Şimdi Ara

Samsung - LE32S71B 82 Ekran LCD TV (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
13.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu HDMI cıkıslı DVD player Samsung HD-870 fıyatı 300 ytl cıvarında anadolu samsung sıtesınde tanıtımı var
    ama bılmıyorum acaba cokmu ıyı arastırıyorum fazla bırsey bulamadım hakkında
  • HDMI cıkışlı Yada yüksek görüntü verebilecek bir uydu receiver var mı? yani hepsi aynı mı yoksa fark ediyo mu?
  • @deadgodinme valla dostum fark ediyor benim recervar çok dandik mesela kanalindan kanala göre fark ediyo birinin çözinirliğü çok dandik birinin süper emsela atv show tv falan süper.mesela kamera çekiminden bile etkiliyebilio.ama recerverlar fark ediyor mesela hd cikisli recerverlarda dh kanllarda çekiyor.discovery dh veya kanal d hd gibi

@anteros24 valla dostum benim dvd playerim sierra marka ve component ile bağladım. dvd film görüntüsü süper memnunum....
  • arkadaşlar tv teknosada 1799 ytl ye inmiş. hemde taksitli fiyatı bu. almayı düşünenlere hayırlı olsun şimdiden.
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010570&CS_Category=_LCD_TV117&CS_Catalog=_ses_ve_goruntu

edit: teknosa bugün bu tv ile ilgili bütün bilgileri kaldırmış enterasan bir durum. ne yapmaya çalıştıklarını anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertce -- 20 Nisan 2007; 12:40:42 >
  • game mod bu tvde var dimi
  • @mertce ilginc valla bence kisisel hata yaptilar sonra anlayinca kaldirdilar direk

@izmirli mert var dostum ve oyun performansindan çok memnunum...
  • Teknosadan 1800 ytl 15 taksite aldım,teşhir ürünü olduğu için özel bir indirim yapmışlardı,iyicene inceledim,evde denedim,problemsiz.Sanıyorum kablo tv bağlantısının yeterince kaliteli olmaması tv nin tam hakkını vermesine engel oluyor,digitürk yada uydu yayınları bu tv nin hakkını vermesini sağlar,zaten çeyiz için almıştım tekrar paketleyip kaldırdım

Benim bir sorum olacak HDTV VE HD READY arasındaki fark nedir?Bu tv HD Ready çünkü ama HDTV olan Lcd tv lerde var sanıyorum??
  • Arkadaşlar birde PC yi hangi kablo ile Tv ye bağladınız?Normal VGA ara kablo ile mi ,yoksa DVI kablonuzu HDMI çeviriciye takarak HDMI girişine mi taktınız?
  • Yaa aslında çevirici dememe gerek yoktu ,zaten piyasada dvi to hdmi kablolar mevcut
  • hayirli olsun dostum güle güle kullan iyi fiyata almişsin
  • Bu cihazın şu anda 32S81'leri var sanırım yeni model bunlar..Görüyorum ki alan memnun.Ama kablo yayından kimse memnun değil.Arkadaşlar 2000'e sony'nin bi LCD'sini buldum sizce bu nasıl fiyat olarak.

SONY KDL-32U2000 32''BRAVIA LCD

Samsung - LE32S71B 82 Ekran LCD TV

Ekran Formatı : 16:9

Görüntü Çözünürlüğü : 1366 x 768 Piksel

Kontrast Oranı : 1200 / 1

P.I.P (Çift Tuner) : Var

Parlaklık cd/m2 : 500 cd/m2

Tepki Süresi : 8 mS

HD Ready : Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguRnB -- 7 Mayıs 2007; 3:52:01 >

• valla dostum 1080p tv ye kablolu tv yi bağlarsa yine dandik görüntü alirsin.bence kesinlikle sony alma hele u serisi hiç alma bunu fiyati doğubankta 1900 ytl falan...
    s81b en ideali 1950-2000 ytl civari olmasi lazim...
  • fiyati 1800 ytl ye ucuzlamiş arkadaşlar, belkide daha ucuzada bulunur bence kaçırmyaın derim...
  • S81'in fiyatımı 1800. Nerede bu fiyata
  • s71b 1800 ytl
    s81b ise 1950-200 civarı...
  • arkadaşlar bugün teknosadan samsung 40S71B LCD için 2990 ytl fiyat aldım, 2990 ytl yi worldcarda 15 şe bölecek ayrıca 75 ytl farkla 300 ytl değerinde süper siyah cam sehpa hediye edcek. bu modeli kulanan varmı? varsa izlenimlerini aktarırsa çok memnun olurum. demode olmuş bir modelmidir? ayrıca karasal yayınlar başladığında bu yayını alma özelliği yokmuş ama bu önemli değil dediler. acil cevaplarınızı bekliyorum, çünkü kampanya yarından sonra bitiyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emremuslu

arkadaşlar bugün teknosadan samsung 40S71B LCD için 2990 ytl fiyat aldım, 2990 ytl yi worldcarda 15 şe bölecek ayrıca 75 ytl farkla 300 ytl değerinde süper siyah cam sehpa hediye edcek. bu modeli kulanan varmı? varsa izlenimlerini aktarırsa çok memnun olurum. demode olmuş bir modelmidir? ayrıca karasal yayınlar başladığında bu yayını alma özelliği yokmuş ama bu önemli değil dediler. acil cevaplarınızı bekliyorum, çünkü kampanya yarından sonra bitiyormuş.

model herşeyiyle benimkiyle aynı bitek seninki 8 inç daha fazla bu topici okursan daha iyi fikir edinmiş olursun dostum

• arkadaslar
    26s81b kullanıyorum
    fakat ps2 oynarken winning 11 oynarken futbolcular kosarken golgeleri belli oluo her hareketi belli oluyo
    aynı şekilde laptopu bağladığım zaman tv ye onda da mouse un her hareketi gozukuyo ve golgeleri belli oluo
    buna cozum bulabilen bi arkadas warmı yoksa tv bumu???

ps2 digiturk uzerinden tv ye bagli

laptopu da laptopun s çıkısından direk tos girişe bagliorum...

bilgilendirirseniz sevinirim
  • emporium arkadasım msjını okuyunca hemen uye oldum yardımcı olabılmek ıcın,tabı uye olmamda forumun guzellıgının payı buyuk.gelelım sorununa golgelenme yanı ghosting denen bu olay tepkıme suresıyle alakalı yanı senın model sanırım bıraz eskı,sımdıkı tepkı surelerınde bole sorunlar yok,yada cok az sevıyede.he bırde oyundan oyunada degısbılıyormus bu flu lasma,bu sorunu bnde cok ınceledım.ve kaatım tepkıme suresıyle alakalı oldgu ve ekran kartı ve oyuna goırede olabılıyor ama ılk kural tepkıme suresıdır. 8ms oldgunda sorun oalcgını dusunmuyorum,sende tvnın ozllıklerıne bır bak bakalım muhtemelen daha yuksektırr.tepkıme suresının dusuk olması gerekır..
  • Adamın cevabı 1 sene sonra alacağı aklına gelmez dostum bence boşuna hortlatmışsın konuyu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.