Şimdi Ara

Samsung Note 10.1 mi , Archos 101XS mi. aradaki farka değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10.1 inç tablet almaya karar verdim ..

ilk başta Yeni Ipad e baktım ama Itunes bağımlılığından ve Jailbreak yapmak istemediğimden vazgeçtim.

sonra Note10.1 e baktım S-pen gibi özellikler hoş. ama S-pene çok da ihtiyacım yok (ama güzel :) )

sonra Achos 101XS gözüme takıldı tasarımı filan çok hoş ve yarı yarıya daha ucuz Note'dan

şimdi Samsunga özel S-pen yazılımları ve Multitasking dışında , benim Note 'da çalıştırıp da Archosta çalıştıramayacağım uygulama var mıdır.

Tablet kullanım amacı internet ağırlıklı ( kesinlikle birden fazla sekme açarım) . bu durumda tablet takılmasın.

öyle tablete film yükleyip de izlemem, ama netten dizi filan bakarım arada.
    oyun olayına gelince genelde basit diyebileceğim oyunlar olur belki bir iki tane de ağır diyebileceğim, donanımı zorlayan oyun olabilir.

bu durumda Note'a iki kat para vermeye değer mi, Archos bizi tatmin eder mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: denemeuye

Arkadaşlar 10.1 inç tablet almaya karar verdim ..

ilk başta Yeni Ipad e baktım ama Itunes bağımlılığından ve Jailbreak yapmak istemediğimden vazgeçtim.

sonra Note10.1 e baktım S-pen gibi özellikler hoş. ama S-pene çok da ihtiyacım yok (ama güzel :) )

sonra Achos 101XS gözüme takıldı tasarımı filan çok hoş ve yarı yarıya daha ucuz Note'dan

şimdi Samsunga özel S-pen yazılımları ve Multitasking dışında , benim Note 'da çalıştırıp da Archosta çalıştıramayacağım uygulama var mıdır.

Tablet kullanım amacı internet ağırlıklı ( kesinlikle birden fazla sekme açarım) . bu durumda tablet takılmasın.

öyle tablete film yükleyip de izlemem, ama netten dizi filan bakarım arada.
    oyun olayına gelince genelde basit diyebileceğim oyunlar olur belki bir iki tane de ağır diyebileceğim, donanımı zorlayan oyun olabilir.

bu durumda Note'a iki kat para vermeye değer mi, Archos bizi tatmin eder mi acaba ?

Kardeşim Achosun yerine Asus Transformer Pad TF300T daha iyi olmazmı hemde 699 TL

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/tablet-pc/739/125042909/asus-tf300t-1a090a-tablet-pc

• asus işlemcisi tegra 3 ile archos 'un işlemcisi arasındaki fark nasıldır acaba.
    asus da iyi aslında , servis ağı yaygın en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denemeuye

asus işlemcisi tegra 3 ile archos 'un işlemcisi arasındaki fark nasıldır acaba.
    asus da iyi aslında , servis ağı yaygın en azından.

Archos TI OMAP 4470 çift çekirdekli işlemci var.Asus da ise dört çekirdekli tegra 3 var.Zaten benchmark testlerinede bakarsan asus daha önde benim tafsiyem Asus Transformer alman yönünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali4444 -- 31 Aralık 2012; 0:32:28 >
  • http://www.anandtech.com/show/6158/the-archos-101-xs-review/3
    Bu linki bir incelemenizi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • archos ile note arasında gidip gelirken, Note 10.1 almış bulunmaktayım :)

yardım eden, etmeye çalışan herkese çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 mi İphone 5 mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.