Şimdi Ara

* Samsung N150 Plus Netbook'a Format Nasıl Atılır *

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
24.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung N150 Plus Netbook 'uma format atmak istiyorum ama bir türlü beceremedim. Bildiğiniz üzre işletim sistemi Windows 7 Starter malum disk girişi yok. Nasıl format atarım bilmiyorum çok araştırdım bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim . . .

• kardeş aynı laptoptan ve aynı sorundan bende de var.. soruna kımse yanıt vermemıs, sen ne yaptın nasıl yaptın yardımcı olursan sevınırım?
  • usb diske isletim sistemi atarak..yada usb dvd baglayarak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce windows 7'nin istediğin sürümü indir.sonra onun içindeki iso dosyasını sanal sürücü yap sonrada wintoflash ile onu flash diske at.sonra flash disk ile format atabilirsin
  • n150 plus ciazım çöktü harici dvd player ile win 7 yüklemek istiyorum hdd sanırım yazma korumalı kurulum başlıyor fakat win yüklenmiyor
  • bu diske yükleme yapamazsınız
  • SANIRIM BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLAT YAPIYORSUNUZ BİLGİSAYAR AÇILIR AÇILMAZ SÜREKLİ OLARAK F4'E BASIYORSUNUZ.BİLGİSAYAR OTOMATİK OLARAK FORMAT ATIYORMUŞ.BİLGİSAYAR ALGILAYANA KADAR F4 BE BASILMASI GEREKİYORMUŞ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • f8le windows onarım kısmına gelip oradan karşına çıkan seçeneklerin en altında windowsu yükle gibi bir seçenek bulunuyor mu? onu kontrol edersen sevinirim eğer ki kendine özgü recovery sistemi yoksa oradan da halledelebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.