Şimdi Ara

Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
31
Favori
59.220
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Deadwood kullanıcısına yanıt
    Sagol, şuan kullanıyorum tv olarak çokta memnunum.
  • Çok yararlı bir konu olmuş herkese teşekkür ediyorum.

    Xbox series x te duplex play de futbol yayını izlerken hz düşük gibi geliyor. Bunu ayarlarla optimize edebilir miyiz? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
  • aldığı fiyattan kullanmayıp satmak isteyen varsa pm atabilir

  • Arkadaşlar bir sorunum var bu üründe;
    MacBook’tan hdmi ile bağlantı yapıyorum ama mouse hareketleri gecikmeli geliyor. Sorunu nasıl çözerim?
  • Arkadaşlar kafama bir şey takıldı. 2 gün önce teslim aldım monitorü. Kurulum için teknik servisi aradım Monitör kurulumu ücretli, kendiniz kurabilirsiniz dediler ve kurdum. Az önce hepsiburada ya yönlendiren şöyle bir mesaj geldi
    "Televizyonunun servis ve kurulumu hakkinda detayli bilgi almak icin buraya tikla."
    Sorun olur mu acaba?
  • mosyozzz M kullanıcısına yanıt
    Ben kendim kurdum tv degilde monitor olduğu için
  • Kucuk bir salonum var. Salonuma TV olarak almak istiyorum. Ara sira da PS4 baglar, oyun oynarim. Ses ve goruntu performansi yeterli mi acaba?


    Kullanan arkadaslar bilgilendirebilir mi? Migros'ta indirimde gordum bugun, almayi dusunuyorum. Yorumlariniz neler? Tesekkurler.


    Bu arada, Migros'tan alsam evime kargolama gibi bir sanslari oluyor mu, deneyen oldu mu hic? :(




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neurtal -- 4 Şubat 2023; 21:44:29 >
  • Monitör sahibleri lütfen dönüş yapabilir mi? Oyun oynarken gecikmesi nasıl ? Fps oyunlarında vs.

  • Homojen görüntü ilk açıldığında siyah ekranda oluşan görüntü. Diğer ise biraz kullandıktan sonra siyah ekranda oluşan görüntü. Burada kameradan dolayı daha aydınlık bir görüntü var. Parlak kısımlar aslında siyah ekranda parlayan kısımlar. Şöyle bir monitörün satılabiliyor olmasına anlam veremiyorum. Biraz karanlık bir film izlediğinizde parıl parıl parlayan yerler var. Trendyol'dan almıştım 5718 TL ye geldi. Hemen iade ediyorum. Sanıyorum iadelerden falan elde kalan ürünleri indirim diye kakalıyorlar.

    Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör




  • teomanr kullanıcısına yanıt

    sarı ve yeşil yarını ne yaptıysam bir tülü tutturamadım. Ayarınızı rica etsem

  • kasvaa2 K kullanıcısına yanıt

    Dostum bendeki monitör 165 hz bu yüzden arada bariz bir fark var. Hikaye tabanlı oyu nlarda sorun olmuyor ancak online olunca olmuyor. istediğin gibi nişan alamıyorsun online oyunda. Ama hikayeli oyunlarda sıkıntı yok. 60 hz çok kötüymüş gerçekten bir daha anladım. Ayrıca monitörü 4 saat kadar kullandım kafamda ağrı ve gözlerimded yorulma oldu. Sarı ve yeşil renkleride tam göstermiyor windowsta.

  • yvzozden Y kullanıcısına yanıt

    Dostum benim aldığım şuana kadar en am en en en net siyah verene monitör oldu benim için. Sİyah gerçkten siyah gir ise gerçekten gri. Şansına sana sıknıtı olan model gelmiş. Bunada ciddi bir ışık sızman var gibi. Gerçi belki fotoğraftan dolayıdır

  • Dostlar ben de artık M7 monitörümle aranızdayım, ürün gayet şık ve efektif, kalitesini ilk anda hissettim, şimdilik bir problem yok, şayet olursa buraya not düşeceğim.

  • Az daha unutuyordum, TV olarak kullanımda tavsiye edebileceğiniz görüntü ayarları var mıdır acaba?

  • Monitör daha bugün kargoyla geldi. Ölü piksel göremedim ama alt çerçevede resimlerde de görebileceğiniz bir koyuluk var. Bu normal mi?


    Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör


    Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör




  • hendrickk H kullanıcısına yanıt

    Ben de TV/Netflix vs. izlemek için aldım. Genel olarak özellikleri gayet güzel bir ürün ama bu monitörde en önemli özellik tam anlamıyla 90 derece karşısından izlemeniz lazım. Bu şekilde izlenirse renkler tatmin edici ama açı biraz düşerse 80'lere vs. renklerde özellikle de insan yüzlerinde inanılmaz soluklaşmalar başlıyor. VA panellerin hepsinde olan bir durum bu ama bu derece keskin bir düşüş yaşamadım kullandığım diğer VA monitörlerde.. Belki bendeki panele özgüdür bilemiyorum. Bu şekilde kullanmam imkansız, çözüm bulamazsam iade edeceğim. TV olarak kullananların tavsiye edeceği ayarlar var mıdır?

  • hendrickk H kullanıcısına yanıt

    Trendyol'a iadenin sorun olmaması lazım, yukarıda Trendyol'dan satın alan arkadaşlardan birisi sorunsuz iade etti, ben de onun üzerine sipariş verdim.

  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.