Şimdi Ara

Samsung ML 2165 Kağıtta iz yapıyor ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gün önce aldığım Samsung ML 2165 lazer yazıcından aldığım çıktılarda kağıdın kenarlarında silik bir oluşmakta , muhtemelen drum dan kaynaklanan birşey çünkü yaklaşık her 1 drum turunda enlemesine silik bir iz var çıktılarda aldığım bir test sayfası çıktısının fotosunu çektim görebilirsiniz

Samsung ML 2165 Kağıtta iz yapıyor ne yapmalıyım?

bu hatalı bi ürünmü? üzerinden fazla zaman geçmeden geri göndermelimiyim yoksa normal bir durum zamanla geçermi? yada tonerin demo olmasındanmı kaynaklanıyodur? her halukarda eğer normal bir durum değilse geri göndermeyi düşünüyorumda sizin fikrinizi almak istedim.

• İlk aldığımda aynı problem bende de vardı, tekrar sokup çıkardım tonerini birkaç kere, sonra bir 20-25 sayfalık pdf çıkartınca düzelmişti. Benim merak ettiğim; bu toner bittiğinde resetleme işlemini yapmamız şart mı arkadaşlar? Youtube'da ki videolarda gösterilen toner doldurma işlemini yapsak yetmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp

İlk aldığımda aynı problem bende de vardı, tekrar sokup çıkardım tonerini birkaç kere, sonra bir 20-25 sayfalık pdf çıkartınca düzelmişti. Benim merak ettiğim; bu toner bittiğinde resetleme işlemini yapmamız şart mı arkadaşlar? Youtube'da ki videolarda gösterilen toner doldurma işlemini yapsak yetmiyor mu?

malesef öncelikle toner zemin atmı o tonerde bi sıkıntı ola bilir yada il acılışta toner fazla gelmiş ola bilir ve bu modeleri doldursanızda chip deyiştirmeniz lazım chiple uğraş mamak için 10-15 tl verip yazılım atılması şart
  • bende ml1675 vardı..aynı sorun bendede oldu..servise yolladım 15-20 gün önce.

bugün ml 2165 yolladılar..

eski yazıcıyla ilgili bi açıklama yollamışlar.

başlangıç toneri arızalıydı ve sarf malzeme arızalı olduğu durumda ürün değişimi yapılır gibilerinden bi yazıydı..

bence hiç kurcalama aldığın yere gönder..

aslında 1675 i alırken aklım 2165 te kalmıştı :) her işte bi hayır var dedikleri bu olsa gerek :)
  • tonerinin drum ı değişmesi gerekli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.