Şimdi Ara

SAMSUNG MU9000 KULLANICILARI (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.895
Cevap
75
Favori
254.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet bu parlaklik benim de gozume carpti, ekran isigini biraz acip parlakligi da 1 yapip izliyorum.bir de hdr’ yi aciyorum anca oyle parlaklik artiyor :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Motion da hep kapali, onerebileceginiz bir ayar var mi maclar da yoksa boyle kapali mi izleyim, kapali iken de bir sorun gormedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsane78

arkadaşlar mu9000'in 1230.0 en son yazılımı yükleyip memnun olan var mı ne gibi değişiklikler oldu.
    Aynen ben de bunu merak ediyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55MU9000 Bir haftalık kullanımdan sonra görüşlerim.

Netlik: Muazzam.

Menü akışı: Hızlı.

Kanal geçişi: İyi.

İnternet: Bir bilgisayardan farksız (bana göre)

Kullanım kolaylığı: Gayet iyi ve güzel.

Tv hoparlör sesi: Süper.

Tv açılışı: Mükemmel (bir saniyede açılıyor)

Aklıma gelen bunlar.

Beğenmediğim sadece iki şey var.

1. Ayarlarda güncelleme kontrolü olmasına rağmen güncelleme kontrolüne girdiğinde yeni sürümü bulamıyor.

Kendin yeni sürümü indirip flaşh disk ile yükleyeceksin.

Madem öyle o zaman ne diye ayarlara güncelleme kontrolünü koymuşlar anlamadım gitti.

(samsunga bunu bir şikayet olarak bildirmek lazım)

2. Android 5 telefonlardan beri samsungun yaptığı bir saçmalık aynı bu televizyonda da var.

Peki nedir bu?

Menüde (ayarlarda) gezinirken yukarıdan aşağıya kadar indiğinizde işaret çubuğu aşağıda kalıyor.

Oysa en alta indiğimizde bir daha aşağı tuşuna bastığımızda işaret çubuğunun yukarı çıkması lazım ama malesef çıkmıyor.

tekrar yukarı tuşuna basıp yukarıya geri gitmemiz gerekiyor. (aşağı yada yukarı ikiside aynı)

Umarım anlatabildim.

Bunuda samsunga bir şikayet olarak bildirmek lazım.
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 16 Haziran 2018; 23:34:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• enver49 E kullanıcısına yanıt
    Bnde samsungu seviyorum ama malesef air mause ve tuslarda rakamlar olmadigi icin bize cok sikinti cikariyor.yoksa bende mu9 alasim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 16 Haziran 2018; 23:6:19 >
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG MU9000 KULLANICILARI

Orijinal tuşsuz kumandayı kullanmıyorum bende tuşlu orijinal kumanda satın aldım 60 tl bunu kullanıyorum.

yan sanayisi 20 tl.

Neden pekii hocam

• buludag89 kullanıcısına yanıt
    Tuşlu kumanda kullanımı çok çok daha basit'de ondan.

Başka bir sebebi yok yani.

3-4 tuşla kontrol etmek bana çok daha kolay geliyor hocam. Sadece tv değil digiturk, ses sistemi hatta apple tv yi de bu kumandayla kontrol etmek daha da kolay geliyor.

• Trt4k maç yayınında parlaklık kısık olduğu için bende hdr ile motion kapalı olarak izliyorum.

1230 yazılımını çıktığı akşam yükledim öncekine göre menü ve dahili uydu biraz daha seri olmuş negatif birşey farketmedim yükleyebilirsiniz.

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    TRT4K utanmasa sabit kamera iki kaleyi de gorebilcek açıyla verecek maçları

• Yurt disinda satilan Samsung UE55MU8005 ile Turkiyede satilan Samsung UE55MU9000 aynimidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g3z3g3n1616 -- 17 Haziran 2018; 0:27:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsar2

ben tv yi aldığımda kanalları servis yükledi usbden ben sildim uydudan yükledim kendim hepsini sıfırdan yayınlarda sıkıntı yok bugün izledim portekiz-ispanya maçını 4K.kendin kurduğun zaman otomatik güncel frekansları yüklüyorsun bir deneyin derim.

sadece TRT kanlları için frekanslar bu şekilde bunları da taratabilirsin uydudan hepsi için uğraşmak istemezsen.

TRT 4K UHD 10980 Dikey/V 12500 << SADECE 4K TV

– TRT HD Paket – 11054 Dikey/V 30000

TRT HABER HD, TRT1 HD, TRT SPOR HD, TRT BELGESEL HD , TRT WORLD HD, TRT1 HD AVRUPA, TRT ÇOCUK HD, TRT MÜZİK HD, TRT KURDİ HD.
    tşk. sorunu çözdüm sizin yorumunuzdan da istifade ederek, yayın sinyali çok düşük olduğu için 19-25 arası gidip geliyor bazen koptuğu oluyormuş sinyal yetersizliğinden deneyerek anladım. 5-8sn bekleyince görüntü geldi 1-2 defa yaptı maç boyunca. çatıya çıkıp ince ayar yapmam lazım sinyal olayı için. kanal listesini kendim yaptım 10dkmı aldı düzenlemek.

• quote:

Orijinalden alıntı: enver49

Orijinal tuşsuz kumandayı kullanmıyorum bende tuşlu orijinal kumanda satın aldım 60 tl bunu kullanıyorum.

yan sanayisi 20 tl.
    Nereden satın aldınız hocam

• alphi3458 kullanıcısına yanıt
    İlk gün televizyonu kurmaya gelen servis elemanlarına sordum "sizde var mı" diye.

Var dedi fiyatı 60 tl dedi.

Kurulum işi bitince hemen arabalarına binip kendileriyle birlikte dükkana gittim aldım geldim.
    Piyasada 20 tl'ye yan sanayileride var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 17 Haziran 2018; 18:49:58 >
  • Bu televizyon u kullananlar hangi ses sistemini kullanıyor çoğunlukta arkadaşlar?

• Merhabalar genel olarak bu tv yi tavsiye ediyor musunuz?
  • Dünya kupası 4k maç yayınlarının çekimlerini Fifa yapıp dağıtıyormuş.Trt4k seslendirmeyi Ankara offtube dan yapıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 17 Haziran 2018; 21:28:19 >
  • Arkadaşlar trt 4k dünya kupası basladıktan sonra tv müthiş keyif veriyor. görüntüler mükemmel . dünya kupası basından beri görüntü uzman ayarları ile ugrasıyorm. kendimce bi ayar tutturdum trt4k için

paylasayım dedim.

arka ışık 18
    parlaklık -5
    kontrast 100
    netlik 60
    renk 53
    ton 50/50
    digital temiz görünüm açık
    auto motion plus otomatik
    yerel karartma yüksek
    kontrast iyileştirici kapalı
    hdr+ modu açık
    renk tonu kırmızı1
    bt 1886 0
    salt rgb modu kapalı
    renk alanı ayarları doğalSAMSUNG MU9000 KULLANICILARI

• Genel olarak tavsiye ederim ama kullanım amacı ve beklentileride önemli kullanıcının.Her tv`nin kendine göre kusuru var ama 4600-4750 tl bandında bu seviyede bir tv satılmadı daha.Şuan sıfır hatasız 55mu9000 için alınabilir fiyat 5000 tl.

Artıları;

-Işletim sistemi gayet stabil ve akıcı.

-Medya oynatma seçenekleri geniş harici bir medya oynatıcısı veya 3.party bir uygulamaya gerek duymassınız.Usb 2.0 olması beni biraz endişlensiryordu bitratesi yüksek 4k 10bit hevc formatta olan içeeikleri bile çok hızlı açıyor takılmadan.

-Panel`de bulunan filtre sayesinde yansıtma yok denecek kadar azdır gündüz vakti.

Eksileri:

-Edge led olduğu için siyah performansı çok iyi olmasa da rahatsiz edici değil ips panellere göre çok daha iyi eğer kusursuz siyah istiyorsanız fald panel daha başarılıda olsa oled performansı veremiyor zone sayısı fazla olmadığı için.

-Va panel olduğu için yanlara doğru gidildikçe görüntüde soluklaşma başlıyor beni tek rahatsız eden şey bu olmuştu.Ips paneller yan açıdan daha az kayıp yapar ama performansı Va panellere yaklaşamaz kontrast,yerel karartma konusunda,karanlık sahnelerde objeleri görmek çok zordur ve akşam sinema formatında filim açıldıgında çok rahatsiz edici oluyor siyah taraflarda olan aydınlanmalar ips panellerde lg55uj630v kullanmıştım iade ettim hatalı çıkmıştı. Samsung ile alakalı değil Va panel ile alakalı bu açı problemi.Sırf bunun için odada bulunan koltukların dizilimini değiştirdim.En iyi performansı tam karşıdan veriyor ama 35-45 derecelik açılardanda izlenebililrliği var.Qledler quantumdot adını verdiği panellerde bu kayıp daha az oluyor ve renk gamutu daha geniş bu panellerde edge yada fald aydınlatma kullanıyor biraz gelişmiş hali farklı bir panel değil oled gibi.

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.