Şimdi Ara

Samsung LOG Arıza Bilgisini Nasıl Bulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefon tamirinden anlamayan bir arkadaşımın başına bazı olaylar geldi telefonu tamir ederken.kısaca telefonu bir şekilde arızasını benimde yardımımla giderdik lakin bu seferde telefonu toplayınca kamerasının çalışmadığını gördük.telefonun sahibi arkadaşımız daha önce kameranın çalıştığını imâ etti.bende son fotoya baktığımda ekim 2020 de çekildiğini gördüm.yani 2.5 aydır hiç foto çekilmemiş.

    Kesin emin olmak için log kayıtlarına bakmak istiyorum.

    Telefon samsung alpha.

    Bilgisi olan varmı bu telefon en azından arıza kaydının tuttuğu bir log varmı?




  • Varsayılan olarak log tutma özelliği olan hiçbir telefon duymadım. Olsa da muhtemelen kullanıcının etkinleştirmiş olması lazım. Kamerayı takarken bozmuş olamaz mı? Belki bağlantılarda sorun var belki de yazılımsal bir arızaya denk geldi. Özet olarak kesin emin olamayacağız.
  • *#9900# komutu ile bazı loglara erişmek mümkün oluyor ama hatırladığım kadarıyla çoğunu o anda hazırlatıyorsunuz cihaza.

    Ayrıca Ekim ayından beri çalışan bir telefonda hiç mi fotoğraf çekmemiş adam, inandırıcı gelmedi. Siğzinle Whatsapp vs. yazışmalarına bakın, bir şeyler göndermiştir belki o süreçte.

    Belki kamera filmleri iyi takılmamıştır, yerine oturmamıştır, zor bir şey değildir hani ama belli olmaz.

  • Kamera soketi çıkmıştır diye baktım soket yerindeydi her ihtimale karşı 2-3 defa soketi söküp taktım ama yinede çalışmadı.dün kamera sipariş geçtim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.