopu da biliyorum ama o kadar ısınmaması lazım MW3 gibi bir oyunda.. Çok zorlamaz normal şartlarda.. Bilemiyorum, daha bilgili bir arkadaşa sorabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut.A

O laptopu da biliyorum ama o kadar ısınmaması lazım MW3 gibi bir oyunda.. Çok zorlamaz normal şartlarda.. Bilemiyorum, daha bilgili bir arkadaşa sorabilirsin.

Teşekkürler bilgi için.Aynı laptopu kullanan varmı?

• Ben kullanıyorum hocam, normal şartlarda 45 C cooler pad falan var. Fazla ısınacağını sanmam oyunda. Bu arada son çıkan oyunlarda nasıl bi performans alıyorsun?
    Bimeks'ten uygun bir fiyata almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Ben kullanıyorum hocam, normal şartlarda 45 C cooler pad falan var. Fazla ısınacağını sanmam oyunda. Bu arada son çıkan oyunlarda nasıl bi performans alıyorsun?

2 gün oldu alalı Bimeksden 1238TL ye daha deneyemedim yeni çıkan oyunları.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG 300E5Z-S03TR TAVSİYE
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qdry

quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Ben kullanıyorum hocam, normal şartlarda 45 C cooler pad falan var. Fazla ısınacağını sanmam oyunda. Bu arada son çıkan oyunlarda nasıl bi performans alıyorsun?

2 gün oldu alalı Bimeksden 1238TL ye daha deneyemedim yeni çıkan oyunları.

Birde wirelessden biraz uzaklaştığımda kopuyor böyle bir sorunun oldumu senin.Diğer pcde olmuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.