|
Arkadaşlar merhaba. Çalıştığım oda içinde video film açabileceğim yani dijital platformlar youtube açık gibi şeylerin açık olacağı bir ekran istiyorum.Monitör 'ü ikiye bölerek hem iş yap hem izle zor geliyor artık. Önce ASUS-DELL gibi markaların 27 monitör modellerine baktım,sonra tv box seçtim.Sepete ekledim. Ama Samsung bu monitörlere yine bakayım diyorum.Acaba aralarındaki fark değer mi ? Ana televizyon olarak samsung oled 5590C kullanıyorum.Arayüz hızı gayet iyi.Bu M7 onun kadar olmasa bile çok az yavaş ise benim kabulüm olur.Wi-fi ve Bluetooth konusunda da çok geri kalmıyorsa tamam diyeceğim.Başka beklentim yok zaten. 32 inç modeli almak istiyorum. Arka kısmı North Bayou NB F80 17-30 Amortisörlü 2-9 kg Monitör Standı Fiyatı https://www.hepsiburada.com/north-bayou-nb-f80-17-30-amortisorlu-2-9-kg-monitor-standi-yeni-tasarim-2023-black-edition-pm-HBC00003XZGNZbunun ile uyumlu olur ise ,böyle bir aparat ile kullanan varsa tamamdır. Teşekkürler. Not olarak.M5 modeli 27" imiş.Bu bana çok daha iyi olur ekran olarak.Ama hız seviye farkı nasıl bu önemli.Bir araştırayım.M5-M7 farkını deneyimleyen olursa daha net fikir alırım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 28 Kasım 2024; 14:25:29 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı
iOS
Android