Şimdi Ara

SAMSUNG NEW CHRONOS 7 (ATIV BOOK 8) [NP770Z5E/NP870Z5E] AMD 8870M 2GB GDDR5 (FULL HD) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
3
Favori
29.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu np300 serileri için samsung sitesinde driver falan yayınlamamış nereden buluruz ? Fn tuş kombinasyonu lazım bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harflour

quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz

quote:

Orijinalden alıntı: ulasemrearslan

Cihazı 2 gün önce aldım ve yavaş yavaş yorumlar ortaya çıkmaya başlıyor.
    İlk olarak 5400 rpm disk hızı gerçekten düşük.
    Dvd-Blu Ray sürücüsü oladığını 2 gün sonra fark ettim Biraz aceleye geldi cihazı almam.
    Çünkü asus 56VZ ve Ativ book 8 arasında kalmıştım. direk mağazaya gidip bunu alıyorum deyip aldım.
    Benim anlamadığım durum şu? Ben 256 bir 2 Gb HD8870 Gddr5 kullanacağım ve Euro Truck s. 2 de tam çözünürlükte oynayamayacağım.
    Sizce de bu saçmalık değil mi? Bu ekran kartı da oynatamayacaksa hangsi full çözünürlükte oynatacak bu oyunu?
    Cihaz tasarım ve kullanım olarak çok hoş fakat win8 güzel değil yaa Bu arada ses kalitesi mükemmel.
    Almak isteyenlere öneririm.

cihazın kendi grafik driverını hem denetim masasından kaldırın hemde driver fusion ile intel-amd driverlarını taratıp temizletin son leshcat driverını kurun.samsungun yazılım tarafı berbat işliyor her zamanki gibi bu bilgisayardada öyledir muhtemelen

http://leshcatlabs.net/2013/06/11/leshcats-catalyst-13-6-beta-2-uniflfor-amdintel-powered-laptops/

Bak aynı olaylar işte. Nvidia olsa böyle bir durum olmayacak. Bunun fan olmayla falan alakası yok.

fanlık bişey yok performans arıyosan güncel drivera mecbursun diyorum sen fanlıktan bahsediyosun.firmalar,özellikle samsung cihaz çıktıktan sonra en fazla 2 kere güncel driver yayınlıyor birdaha yüzüne bakmıyor.ki yayınladıklarıda hep sorunlu oluyor.amd tarafının en azından güncel oyunlar için app profilli güncel leshcat driverları var.nvidia tarafı notebookta performans alıcaz diye yapmadığı şey kalmıyor,neyse öyle kalıyor makine elinde

• quote:

Orijinalden alıntı: walter13

Arkadaşlar bu np300 serileri için samsung sitesinde driver falan yayınlamamış nereden buluruz ? Fn tuş kombinasyonu lazım bana.

easy settings üzerinden çalışıyordu sanırım o fn tuş kombinasyonları
  • Serkan verdigin linkteki driver su an ki 8870m driverdan iyi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erci501

Serkan verdigin linkteki driver su an ki 8870m driverdan iyi mi

tekrar önceki drivera döndürmekle uğraşmamak adına recovery solution ile c yi yedekleyin.memnun kalmaz iseniz almış olduğunuz kalıbı restore edersiniz.leshcat driverları hem en son amd ve intel sürücüleri hemde en son uygulama profillerini barındırdığı için çok daha iyi performansı var gerçekten.şuan ilk seri chronosta samsungun kendi driverlarıyla bunun arasında uçurum fark var performans bakımından,sıcaklık olarakta zorlamada 4 5 derece daha düşük sıcaklık görüyor.yüklerken yukarıda arkadaşa yazmış olduğum adımları izleyin.cihazın kendi driverından az yada çok daha iyi performans verecektir
  • teknosa da şu an 12 x 208,25 TL = 2499,00 TL 200 TL de hediye çeki var. 2300 TL ye geliyor. 2850 TL ye aldığımda sevinmiştim. üstüne kur yükseldi ama yine fiyatlar düştü.
    Arkadaş ne kazık yedik daha 2 ay olmadı bile samsung un tüm ürünlerinde fiyatlar çabuk düşüyormuş :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 19 Haziran 2013; 12:23:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erci501

teknosa da şu an 12 x 208,25 TL = 2499,00 TL 200 TL de hediye çeki var. 2300 TL ye geliyor. 2850 TL ye aldığımda sevinmiştim. üstüne kur yükseldi ama yine fiyatlar düştü.
    Arkadaş ne kazık yedik daha 2 ay olmadı bile samsung un tüm ürünlerinde fiyatlar çabuk düşüyormuş :(

samsung notebooklar hep öyle oluyor sık sık %25 indirime giriyor,ne hikmetse hepte almış olduğumuz zamana denk geleceği tutuyor
  • benim para iademi yaptılar. hala bilgisayar alacağım. haswell'i bekliyorum. belki haswell alırım diye. almazsam da ivy ler o zaman ucuzlar. ama şimdi indirim cazip geldi acaba beklemesem mi ki
  • Yine geçişli kartlar yine gt650m den en az %30 daha performanslı bir kartın truck simulator oyununu fhd oynatamıyacağını düşünen arkadaşlar :)

Artık şaşırmıyorum.

Neyse işin şakası tabi bu, mesele şu elimdeki asus ux31e ultrabook u anneme verip 1 sene önce aldığım dv6-6c04et yi satıp bu cihazı almak istiyorum.

Elindekini satmak isteyen, satanı tanıyan falan varsa lütfen beri gelsin.

Cihaz şu an mağazalarda 2800 aşağısını görmüyor çünkü. Hafta sonu indirimden nasibini almayacak galiba bu gidişle.
  • erci501 kullanıcısına yanıt
    iyi günler bende 5 gün önce aynı cihazdan aldım ama bir sorum olacaktı. daha önce np-550 cihazını kullanmıştım . onda normal günlük işler yaparken internette gezinme filim izleme yada müzik dinleme esnasında bilgisayarın sesini kapatım cok sesiz bir odada hiç bir sekide kasadan fan sesi gelmiyordu kulağımı fana yaklaştırınca cok dikkatimi verince o zaman cok az bir fan sesi vardı ama cok az. fakat bu üründe np870 de aynı sartlar altında kulağımı yaklaştırınca kılavyenın sag tarafında ki rakamların olduğu yere cok ciddi sekilde barız püfür püfür fan sesı duyuluyor. acaba benım cihazda mı sıkıntı var yoksa normal mı? sizde de aynı yerden fan sesi duyuluyor mu ifade ettiğim gibi? yardımcı olursanız cok sevinirim aynı sartlar atında test ederseniz cok sevinirim. eger bizim cihazda sıkıntı varsa ıade yada değişim talep edeyim. verdiğim rahatsızlık için hakkınızı helal edin, yapacağınız yardımlarınız için cok teşekkür ederim simdiden. vesselam... @erci501

• e_dursun E kullanıcısına yanıt
    Cihazda sorun yok sizde var,takıntılısınız kulağınızı dayayarak duyuyorsunuz siz gürültü çıkaran fanlı makine görmediniz
  • cihazın en iyi özelliklerinden biri bence fanı. Bir önceki bilgisayarımda kulaklık ile oyun oynarken bile fan sesi rahatsız ediyordu.
    Ben fan sesini hiç duymadım desem yeridir. Buna rağmen rahatsız olursan F11 tuşuyla silence moda al cihazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 24 Haziran 2013; 15:20:46 >
  • Yaw kardesim ben acik acik yazdim sadece kiyasladim eski model ve bu modelini. Ama bu midelde eskisine gore kulagini yaklastirinca iki kat daha fazla fan sesi var, ikiside normal modda calisiyorken karsilastirdim. Sizden ricam sizde bir makinenize bakin kilavyenin sag tarafindaki rakam tuslara kulaginizi yaklastirkn sesiz bir ortamda, cok net ve kisik bir pufur pufur ses var mi yoksa cok cok az bir fan sesi mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_dursun

Yaw kardesim ben acik acik yazdim sadece kiyasladim eski model ve bu modelini. Ama bu midelde eskisine gore kulagini yaklastirinca iki kat daha fazla fan sesi var, ikiside normal modda calisiyorken karsilastirdim. Sizden ricam sizde bir makinenize bakin kilavyenin sag tarafindaki rakam tuslara kulaginizi yaklastirkn sesiz bir ortamda, cok net ve kisik bir pufur pufur ses var mi yoksa cok cok az bir fan sesi mi var?

arka planda işlemciyi yoran birşeyler vardır antivirüs vs,yoksa fan sesini başka türlü duyamazsın öyle abarttığın kadar
  • Arka planda is yapan hic bir uygulama yok, fan sesi garibime gittigi icin bu kadar takildim, bakin sesi cok yuksek degil yani kulaginizi hafif yaklastirmadan duyamazsiniz! Ama kulaginizi tam yaklastirdiginiz zaman o dedogim bolmeden pufur pufur fan sesi geliyor. Normal kullanirken fan sesini zor duyuyorsunuz! Ya Allah askina dedigimi yapin bana ona gore cevap yazin, bildiklerinizi yazmayin! KULAGINIZI KALAVYENIN SAG KISMINDAKI RAKAMLARIN OLDUGU BOLMENIN TAM ORTASINA YAKLASTIRIN VE DINLEYIN! SESIZ ORTAMDA YAPINIZ? BENDE KI OLDUGU GIBI PUFUR PUFUR SES VAR MI YOK MU BIRBAKIN LUTFEN!

• Türkiye'ye dokunmatik panelli modeli umarım getirirler
  • quote:

Arka planda is yapan hic bir uygulama yok, fan sesi garibime gittigi icin bu kadar takildim, bakin sesi cok yuksek degil yani kulaginizi hafif yaklastirmadan duyamazsiniz! Ama kulaginizi tam yaklastirdiginiz zaman o dedogim bolmeden pufur pufur fan sesi geliyor. Normal kullanirken fan sesini zor duyuyorsunuz! Ya Allah askina dedigimi yapin bana ona gore cevap yazin, bildiklerinizi yazmayin! KULAGINIZI KALAVYENIN SAG KISMINDAKI RAKAMLARIN OLDUGU BOLMENIN TAM ORTASINA YAKLASTIRIN VE DINLEYIN! SESIZ ORTAMDA YAPINIZ? BENDE KI OLDUGU GIBI PUFUR PUFUR SES VAR MI YOK MU BIRBAKIN LUTFEN!

telefon mu sandın arkadaşım laptop bu neyin kafasındasın daha fazla saçmalayıp konuyu bari kirletme
  • Kardesim meseleyi anlamamak elinizden geleni yapiyorsunuz, amaciniz nedir anlayamadim! Dediklerimi uygularsan verecegin cevap cok net ve benim icin tatmin verici olacaktir. Kulagini yanastir ve Allah askina bir ceva p yazin. Eger o hafif pufur pufur fan sesi duyuluyorsa evet dedigin gibi diyebilirsin, eger hic duyulmuyorsa. Hic ses yok yada cok coook az bir fan sesi var de! BU KADAR BIR SEY YAPACAKSIN? NEDEN EZBER KONUSUYORSUNUZ KI! NE GEREGI VAR

• Su forumda benim soruma cevap verecek kimse yok mu Allah askina! Bir zahmet bir bakin eger sizdede durum ayni ise bosuna bilgisayari servise vermeyeyim!

• quote:

Su forumda benim soruma cevap verecek kimse yok mu Allah askina! Bir zahmet bir bakin eger sizdede durum ayni ise bosuna bilgisayari servise vermeyeyim!

kardeş burdakiler böyledir. bi soru sorarsın sorduğuna pişman ederler. yardımcı olmayacakasan konuşma bari. yok o mu sandın, takıntılısın bilmem ne. size ne arkadaş. herkes ne kadar çok bilmiş.

sırf bilgisayarınız övmek için saçma saçma yorumlar yazmayın artık! kardeş senin sesin eğer biraz tıkırtılı şekilde geliyorsa fanda sorun olabilir. benim cihazımda da vardı. bu serilerde kulağını dayasan bile çok nadir hava sesi duyarsın. ya da bazı bilgisayarlar üretilirken ekran kartı cipsetinin kenarına yapışması gereken bant soğutucu ile temas yeri arasında kalabiliyor. o yüzden ısınma yapıyordur ve yüksek performansta çalışıyor da olabilir. içine sinmiyorsa götür servise. bir hafta da teslim ediyorlar. tabi yerine göre değişir.

birde bu cihazın fanları tam bahsettiğin yerde bulunuyor. klavyenin arasında ki boşluklardan hava aldığı içinde o ses çıkıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harflour -- 25 Haziran 2013; 23:45:18 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.