Bildirim
samsung ml-2165 sayfa silik yazıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
içindeki parlak florasan varya adını unuttum şimdi :) ya o kirlidir yada değişmesi gerekir sen bi sor ortalama 20-25 tl civarı olması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeofizikmühendisi -- 8 Ocak 2014; 10:11:18 > -
sen buna hangi toner tozu koyuyorsun samsung xerox universal mi eğer bu tozu koyuyorsan bu toz mlt-101 için uyumsuz mag.roller e toner tozu tam olarak tutanamaz ve toner kusar silik çıktı verir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tunahan20
sen buna hangi toner tozu koyuyorsun samsung xerox universal mi eğer bu tozu koyuyorsan bu toz mlt-101 için uyumsuz mag.roller e toner tozu tam olarak tutanamaz ve toner kusar silik çıktı verir.
evet bilinen samsung tozunu kullannıyordum. şu ana kadar sorun vermemişti hangi tozu kullanmam lazım? mag.rollere de hasar vermiş olabilirim çünkü elektrik süpürgesi ile temizlerken bayağı kez çarptı beni o mag.roller ama son dolumda tecrübeliydim elektrik süpürgesi ile temizlemedim mag rolleri -
yav bu yazıcıyı çöpe mi atsak ne yapsak. elimde kaldı, keşke bunu alana kadar ml-1610 felan alsaydık. tozu farklı dolumu farklı vs vs atsam atılmaz satsam satılmaz. şimdi 101 toner için toz alayım diyorum, doğru dürüst samsunda bilen de yok. internetten aldım diyelim, yeni tozu dolduracam yine düzelmeyecek diye çekiniyorum. pff.
kartuş bozulmuş olsa muadil kartuş 105 tl. ben zaten yazıcıyı 110 tl ye almıştım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@rKSm@N -- 11 Ocak 2014; 22:54:46 > -
mlt-101 için özel toner var universal olmayan -
bence dram ünitesinden kaynaklanmakta.. -
drum mı toner mi bilmiyorum. mag.roller belki de. ama kartuş tunahanın dediği gibi toner kusuyor. kartuşu elime alır almaz drum' un arasından tozlar dökülüyor yere -
birde neden hep kağıdın sol tarafı silik????? sağ taraf neden yazıyor??
hmm bişey deniyecem. kartuşu sağın üstüne çevirip koycam belki ince tozlar sol tarafa kayar, sonucu yazarım -
https://dl-web.dropbox.com/get/20140113_204932.jpg?w=AACm0IVCMgV3f0lzMJ9nisCFlX4cgyE-hYDHNj-lnQb7_w&_subject_uid=248523959
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@rKSm@N -- 13 Ocak 2014; 21:58:39 >
-
tonere ters takla da attırsanız sonuç değişmez drum yönüde değişmez. -
amacım arızayı gidermekten çok sorunun nerden kaynaklandığını bulmak. eğer toz sorunlu ise neden her taraf silik yazmıyor da sayfanın solu silik yazıyor onu anlamaya çalışıyorum -
aynı sorun bende de oluştu çözen yok mu ? -
ben hala sol taraf silik olarak kullanıyorum ama yazdırdıkça biraz daha düzeldi. sanırım toz uyumsuz yeni toz denemedim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X