|
Bu bilgi iyi oldu, teşekkürler. Yandex'in 3 aylık kampanyasından aldığım kod bir ay geçerli görünüyordu, demek otomatik olarak yenilenecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim

2 Mobil
|
Bu bilgi iyi oldu, teşekkürler. Yandex'in 3 aylık kampanyasından aldığım kod bir ay geçerli görünüyordu, demek otomatik olarak yenilenecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
fb 2. mac exxen de |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 10 Ağustos 2025; 11:54:15 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bir sezondaki tüm maçları izlemek için 5-6 platforma üye olmak gerekiyor. Ondan sonra da millet niye kaçak kullanıyor diye ağlıyorlar. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Müşteri hizmetleri ile yaptığım son görüşmede kodlar iki aylık ama iptal talebinde bulunmayın dedi. İptal ederseniz paket 1 ayın sonunda iptal olur. O yüzden iptal edenler iptal talebinden vazgeçsin. 1 ay bitip 2. ay başladıktan sonra iptal edebilir. Bende iptal etmiştim geri çektim iptal talebini. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 31 Ağustos 2025; 10:56:27 > |
|
Sağ alt köşede Aisist'sor var. Oraya tıklayıp canlı desteğe sorun bence. Müşteri hizmetleri yazarak direkt bağlanırsınız. Samsung Members Kampanyası https://www.ssportplus.com/kampanyalar/samsungmembers-2ayhediye/< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 31 Ağustos 2025; 14:37:36 > |
|
10 ağustos'da aldığım kodu bugün aktif ettim. |