Bildirim
SAMSUNG MU9000 KULLANICILARI (108. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
evet bunu indirip indirdiğiniz dosyayı usb içine açın ve tv ye takın. -
Tamam.
Çok çok teşekkür ederim.
Uzantısı exe, rar'dan çıkarma gibi birşey yok değil mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çift tıklayın klasör içine iki adet extract dosyası çıkacak toplam 3 adet olacak. Ft32 ile biçimlendirilmiş usb belleğe atın tv kapalı iken tv'ye takın sonra açın. Güncelleme bölümüne gelin usb' den mi diye soracak tv. Devam edin tv kapanıp açılacak ve bildirim gelecek...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeHMeT AtA -- 15 Haziran 2018; 13:23:34 >
maçlarda trt4k yayın kapanıyor hatta tüm trt kanalları bunun bir çözümü varmı. sanırım biss keyleri çözemiyor. harici bir uydu alıcısımı alsam. dünya kupası maçlarında trt4k sizde açıkmı? -
standart çanakla tv nin kendi uydusunu kullanıyorum hocam. herhangi bir kesinti yok sadece arada seste sorun oluyor..quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CC528D601
maçlarda trt4k yayın kapanıyor hatta tüm trt kanalları bunun bir çözümü varmı. sanırım biss keyleri çözemiyor. harici bir uydu alıcısımı alsam. dünya kupası maçlarında trt4k sizde açıkmı? -
anlamadım gitti neden böyle yapıyor. frekanslara bakim bir. tşk.quote:
Orijinalden alıntı: MeNzA
standart çanakla tv nin kendi uydusunu kullanıyorum hocam. herhangi bir kesinti yok sadece arada seste sorun oluyor..
Alıntıları Göster -
55MU9000 Kullanıyorum standart çanak ve dahili uydu alıcısından TRT4K kanalından dünya kupasını sorunsuz ve kesintisiz izliyorum.
tüm hd kanalları sorunsuz süper fakat trt paketinde sıkıntı var. servis görevlisi ne güzel kanalları usb den atmıştı bende artisliğine silip uydudan kurdum:) sonrası..quote:
Orijinalden alıntı: enver49
55MU9000 Kullanıyorum standart çanak ve dahili uydu alıcısından TRT4K kanalından dünya kupasını sorunsuz ve kesintisiz izliyorum. -
TRT`ler Turksat 3A uydusunda bulunduğu için sinyalleri kuvvetli degıl 4a`ya göre ama yinede çok güçlü sinyaller alınır Turkiye`de,sinyal kalitelisini çanak,lnb ve konumu etkiliyor merkezi sistem değilse kendiniz uraşarakta sinyal kalitesini yükseltebilirsiniz.Ustelik hevc ve bitratesi yüksek formatta yayın yaptığı için sinyalin daha kuvvetli olması lazım.Diğer kanallarla kıyaslayınca tek fark çözünürlük değil renk farkıda baya var.Umarım çoğu yayınlar 4k olmasa bile bitratesi yüksek hevc formata geçer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa Monica -- 16 Haziran 2018; 13:23:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben tv yi aldığımda kanalları servis yükledi usbden ben sildim uydudan yükledim kendim hepsini sıfırdan yayınlarda sıkıntı yok bugün izledim portekiz-ispanya maçını 4K.kendin kurduğun zaman otomatik güncel frekansları yüklüyorsun bir deneyin derim.
sadece TRT kanlları için frekanslar bu şekilde bunları da taratabilirsin uydudan hepsi için uğraşmak istemezsen.
TRT 4K UHD 10980 Dikey/V 12500 << SADECE 4K TV
– TRT HD Paket – 11054 Dikey/V 30000
TRT HABER HD, TRT1 HD, TRT SPOR HD, TRT BELGESEL HD , TRT WORLD HD, TRT1 HD AVRUPA, TRT ÇOCUK HD, TRT MÜZİK HD, TRT KURDİ HD.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsar2 -- 16 Haziran 2018; 1:53:0 > -
arkadaşlar mu9000'in 1230.0 en son yazılımı yükleyip memnun olan var mı ne gibi değişiklikler oldu. -
kablo tv(conax) ve uydu için tv nin dahili tunerini kullanıyorum. kablo ve uydu arasında geçiş yaparken bazen yayın yok hatası alınıyordu bu hata düzeltilmiş ayrıca uygulama açılış kapanış hızlarında ve menüde hızlanma mevcut...quote:
Orijinalden alıntı: Efsane78
arkadaşlar mu9000'in 1230.0 en son yazılımı yükleyip memnun olan var mı ne gibi değişiklikler oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeNzA -- 16 Haziran 2018; 10:29:43 > -
Teşekkürler. -
Bende keseintisiz isliyorum maclari 4K ile. O kadar cok fark varki trt hd ile 4 K arasinda, iki metreden bakarken farki cok daha iyi anliyorsun, hem goruntu cok iyi hemde goruntu alani daha genis 4K yayininda.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yalnız arjantin maçı çok uzak açı kullanmışlar. Fransa maçı açısı daha iyiydi bu yüzden.quote:
Orijinalden alıntı: nandoo
Bende keseintisiz isliyorum maclari 4K ile. O kadar cok fark varki trt hd ile 4 K arasinda, iki metreden bakarken farki cok daha iyi anliyorsun, hem goruntu cok iyi hemde goruntu alani daha genis 4K yayininda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Portekiz macinda deneyimlemistim ben, bir trt hd yi bir 4K yi acip acip defalarca baktim. Bariz fark ediliyordu giruntu acisi.
-
Evet dediginiz gibi yedek kulubeleri goruluyor ama hep bu kadar genis aci ile cekmemislerdir herhalde.
TRT4K dünya maç yayını hiç iyi değil, hem kamera açısı çok geniş hemde parlaklık çok kısık.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X