Şimdi Ara

SAMSUNG NP-RC510-S03TR sistem yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewt arkadaşlar üste yazan laptopu teknosadan geçen gün aldım ALAlı 2 hafta oluyor aldığıma çok pişmanım nedeni ise oyun performansı.hemen hemen her oyunu kasıyor özelleikleri:i3 380m 2.53 çift çekirdek 3gbram 1gb nvidia gt31m optimus 1gb intel hd grafik kartı aldığım adam oyunları rahat rahat oynayabilirsin dedi ama assains creed i low da zor oynuyorum bu laptopda ekran kartı değiştirme imkanım varmı.. yada napabilirim bununla. buda pc nin tam özellikleri http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031485&CS_Category=_SBA_63_1662_444_6199&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

NOT:WİNDOWS 7 HOME PREMİUM 64 BİT YÜKLÜDÜR.. YARDIM VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: farukyesılay

ewt arkadaşlar üste yazan laptopu teknosadan geçen gün aldım ALAlı 2 hafta oluyor aldığıma çok pişmanım nedeni ise oyun performansı.hemen hemen her oyunu kasıyor özelleikleri:i3 380m 2.53 çift çekirdek 3gbram 1gb nvidia gt31m optimus 1gb intel hd grafik kartı aldığım adam oyunları rahat rahat oynayabilirsin dedi ama assains creed i low da zor oynuyorum bu laptopda ekran kartı değiştirme imkanım varmı.. yada napabilirim bununla. buda pc nin tam özellikleri http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031485&CS_Category=_SBA_63_1662_444_6199&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

NOT:WİNDOWS 7 HOME PREMİUM 64 BİT YÜKLÜDÜR.. YARDIM VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

teknosaa bu ürün 759 artı 50 tl hediye çeki ile.almayı düşünüyordum.ama Oyun için değil.sizde başka sorunlarda oldumu?

• bu oyun leptopu değil futbol oyunlarını oynarsın yüksek ayarda ancak diğer ağır oyunları orta düşükte oynatır.kartı anakarta tükleşiktir değiştiremezsin normal kullanım için idealdir.demin izmir teknosadaydım adamlara dedim bu pcleri testeetmek için program kurmuyormusunuz oyun ve sıcaklık testi hayır dedi başka yerlerde vatan gibi yerlerde kurup yapıyorduk testleri.oradaki adam onun ekran kartından anlamadığı muhtemel yada kimisi leptopu satmak için müşteri bilgilideğilse çok rahat satar ona ben gittiğim mağazada genelde ben bakarın bunu alacağım derim ve lırım o adamlara gerek duymuyorum buraya danışsan iyi olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.