Bildirim
Samsung Nexus Bimeks'te 1179 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
Çok güzel fiyat -
quote:
Orijinalden alıntı: Remlak
http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i9250-galaxy-nexus-fiyati,587890.html
adı sanı duyulmamış sitelerden alışveriş yapıp haberlere konu olmayın
http://ekonomi.milliyet.com.tr/allah-bize-biz-size-mesaji-atip-kacti/ekonomi/ekonomidetay/17.06.2012/1554910/default.htm
-
Bu telefonun olayı nedir?
Neden bu kadar çok düştü fiyatı?
İyi telefon bildiğim kadarıyla ama bu fiyat -
quote:
Orijinalden alıntı: sp@wn
Bu telefonun olayı nedir?
Neden bu kadar çok düştü fiyatı?
İyi telefon bildiğim kadarıyla ama bu fiyat
normal fiyatı bu aslında. türkiye'de her zamanki gibi yüksek fiyattan giriş yaptı. fiyatı ancak düştü. -
hızlıal sitesinde fiyatı 1500 civarında.. YUH diyorum başka birşey demiyorum.. birde NEO V orada stoklara girecek diye bekliyorum 10 gün oldu hala tedarik edilemiyor diyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: yedinumara
hızlıal sitesinde fiyatı 1500 civarında.. YUH diyorum başka birşey demiyorum.. birde NEO V orada stoklara girecek diye bekliyorum 10 gün oldu hala tedarik edilemiyor diyor..
hızlıal mı? -
telefon çok güzel çif çekirdek hd amoled ekran 5 kamera ekran 4,7 inçti herhalde fiyat gerçekten muhteşem -
quote:
Orijinalden alıntı: Death Time
quote:
hızlıal sitesinde fiyatı 1500 civarında.. YUH diyorum başka birşey demiyorum.. birde NEO V orada stoklara girecek diye bekliyorum 10 gün oldu hala tedarik edilemiyor diyor..
hızlıal mı?
evet..
ve lanet bir firma.. sonuçta GOLD'un bir parçası..
neo V aldım bozuktu iade ettim. puan olarak iade ettiler. Yenisini alıyım dedim tedarik edilemiyor! puanı paraya çevirip tekdar iade ettirecem ama paranın bi kısmını taksitli ödemiştim. haliyle taksitli iade edilecek.. blokeli olan para yüzünden yeni cihaz almam problem olacak.. pöffff
-
quote:
quote:
quote:
hızlıal mı?
evet..
neo V aldım bozuktu iade ettim. puan olarak iade ettiler. Yenisini alıyım dedim tedarik edilemiyor! puanı paraya çevirip tekdar iade ettirecem ama paranın bi kısmını taksitli ödemiştim. haliyle taksitli iade edilecek.. blokeli olan para yüzünden yeni cihaz almam problem olacak.. pöffff
keşke normal iade etseydiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
quote:
quote:
quote:
hızlıal mı?
evet..
normal iade derken? ürün zaten normal iade edildi.. para taksitle ödendiği için taksit taksit serbest bırakılıyor.. bütün alışverişlerde böyle oluyor. kredi kartına taksitli alışveriş yapıp iptal ederseniz para taksitli şekilde iade edilir.. bu olay bana engel teşkil ediyor şuanda.. ayrıca hızlıal sitesinde de 250 üstü alışverişlerde kullanabileceğim 70 TL hediye param var.. bunuda telefonu alırken kullanacaktım ama bir türlü stoklara giremedi.. iptal edince hediye puanlarda uçacak..
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
quote:
quote:
quote:
hızlıal mı?
evet..
normal iade derken? ürün zaten normal iade edildi.. para taksitle ödendiği için taksit taksit serbest bırakılıyor.. bütün alışverişlerde böyle oluyor. kredi kartına taksitli alışveriş yapıp iptal ederseniz para taksitli şekilde iade edilir.. bu olay bana engel teşkil ediyor şuanda.. ayrıca hızlıal sitesinde de 250 üstü alışverişlerde kullanabileceğim 70 TL hediye param var.. bunuda telefonu alırken kullanacaktım ama bir türlü stoklara giremedi.. iptal edince hediye puanlarda uçacak..
karta iade almayı demiştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fiyat çok iyi gerçekten. Çok iyide bir telefondur. düşünen kaçırmasın derim. -
Adı sanı belli olan sitelerden pahalıya alın. -
Bu telefonu bir kez kurcalama fırsatım oldu, şu AMOLED denen nimeti anlamama vesile oldu. Cidden çok güzel. Bu kadar para verecek olsam herhalde bunu alırdım. Android güncellemeleri de ilk buna geliyor. En büyük avantajı bu. -
fiyatı biraz daha düşsün de alınabilir. açıkçası gözümü s3'e dikmiştim tabi ki şimdi değil.. fiyatı uygun hale gelince. ancak nexus'u daha önce incelemiş ama sanırım radyosu olmadığı için elemiştim. en önemli 2 eksikliği radyosu yok ve harici card slotu yok.
16 gb dahili belleği olduğu için kart slotu olmaması çok önemli değil, radyo konusu büyük eksiklik gibi görünüyor ama şu an kullandığım telefonda radyo var ama belki 1 yıldır hiç radyoyu açmamışımdır.. ,o yüzden şu an düşününce bu telefon mantıklı geliyor.. ama s2'nin de benzer fiyatta olduğunu düşünürsek fiyatı halen pahalı benim için. bir de eklemeyi unutmuşum. ekranı gorilla glass değilmiş. nasıl bir şeyse gsmarena'da ekranı için Oleophobic coating yazmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 17 Haziran 2012; 23:47:29 >
-
benimde kullandığım bir telefon,S3'ü denemedim ama bu müthiş bir telefon -
quote:
Orijinalden alıntı: eranyumm
bir de eklemeyi unutmuşum. ekranı gorilla glass değilmiş. nasıl bir şeyse gsmarena'da ekranı için Oleophobic coating yazmışlar.
Parmak izi tutmuyor hiçbir şekilde.
Benzer içerikler
- soruyu bil 4 gb internet kazan
- vodafone 10 gb hediye tobi
- türk telekom egm referans olma nasıl yapılır
- turkcell 60 gb 390 tl
- yanımda premium
- telegram indirim
- zara indirim ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X