Şimdi Ara

Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
53
Favori
96.346
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon bu ürünü günlerce 5.550 try na sattı, stok bitmedi. Kasım kampanyası öncesi fiyatı 6.200 e çekti, kampanya başlayınca tekrar düşürdü fiyatı ve hemen stok bitti :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • piayback P kullanıcısına yanıt

Diğer sitelerde de(bir trendyol hariç) 6000-7000 arasındaydı fiyat. Millet karşılaştırma yapınca aldı. Ben de araştırırken stok bitiyor diye aldım sonra siparişi iptal ederim dedim. Eskiden çok ürün kaçırıyordum. Ama başka zaman 3 4 gün kargolama süreci olurken gecenin bir yarası yola çıktı diye mesaj geldi Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör  Eşek kadar kutuyu nasıl iade edecem teslim edildikten sonra bilemiyorum. VA panel 60HZ başlıca çekincelerim. Fiyat güzel duruyor smart özelliğine göre ama monitör olarak kullanmak için 6000 7000 e çıkıp ips mi alsaydım diye strese girdim şimdi. Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör  Smart monitör olduğu için de tv özelliği yok hadi Tv olarak kullanalım desek harici kutu almak gerekecek. Hoşuma gitmezse iade ederim artık bilemedim. :/

• Mediamarkt ta sepette 5.500 try ayrıca world ve maximum a 250 try puan kampanyası da var.

Bu ürünü beğeneceğini düşünüyorum:

• Yüksek HZli bir monitörden ya da laptoptan buna geçecekler, yanına ek olarak alacaklar almasın. Bildiğimiz VA TV paneli aslında TV özelliği olmadığı için monitör diye geçiyor işte. Ghosting mevcut, forza da fark edilmese de CSGO da hızlı dönüşlerde fark ediliyor. Laptopta paneli 165'den 60hz e çektim eşit karşılaştırma olsun diye. Laptop yine iyi 2k IPS olmasına rağmen gecikmesi bayağı düşükmüş.

Smart özelliğine dyecek laf yok gerçekten çok iyi. Netflix cam gibi ne 4K. 300nit olduğu için HDR sertifikası yok sadece HDR görüntü açıyor ama HDR ile pek alakası yok. 400 500nit olaydı güzel olurdu.

Ayrıca 43" gerçekten büyük. MAsada emanet gibi durdu. Ben iade edeceğim sanırım alışamadım bir türlü. Yani bu fiyata 4K monitör bulunamıyor orada hem fikiriz ama 60hz de gerçekten çileymiş ya. Eğer hibrit olarak kullanacaksanız sıkıntı. Ama ben sadece içerik üreticisiyim, ikinci monitör olsun program açacam duracak orada diyorsanız olur mis gibi. Yarış oyunlarında da problem görmedim. Ghosting çok fark edilmiyor. Ama 165hz bir ekrandan geçince konfor farkını anlıyorsunuz.

Ben indirim kovalayıp, 27 / 32" ips bir model araştıracağım sanırım. 43 benim kullanım senaryomda büyük kaçtı.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

TV olarak nasıldır? Kenarlardan izleyince renklerde bozulma çok oluyor mu?

hem TV hem de web dev için kullanmayı düşünüyorum iki haftadır takip ediyorum ama bir türlü emin olamadım.

tv için küçük monitör için büyük geliyor. Ama kaliteli bir izleme imkanı sunuyorsa yine de alınabilir gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Free Man. kullanıcısına yanıt

Kurcalıyorum baya ayarlarını. Renkleri güzel gerçekten hoşuma gitti ama yanlardan bakınca bozulma mevcut maalesef insan teni soluklaşıyor tam yandan çaprazdan bakınca. 4K performansı hoşuma gitti. Üst düzey paneller kullanmadım nedir nasıldır bilmiyorum bu tipte bir kullanıcıyı oldukça memnun eder. Film modu seviliyorsa netflix gibi platformları izlerken aktif olan bir film modu var fps artmış gibi oluyor görüntü.

HDR açıkken 300nit az geliyor tabi en az 500nit lazım. Ama oyun modunu açıp, oradan da oyun için HDR aktif edilirse parlaklık yine artıyor. Ve parlak bir HDR deneyimi sunuyor. Bir çok renk ayarı var. yavaş yavaş hoşuma gitmeye başladı alet. Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör  Ama büyüklüğü yüzünden çok kararsızım. Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör  ek smart özellikler ve kumanda çok rahat. Canım sıkılınca odada koltuğa geçip hemen tivibu yu açıyorum. ya da netflix vs.. BT kulaklık bağladım, kumandadan sese müdahale edebiliyorum tv sesini kapatıyor otomatik. Ghosting ise 60hz olduğu için biraz göze çarpıyor csgo tarzı oyunlarda. Ama alışınca görmezden gelinebiliyor.

Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör

hocam hayırlı olsun mu diyeyim geçmiş olsun mu bilemedim. önceki konuda konuşmuştuk, belki hatırlarsınız. VA panel ve 43" olması sebebiyle korkulanlar başa gelmiş gibi görünüyor. en azından denemiş oldunuz. :) umarım içinize sinen bir ürün bulur alırsınız.

• lethele kullanıcısına yanıt

Aynı duygu karmaşasını ben de yaşıyorum vallahi, iade etsem mi etmesem mi diye. Amazon kabul eder herhalde ona güvenerek aldım ama bir yandan da sevmeye başladım gibi, kızların serseri sevmesine benzedi benim durum  . Bir yandan büyük ve güzel 4K bir ekran. Bir yandan da yanlardan bakınca renk bozulması. Benim IPS lenovo ile karşılaştırdım. Onda tamamen dik bakınca bile bozulma olmuyor oled gibi mübarek :D Ama IPS olunca tabi siyahlar gri gibi onda. IPS inde öyle bir problemi var. İlk defa VA kullandım ve siyahlar acayip hoşuma gitti. Bir de ne bulutlanma ne ışık sızması var. Ekran homojen, benim laptop da şansıma öyle çıktı. Milletin ekranlar deli gibi bulutlu oluyor, normalde elektronikte şansım yoktur halbuki :))

Hocam ürün çok ara bir ürün, bence bu yüzden ucuz. Monitör olarak alayım desen büyük. TV olarak alayım desen yan açıdan bakınca kötü. Tam karşıdan, düşük ortam ışığında TV, Netflix, YouTube, Disney vb. için kullanırım diyen için güzel. Benim almama sebebim yan acılarda bozulma ve gün ışığında parlama yapmasından çekinmem. Almak için hep elim gidiyordu, 3 haftadır sepette ürün ama kendimi tuttum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün dün itibari ile elime ulaştı. Çok kararsız kaldım alıp almama konusunda. İki konuda mağdur olacağımın farkında idim. Birinci farklı açılardan renk değişimi bir diğeri de parlama. Parlama konusunda pencere karşısına kurmadığım için sorun yaşamadım.

Kısa deneyimlerimi paylaşayım.

- Renk takıntısı olanlar bırak almayı sepete bile atmasın. Özellikle yan açılardan izleme durumu olan arkadaşlar özellikle cilt teninde baya fark edilir renk geçişi olmakta.

- Pencere karşısına kurmadım ama parlama pek beni rahatsız etmedi.

- Renkler canlılığı güzel doygun ( Karşıdan izlerseniz :) .

- Smart deneyimi bir çok tvboxtan iyi .

- tv+ kullanıyorum tv için uydu bağlamadım. Sorun yaşamadım.

- Panel homojen bulutlanma ışık sızması yaşamadım.

- Yurt dışı incelemelerinde kutudan type c kablo çıkıyor tr de çıkmıyor. Samsungun bu tavrı anlaşılır değil.

- Kumanda kibar güzel neden beyaz anlamadım. Kasa siyah kumanda beyaz. Kumanda type c şarj girişli

- Kumanda ses ve program tuşları basma değil ileri geri itme ile çalışıyor uzun vadede pek sağlıklı gelmedi kırılacak gibi duruyor.

- Fare klavye takmadım. Fakat kablosuz pc bağlantı seçenekleri güzel. Direk görüntü yansıtmanın yanı sıra ip girilerek uzak masaüstü bağlantı seçeneği hoşuma gitti.

- Macbook tan typc e denemedim kablom olmadığı için.

- Ekranı farklı iki girişten aynı anda görüntü alabiliyorsunuz fakat ekran yerleri oturma şekli 2 seçenekli ortadan yada kenarda küçük. Seçenek çok olabilirdi.

- Uygulama ara yüzleri hızlı youtube netflix takılma vs yok.

- Ses bir çok kişi tatmin eder. Bas biraz az sesler biraz ince geliyor.

- Estekik olarak malzeme kalitesi çok aşırı iyi değil ama kötüde değil. Kasa ince güzel

Son olarak.

Ses ve görüntü ayarlarını manuel yapma fırsatım olmadı. Yapınca belki deneyim olarak bir tık daha iyi olacaktır. Çok yakın mesafe 43 yorar kullanıcıları. Ama 1 metre ve üzeri rahatsız olunmaz diye düşünüyorum. Ps ve xbox olmadığı için denemedim fakat bunları bağlamayı ve karşıdan kullanacakları üzmez. Yüksek hz ekranlara alıştı iseniz ve takıntınız varsa gözünüze batar fakat ben sorun etmedim. Ben duvara asıp TV+ ile kullanacağım için pek sorun etmiyorum. İnce uzun bir odada ince kenara kurup kullanacaksanız kullanışlı. Pc oyuncuları ghost tur hz dir çok takıntılı iseniz almayın. Konsola daha yatkın cihaz.

Şimdilik yazacaklarım bu kadar. Merak edilen bir şey olursa cevap veririm.

• alan arkadaşlar servis mi grlip kurulum yapıyor ürün için acaba?

• kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt
    Servis ücretli kurulum yapar. Kendiniz kurabilirsiniz.

• kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt

TV olmadığı için kurulum ücretli. Ve TV olmadığı için kendin kurarsan garanti dışı kalma gibi bir durumu da yok. Standart monitör prosedürü. Yani ben de öyle duydum nette araştırırken. Kutuyu açarken videoya çekerseniz garanti olur sizin için.

Ben vakit geçmeden iade edeceğim, amazonda sürekli stok tükeniyor. İndirim zamanında en azından alıp kullanacak biri için işine yarar. Hem de iade edeceğim monitörü uzun süre çalıştırarak kul hakkına girmeyelim :)

Kullanım senaryoma pek uymadı benim

43 bayağı büyük net şekilde en az 1 metre geride durmak lazım 70/80cm bile yakın oldu, bana en fazla 32" lazımmış

Masada emanet gibi duruyor büyük olduğu için.Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör 

mat dense de derecesi çok düşük ve koyu temada yansıma muazzam odama siyah perde almam gerekir,

Panel renkleri güzel ama bir ips keskinliğini göremedim. Harflerin kenarlarında hafiften renkli görüyorum. Belki bu monitörün 32" olanı 4K olarak daha keskin olabilir.

Smart özelliği iyi ama zaten smart tv var evde. Genel amacım monitör almaktı laptop 'a ikinci ekran olarak. Buna tek başına farklı bir kullanım alanı yaratamayacağım için fuzili masraf olarak gördüm.

Tam karşısına koltuk koyup izlemek ya da kullanmak lazım. Monitör senaryosunda bu yüzden iyi 32" olursa. Ama tv olarak 43 olsa bile denemek için yandan izlemek istedim. Cİlt renkleri hemen soluklaşıyor. Yani görüntü bozulmuyor ama o kadar para verdikten sonra ne diye böyle izleyeyim ki ?

Şimdi merak ettiğim Amazon böyle büyük paketlerin iadesini de mi MNG ile yapıyor. Evden alıyor mu yoksa biz mi götüreceğiz ?

• Merhabalar. oyun vs oynamıyorum ve günün çok büyük bir kısmını laptoptan bi şeyler izleyerek geçiriyorum. Evde de tv de olmayınca bunu alıp hem laptopta geçirdiğim vakitlerde ekranın büyüklüğünden faydalanmak hem de misafir vs. geldiğinde evde tv gibi kullanabilmeyi düşünüyorum. Mediamarkt'ta sepette 5500 oluyor ve 250 word/ maxipuan var. Daha önce mediamarkt'tan alıp iade eden oldu mu acaba?

(Biraz da tv niyetiyle alacağım için kenarlardan vs. bakınca görüntü hiç hoşuma gitmeyecekse iade etmeyi de düşünürüm çünkü)

• iKD44 İ kullanıcısına yanıt
    Amazon da indirime giriyor ordan alırsan daha kolay iade edebilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ucel kullanıcısına yanıt

ben de o yüzden oradan almayı düşünüyordum aslınad ama hem şu an stok yok hem de bu saatten sonra stok gelse bile iade ürün olacak gibi geliyor :) mediamarkt da iade ürün gelme ihtimali daha az gibidir sanki

• iKD44 İ kullanıcısına yanıt
    Paketi parçalamazaan temiz açıp paketi düzgğn geri koyarsan yada en yakın şubesine gidip iade yapabilirsin mediamart a

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mesaj atmıştım gitmemiş

Bu youtube HDR, Windows üzerinden açıldı. HDR aktif ve tv den de HDR oyun modu aktif. Oyun modu kapalı olursa HDR çok karanlık oluyor.

Bu da yansıma performansı . Laptop Mat 2K IPS ekran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 3 Kasım 2022; 15:0:37 >

• Prime Üyeleri için günün fırsatı: Samsung LS43BM700UUXUF M7 43" 4K 60Hz 4ms (Type-C, Wifi, Bluetooth) Smart Monitör
    amazon
    Prime Üyeleri için günün fırsatı: Samsung LS43BM700UUXUF M7 43" 4K 60Hz 4ms (Type-C, Wifi, Bluetooth) Smart Monitör
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B6ZZDLXC?ref_=cm_sw_r_apann_dp_3GEVFT5BKNETNRSK177E

1 stok geldi

• akakom A kullanıcısına yanıt
    Bunlar iadedir. Bence almayın :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.