Merhaba Bir arkadaşımın samsung n150 netbook u bozulunca yardım istedi, bende denerim dedim ama hırs ettim beceremedim. Sorun şu Restore u akıl edemeyip makinenin c v d sine format attım fakat bendeki windows cd si ultime di oysa makinenin orjinal windowsu win 7 starter, bir diğer sorun da bunun ispanyolca olması. Neyse ben format attım ve restore ekranına girdim, orada seçenekler var, işte tam restore var, basit restore var, samsung recovery 4 den tam restore u seçiyorum karşıma bir ekran çıkıyor http://erms.samsungelectronics.com/customer/common/images/namo/2010/12/16/clip_image003[2].jpg
ama burada aşağıda seçebileceğim bir seçenek yok. Bu recovery formatlanmış diske yeniden sistem kurmıyor mu? ben bu makineyi nasıl fabrika ayarlarına döndürürüm? Çünkü başka bir windows cd siyle açınca hala 2 tane partition görüyorum. biri system biri recovery yazıyor nasıl fabrika ayarlarına resetleyip yeniden sistem kurarım?
şimdiden teşekkürler...
restore ye nilemektir tam geri yükleme seçneği programı açtığınız zaman yada pc yi başlatın samsung yazısının geldiği ekran var orada f4 tuşuna basın otomatik başlatır programdan yapmanıza gerek yok