Şimdi Ara

Samsung MU 7000/ 7350 Kullanıcıları Kulubü (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.823
Cevap
44
Favori
147.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim konu malum kargoyu beklemiştim biraz 2 gün sonra kargolandı. Ürün az önce gelmiş teslim almış bizimkiler evden aradılar. Servis kaydı için Samsung MH aradım il, ilçe söyledim yetkili servis dönüş yapıp randevu alacakmış. Beklemedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnd

merhaba 50mu7000 bakıyorum. banding problemi sık yaşanıyor mu. eski lg tv mi banding problemi nedeniyle iade ettim.
    50mu 7000 var hiç sıkıntı hissetmedim. Şuan için şart TV kere otomatik m3u ip dosyaları kaydettim maçları bedava ya izliyorum.

M3u smart ip desteklemesi harika birşey 10binlerce filim kanal xxx leri izlemek bu kadar keyifli olmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizci535 -- 13 Temmuz 2018; 9:43:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizci535 kullanıcısına yanıt
    m3u nereye kaydediyorsunuz, ip tv ise oranın bir giriş ücreti var onu ödedinizmi yoksa ödemeden kaydetme yöntemi varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetirmak -- 13 Temmuz 2018; 10:39:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetirmak

m3u nereye kaydediyorsunuz, ip tv ise oranın bir giriş ücreti var onu ödedinizmi yoksa ödemeden kaydetme yöntemi varmı
    Smart ip TV ye... Mac adresi var özelliklerde onu su siteye yaz. siptv.app/mylist/

Önce telefon ile indir telefonu bağla. Siptv kullanımı yaz YouTube vs bak çok basit herşeyi izle.

• Smart TV m3u dosyalarıyla ip TV izlemek.. konu başlığı burada.

https://forum.donanimhaber.com/smart-iptv-uygulamasini-satin-alamama--128568321

• Samsung mu7000 televizyonun kapali ayarlarini acmak icin servis menusune girdim ve bazi ayarlarla oynadim fakat simdi neyi acip neyi kapattigimi bilmiyorum. Televizyona zarar vermekten korkuyorum ve geri donmeyide bilmiyorum. Lutfen birisi servis moda girip orjinal mrt ve production ayarlarinin fotografini cekip paylasabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIREWOLF -- 13 Temmuz 2018; 12:27:10 >
  • Durum nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Servis menudeyken bolgeyi US e getirmistim simdi uydu aramada turksat gozukmuyor televizyonuda sifirlayamiyorum ve tekrar servis menuyede giremez oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIREWOLF -- 13 Temmuz 2018; 15:50:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

Smart ip TV ye... Mac adresi var özelliklerde onu su siteye yaz. siptv.app/mylist/

Önce telefon ile indir telefonu bağla. Siptv kullanımı yaz YouTube vs bak çok basit herşeyi izle.

Alıntıları Göster
    Smart İPTV uygulamasına para vermek istemeyen olursa ottplayer indirebilir. Smart Iptv kullanımı daha kolay ançak ottplayer'da birden fazla m3u listesi yükleyip, aralarında geçiş yapabiliyorsunuz.

Arayüzü daha hoş geldiği için siptv'yi satın aldım.

@DIREWOLF Amerikadan bu uydular alınamayaçağı için kalabalık yapmasın diye listeden kaldırılmıştır.
    Tek çözümü var o da kumandayla tekrar servis menüsüne girip değişiklik yapmak.
    TVyi ayarlardan sıfırlamak fayda getirmez zaten. Bazı modellerin farklı pazarlarda özellikleri servis menülerinden kısılarak satıldığını biliyoruz.
    Servis menüsünün çoçuk oyunçağı olmadığı daha önçe burada olduğu gibi birçok samsung tv konusunda belirtildi. Umarım düzeltirsiniz.
    Beçeremezseniz de yapaçağınız tek şey servis çağırıp "tvyi fabrika ayarlarına sıfırladım böyle oldu" demek.
    Ançak bizim burada bildiğimizi servis elemanlarının herhalde bildiğini varsayarsak o menüden değişiklik yaptığınızı anlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The.ExpertD -- 13 Temmuz 2018; 19:50:19 >

• DIREWOLF D kullanıcısına yanıt
    Televizyonu sifirlayinca servis menudeki ayarlarda fabrika ayarina doner diye dusunmustum ama oyle olmuyormus lol merak edipte benim gibi televizyonun gizli ozelliklerini aktif hale getirmeyi dusunenler varsa dikkatli olsun beni biraz terletti ama youtube dan izleyerek sorunu cozdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The.ExpertD

Smart İPTV uygulamasına para vermek istemeyen olursa ottplayer indirebilir. Smart Iptv kullanımı daha kolay ançak ottplayer'da birden fazla m3u listesi yükleyip, aralarında geçiş yapabiliyorsunuz.

Arayüzü daha hoş geldiği için siptv'yi satın aldım.

@DIREWOLF Amerikadan bu uydular alınamayaçağı için kalabalık yapmasın diye listeden kaldırılmıştır.
    Tek çözümü var o da kumandayla tekrar servis menüsüne girip değişiklik yapmak.
    TVyi ayarlardan sıfırlamak fayda getirmez zaten. Bazı modellerin farklı pazarlarda özellikleri servis menülerinden kısılarak satıldığını biliyoruz.
    Servis menüsünün çoçuk oyunçağı olmadığı daha önçe burada olduğu gibi birçok samsung tv konusunda belirtildi. Umarım düzeltirsiniz.
    Beçeremezseniz de yapaçağınız tek şey servis çağırıp "tvyi fabrika ayarlarına sıfırladım böyle oldu" demek.
    Ançak bizim burada bildiğimizi servis elemanlarının herhalde bildiğini varsayarsak o menüden değişiklik yaptığınızı anlarlar.

Alıntıları Göster
    Hocam bunu siptv den bağlanmak sikintilimi neden eski haline getirmek gerek?

Anlamadım!

Kısaca yasak mı diyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

Hocam bunu siptv den bağlanmak sikintilimi neden eski haline getirmek gerek?

Anlamadım!

Kısaca yasak mı diyoruz?

Alıntıları Göster
    Yazımın 3. paragrafı ve sonrası başka bir üyeyeydi.
  • Arkadaşlar yandan bakıldığında ekran sisli beyazımsı oluyor.
    Bu durum normal midir?
    Bu duruma razı mı olacağız?
  • zero01 kullanıcısına yanıt
    Evet karşıdan izlemek zorundasın

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Evet karşıdan izlemek zorundasın
    Hocam seg ve regalde bile yok bu durum.

Yazlığa aldım. Salon mutfak beraber.

Mutfak kısmında göremiyoruz.

Yan açıdan sadece ses ve beyaz ekran var.

• Sırf yan acı icin mu7400 aldım ona da siyahlar sorun ısık sızmasi diyip durdular

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GameChanger G kullanıcısına yanıt
    Hepsinin bi kusuru var sorunsuz diyorsan 6bin ₺'den başlıyor

• 2 gün önce kargo gelmişti. Aynı gün sağolsun Samsung servisi de geldi kurulumu yaptılar.

İşlerden anca dün gece odamdaki duvara montajı tamamlayabildim. Oda çok büyük olmadığı için yan açılardan bir sıkıntı yaşamıyorum. Menüler ve uygulamalar hızlı onu beğendim, görüntü kalitesi de tatmin edici seviyede.

Kumandasında F serisindekiler gibi(başka serilerde de olabilir F serisi bir samsung TV daha var evde) dokunmatık olsaymış daha iyi hissedebilirdim evdeki diğer tvden alıştım çünkü :) Kanal numarası yazarken ya da başka bir şey yazarken yorucu oluyor.

Alışverişimden önce ve alışveriş esnasında sorularımı cevaplayan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • radko kullanıcısına yanıt
    Aynen tepkime süresi icin aldım memnunum siyah kenar bantlı filmler de de siyah yerlere gözüm kaymıyor artık ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benım gıbı netten fılm ızlerken fılmın yarısında yayının kesılmesını yasayan varmı

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.