Şimdi Ara

Samsung ML1660 vs. Brother HL-2040

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sizden bir konuda yardım talebinde bulunacağım. Yardım edeceklere şimdiden çok teşekkürler.

    Biraz önce Ankara Optimum Mediamarkt'ten Samsung ML1660 adlı yazıcıyı aldım. Aslında giderken amacım Brother almaktı. Beni Samsung'un başlangıç toneri 3000 sayfa diye ikna ettiler hem orada hem Teknosa'da ama ben nette başlangıç tonerinin 700 demo olduğunu bulabildim sadece. Brother'ın 2500'dü eğer Samsung cidden 700 ise yarın değiştireceğim. Samsung'un başlangıcı tam olarak kaç sayfalık toner? Ve hangisini önerirsiniz. Ben Brother'dan yanaydım ama.



  • eğer tonerin ambalajını söktüyseniz geri almayabilirler. ama herhangi birşey yapmadıysanız geri iade edip brother hl-2040 satın alın. her satıcının sözünede inanmayın. sizi yarı yolda satabilirler.
  • BENCEDE BROTHER AL DAHA İYİ CİHAZIR AYRICA ÇEKİM KALİTESİDE DAHA İYİDİR TONERİNİDE KOLAYCA BULABİLİRSİN.www.ulasburo.com
  • 1660 modelının suan için dolumu olmuyor bunun nedenı tonerın üzerindeki çipin uretımının olmaması ancak eylülün ikinci haftası çipin uretımı gerçekleşeceğinden dolumu yapılıcak hale gelicektir.Bu yuzden moralınzi bozmanza gerek yok yakında dolumu gerçekleşicektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.