Belçika'dan aldığımız Samsung NP-RV520-A01BE Modelindeki Notebook üzerinde 64 Bit işletim sistemiyle geldiği için formatlayarak 32 Bit Windows 7 kurdum (sorunu 32 bit de çözemedikten sonra tekrar 64 bit orjinal OS i de kurdum ama sonuç yine aynı).Önemli olan nokta diğer optimus hatalarındaki gibi aygıt yöneticisinde sürücüsü yüklenemeyen 2. bir ekran kartı değil.Aygıt yöneticisinde 2. bir kart olmaması.BIOS ayarlarından açmak için girdim fakat BIOS da böyle bir ayar yok.BIOS güncellemeyi denedim fakat BIOS zaten en güncel sürümde.Ne yaptım ne ettiysem Nvidia 520M Cuda VGA kartı bilgisayara okutamadım...yazılabilecek olası cevaplar için şöyle birşey diyebilirim ki ekran kartını yerinden oynamış ihtimali yok.Samsung un Belçika sitesinde de Windows 7 için Nvidia sürücüsü yok ama Windows XP için var.Nasıl bi yaman çelişki,nasıl bir çözümsüzlük anlamadım.Bugüne kadar böyle bir olayla karşılaşmadım.Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...Şimdiden Teşekkürler!
Merhaba Arkadaşım....
Sorunun çözüldümü bilmiyorum ama eğer devam ediyor ise
Buraya Tıklayın Güncel sürümü 301.42 inecektir. eğer yüklenmedik sürücün var ise aygıt yöneticisinden o yüklenmeyen sürücüyü gösteren ekran görüntüsünü printscreen ederek buraya yüklersen yardımcı olabilirim.