Şimdi Ara

SAMSUNG N7100 GALAXY NOTE 2 - 1499 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.392
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SAMSUNG N7100 GALAXY NOTE 2 : 1499 TL

Ücretsiz Kargo

24 Ay Sanayi Bakanlığı Onaylı Garantisi ve Faturası ile Gönderilecektir. (Tele Dünya garantisi altındadır.)

Satın alma linki :http://www.ucuzbudur.com/cep-telefonlari-kat2364.html

Saygılar,
    GND Bilişim

• quote:

Orijinalden alıntı: GndBilgisayar

Merhabalar,

Ücretsiz Kargo

24 Ay Sanayi Bakanlığı Onaylı Garantisi ve Faturası ile Gönderilecektir. (Tele Dünya garantisi altındadır.)

Saygılar,
    GND Bilişim

Bu firsatmi simdi? Yeni carsimda 1569tl ve 125 tl puan verince 1444e 12 taksit alabiliyosun sizde taksit olunca 1579tl hic albenisi yok bide sicak firsatlara acmissiniz konuyu bence 2.el formuna acin orda belki satar bitaz pazarlikla :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Merhabalar,

Ücretsiz Kargo

Saygılar,
    GND Bilişim

Tele Dünya nedir ne değildir? Yetkili servislerinin yerlerini ve telefon numaralarını listeleyebilir misiniz?

Aynı fiyatla daha önceden S3 için yaptığınız gibi Yeniçarşım üzerinden satış yapabilir misiniz?

• Merhabalar,

İstekleriniz doğrultusunda hazırladığımız Yeni Çarşım Kampanyası :

Samsung Galaxy Note 2 N7100 - 1569 TL
    PEŞİN FİYATINA 12 TAKSİT 3 AY ERTELEME 24 AY GARANTİLİ (%10 WORLD PUAN HEDİYELİ)

http://www.yenicarsim.com/samsung-galaxy-note-2-n7100-super-firsat/cep-telefonu/id/1558669/

Saygılar,
    GND Bilşim

(Servis İşlemleri Ücretsiz Kargo ile GND Bilişim Servislerinde Yürütülecektir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GndBilgisayar -- 26 Aralık 2012; 12:41:46 >
  • Samsunglar cok cabuk deger kaybediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu indirim olarak verseler puanla falan uğraştırmasalar.Bu arada ürün 1404 liraya geliyor.Şu ana kadar gördüğüm en iyi fiyat oluyor.Firma da forumda hatırı sayılır bir güvenirliği olan firma diye biliyorum.
  • Samsung olunca malzeme kalitesinden kaybediyor.
    Bu cihazı ilk çıktığında incelemiştin. Ekranı, tepkileri çok güzel. Ama eline alınca kasasının adi plastik hissi vermesi vazgeçirdi beni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy Tab 3 T210 8GB 7
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Samsung olunca malzeme kalitesinden kaybediyor.
    Bu cihazı ilk çıktığında incelemiştin. Ekranı, tepkileri çok güzel. Ama eline alınca kasasının adi plastik hissi vermesi vazgeçirdi beni.

Niye o zaman tv'lerinin peşinden koşuyorsun?
    Ben vazgeçtim mesela.Sony hx serisi,panasonic et serisi ve philips 7*8*9 serisi dışında düşünmüyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Super Ray

quote:

Merhabalar,

Ücretsiz Kargo

Saygılar,
    GND Bilişim

Tele Dünya nedir ne değildir? Yetkili servislerinin yerlerini ve telefon numaralarını listeleyebilir misiniz?

Aynı fiyatla daha önceden S3 için yaptığınız gibi Yeniçarşım üzerinden satış yapabilir misiniz?

Merhaba,
    Yeni çarşım satışı açılmıştır linki yukarıdadır. Teledünya garantisinde ancak müşterilerimizi 3. taraf ile baş başa bırakmamak adına servis işlemleri ücretsiz kargo GND Bilişim servislerinde yürütülecektir.
    Saygılar

• Yenicarsim.com'dan satın alacak arkadaşlar varsa kampanya şartlarını iyi okusunlar. Zira şöyle maddeler var.

Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 125 TL olacaktır.
    Kazanılan Worldpuan'lar 8 Ocak 2013 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanma tarihi 20 Ocak 2013'tür. Kullanılmayan Worldpuan’lar 21 Ocak 2013 itibari ile geri alınacaktır.
  • Teledünya resmi Samsung servisi değil sanırım değil mi? Bu durumda ürün paralel mi oluyor?
  • Merhabalar,

Ürün Sanayi Bakanlığı onaylı resmi paralel ithalattır.

Saygılar,
  • quote:

Merhabalar,

Saygılar,

Yeniçarşım a baskıda bulunmanızı öneriyorum ana vitrine 1539 tl lik ürünü satan kişiyi koymuş halbuki en düşük fiyat sizde gördügüm kadarıyla sizin ilanınızın yer alması gerekir.

forumda gördügüm kadarıyla ürünü bayagı almak isteyen var . belli sayıya ulaşırsak toplu satış indirimi olur mu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

quote:

Merhabalar,

Saygılar,

Yeniçarşım a baskıda bulunmanızı öneriyorum ana vitrine 1539 tl lik ürünü satan kişiyi koymuş halbuki en düşük fiyat sizde gördügüm kadarıyla sizin ilanınızın yer alması gerekir.

forumda gördügüm kadarıyla ürünü bayagı almak isteyen var . belli sayıya ulaşırsak toplu satış indirimi olur mu .

Az biraz daha indirimli bulsam bende alacağım.. Toplu alım yapsak indirim yaparlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

quote:

Merhabalar,

Saygılar,

Merhaba,
    Kampanyalarımıza kendi e-ticaret platformumuz olan Ucuzbudur.com dan ve yine sizlerin istekleri doğrultusunda satışa sunduğumuz Yeni çarşımda yoğun talep olmaktadır. Stoklar bir kaç gün içerisinde tükeniyor. Şu anda da Note 2 stokları tükenmek üzeredir. Bu yüzden kampanyayı daha fazla duyurmamız mümkün olmuyor. Çok fazla ürün çeşidi olduğundan sürekli aynı ürüne stok yapamıyoruz maalesef..

Saygılar

• quote:

Merhabalar,

Samsung Galaxy Note 2 N7100 - 1529 TL
    PEŞİN FİYATINA 12 TAKSİT 3 AY ERTELEME 24 AY GARANTİLİ (%10 WORLD PUAN HEDİYELİ)

http://www.yenicarsim.com/samsung-galaxy-note-2-n7100-super-firsat/cep-telefonu/id/1558669/

Saygılar,
    GND Bilşim

Selamlar,şimdi bu ürünü aldım,ödemeyi worldkart ile yaptım.Ancak devamında siteye girip baktığımda bu ürün satışta değildir uyarısı var,bu ne demek,ben ürünü aldım mı,almadım mı?

• Merhaba,
    Şimdi kontrol ettim. Ürünü satın almışsınız. Ön provizyon kartınızdan çekilmiş Yeni çarşım ödemenizi onaylar onaylamaz kargonuz yapılacaktır. Son ürünü aldığınız için ürün satışı kapanmıştır. İyi günlerde kullanın..
    Saygılar,
  • quote:

Merhaba,
    Şimdi kontrol ettim. Ürünü satın almışsınız. Ön provizyon kartınızdan çekilmiş Yeni çarşım ödemenizi onaylar onaylamaz kargonuz yapılacaktır. Son ürünü aldığınız için ürün satışı kapanmıştır. İyi günlerde kullanın..
    Saygılar,

Selamlar,ürünü aldım,sorun yok,farura ve garanti belgeleri de vardı.Ayırdığımı sanıyorum,ama heryerin altını üstüne getirdim,bulamıyorum.Bana faturanın bir kopyası ve garanti belgesi mümkünse tekrar gönderebilir misiniz?
  • Faturanız tekrar gönderilmiştir.
    Saygılar
  • Merhabalar,

Samsung Galaxy Note 2 N7100 - 1569 TL

Saygılar,
    GND Bilşim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.