Şimdi Ara

SAMSUNG M52 mi yoksa REDMI NOTE 10 PRO mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sadece sosyal medya ve bluetooth kulaklıkla müzik dinlemek gibi iki amacım var.. telefonda oyun oynamıyorum..

5G olayını pek önemsemiyorum.. ama NFC olmazsa olmaz diyorum.. şu an elimde xiaomi mi-6 var yani yılların xiaomi kullanıcısıyım..

dün hepsiburada sitesinden M52 sipariş ettim şu an kargoda ama M52 ile ilgili bir sürü olumsuz yorum okuyorum moralim bozuluyor..

acaba REDMI NOTE 10 PRO mu alsaydım diyorum.. iki cihazda da 128GB dahili + 8GB ram donanım var..

sonuçta; M52 mi almalı yoksa NOTE 10 PRO mu diye sormak isterim.. çok kararsız kaldım!!!

• Ben de günlerdir telefon araştırıyorum ve şu sonuca vardım kusursuz telefon yok ne kadar para o kadar özellik. M52 aklımdaki modellerden biri ama bütçe arttırırsam s20fe alacağım, soruna gelecek olursak m52 bence daha önde sorunları var ama bu fiyatta rakibi yok malesef

• en son ekşi'de şu yorumu okuyunca iyice moralim bozuldu.. M52 şu an kargoda ama kapıdan geri çevirebilirim bilemiyorum! SAMSUNG M52 mi yoksa REDMI NOTE 10 PRO mu? 

• antique kullanıcısına yanıt
    Ordaki yazar telefonu bayağı bir kötülemiş. Size tavsiyem telefonu alır almaz herhangi bir sıkıntısı var mı kontrol edin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt

yarına kadar karar vermem lazım.. note 10 pro olacaksa şu an yolda olan kargoyu kapıdan geri çevirmek niyetindeyim..

HB sitesi üzerinden samsung türkiye satıcısından almıştım.. kutuyu açarsam muhtemelen kolay iade almazlar!

• Bence m52.. İşlemci farkı bile yeter.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/677294-716925/redmi-note-10-pro-8gb_samsung-galaxy-m52-5g/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Note 10 proda yazılım ve yakınlık sensörü sıkıntısı var o yüzden alınmaz. Ek olarak telefona sim kart takıp internete girdiğiniz zaman iade alırlar merak etmeyin. Nasıl iade edebileceğini HB'dan bakabilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XİAOMİ REDMİ SERİSİ....
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lexco kullanıcısına yanıt

M52 bugün geldi teslim almadım.. HB sitesinin açılmış/kullanılmış telefonlarda işi yokuşa sürdüğü konusunda bir sürü başlık okudum.. bu nedenle uğraşmak istemedim..

NOTE 10 PRO konusunda da haklısınız.. 128GB/8GB olan başka XIAOMI telefonlara bakıcam artık.. M52'nin iadesi onaylanana kadar bir şey bulurum diye düşünüyorum SAMSUNG M52 mi yoksa REDMI NOTE 10 PRO mu? 

naptınız m52 almayı düşünüyorum.

• rerea kullanıcısına yanıt

M52 modeli, samsung firmasının hintli fakirler için ürettiği plastik bir telefon.. samsung türkiye sitesi gitmiş bizim fakirleri de sevindirelim demiş almış getirmiş sadece internetten satıyor.. youtube inceleme videolarına bak sadece hintliler ve türkler inceleme çekmiş.. gsmarena sitesi bu telefonun ses çıkışı için feci vasat dediği için almaktan vazgeçtim çünkü sürekli kulaklıkla müzik dinliyorum..

NOTE 10 PRO ile ilgili birkaç olumsuz yorum vardı ama gsmarena sitesi bu telefonun ses çıkışı için çok iyi diyordu.. amazon'un kolay iade sistemine güvenerek NOTE 10 PRO aldım.. NFC bile var.. çok bahsedilen sensör sorunu da yaşamadım tertemiz kullanıyorum.. kulaklıkla müzik olayı da efsane başarılı SAMSUNG M52 mi yoksa REDMI NOTE 10 PRO mu? 

Müzik benimde kırmızı çizgim, hem kulaklık girişi yokmuş. Hemde video açıp izleyince ses kötüyse hem hoparlör hem bluetooth kulaklıla bilemiyorum.bir de bluetooth kulaklık almak gerekicek kopma sorunları vs

M52 alma arefesindeyim ben telefonda sadece internet görüşme ve WhatsApp kullanıyorum işlemcisi rami beni çekti size sorum bu ürün Samsung shoplarda satılmıyor mu alırsam amazondan mi alayim sim kart taktiktan sonra bile iadesi kolay mı ?

• neden NOTE 11 PRO piyasaya çıktığı halde NOTE 10 PRO tercih ettiğimi açıklayayım.. XIAOMI firması note 11 pro telefonların 4G'li olan modelinde 12nm mediatek işlemci kullanmış yani resmen bu telefonu almayın diyor.. 5G'li olan modelde ise 6nm qualcomm işlemci kullanmış tabi onun fiyatı da benim bütçemi feci aşıyor.. ben özellikle 128gb/8gb donanımlı 5-6 bin liraya kadar olan telefonlara bakıyordum bu nedenle note 10 pro aldım.. bütçe sorunu olmayanlar note 11 pro'nun özellikle 5G'li olan modelini alabilir.. ha bir de ben telefonda oyun oynamadığım için boşuna daha yüksek paralar ödemek istemedim..

note 10 pro 4G (8nm) - 6500TL (ben bu fiyattan aldım)

note 11 pro 4G (12nm) - 7400TL (HB sitesi)

note 11 pro 5G (6nm) - 7850TL (HB sitesi)

*bkz: chipset satırı

• Elimde m21 ve note10s var.Donanim daha iyi olsa bile samsungun yazilimi daha iyi.Android 12 geldi.Sorun yok.Xiaomide yapmam memnun oldugum icin yazilim guncellemesi.Pil 5000/6000 ama arada cok buyuk fark var.Beklemede samsung harcamiyor hic.Gecislerde daha hizli.

Ancak burada degistrilemeyecek bir durum var.Ben arka plandan hep programlar dinlerim youtube dan.10s te tunelde bile kesilmez iken m21 hep aksiyor.Hem mobil hem wifi cekimi daha zayif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 4 Haziran 2022; 15:41:20 >
  • Samsung A52S 5G aradığınız özelliklerde çok güzel bir seçim olabilirdi, fiyat olarak da aldığınız telefona yakın bir fiyat,ben oldukça memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkangell -- 5 Haziran 2022; 21:22:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.