Bildirim
SAMSUNG LE40A558 VE LE40A615 tavsiye ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
615 al,
615 serisi 100 hz ve bu fark yaratıyor
ben İB'den 616 almak için sipariş verdim, stoğa 2 hafta sonra girecek dediler, bekliyorum. Ya 616 alacam yada pana px80e -
6 serisinden uzak dur. aynı paraya sonyv4000 (alınabiliyorsa w4000), yada toshiba 40zf355 alman çok daha iyi olur. Saygılar -
quote:
Orjinalden alıntı: universteli
6 serisinden uzak dur. aynı paraya sonyv4000 (alınabiliyorsa w4000), yada toshiba 40zf355 alman çok daha iyi olur. Saygılar
Arkadaş karşılaştırma için sony koymamış ki ya ya A558 yada A615 demiş,lütfen sony fanatikliği yapmayalım. -
Ben 6 serisi aldım birkaç ay önce ve de son derece memnunum.. kaldı ki evime sony'den başka tv almamıştım şimdiye kadar.. görüntü ancak sony x serisinde 6 serisi kadar iyi ama hem fiyat farkı hem de tasarımdaki şıklık beni 6 serisine yöneltti... surround hoparlörden tut, rose black kasaya, 50.000 1 kontrast oranına kadar herşeyiyle çok iyi bir seçim... ben 3500 ytl vermistim, su anda teknosa'larda sanırım 2700 civarında fiyatı...
quote:
6 serisinden uzak dur. aynı paraya sonyv4000 (alınabiliyorsa w4000), yada toshiba 40zf355 alman çok daha iyi olur. Saygılar
-
ya senin bu 6 serisine olan garezin nedir bi söyle de bilelim.sen 6 serisini alıp kullandın mı ki böyle kötülüyosun?gelmişin 100 hz olmayan kontrastı çok daha düşük diğer tüm özellikleri de geri olan bi lcd yi 6 serisinden daha iyi diyosun.
quote:
-
ben 15 gün önce 5 serisi aldım çok memnunum ama arkadaşta 6 serisi var ve burda anlatılan sorunların hiçbiriyle karşılaşmamış bi iki kişinin cihazı arızalı çıktı diye tüm seriye çamur atmamak gerek ayrıca 6 serisinin sadece 1 modeli yok. şimdi olsa 6 serisi alırdım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X