Şimdi Ara

samsung le32c450 lcd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • le32c450 lcd tv aldım.1 hafta oldu.ama dünden beri tv izlerken görüntü takılıyor.yani hemde bayağı bir takılıyor.1sn gibi ve bunu arada değil 1-kaç dkda bir yapıor.acaba uydudanmı kaynaklanıyor.yoksa tvdenmi sizce.uyduyu alalı 6 yıl felan oluyor.ve uydunun scart değilde diğer giriş kısmı çalışmıyor.yani eski tvlerin girişi olan kısım çalışmıyor.bu lcd yi kullanan varsa yorumlayabilirmi görüntü kalitesini felan

• kimse birşey bilmiomu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: malt1

le32c450 lcd tv aldım.1 hafta oldu.ama dünden beri tv izlerken görüntü takılıyor.yani hemde bayağı bir takılıyor.1sn gibi ve bunu arada değil 1-kaç dkda bir yapıor.acaba uydudanmı kaynaklanıyor.yoksa tvdenmi sizce.uyduyu alalı 6 yıl felan oluyor.ve uydunun scart değilde diğer giriş kısmı çalışmıyor.yani eski tvlerin girişi olan kısım çalışmıyor.bu lcd yi kullanan varsa yorumlayabilirmi görüntü kalitesini felan

Bende bir sıkıntı yok. GAyet memnunum. Ama bir software update yapsan belki birşeyler değişir.

http://www.samsung.com/uk/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_ia_cd=02010100&prd_mdl_cd=LE32C450E1WXXU&prd_mdl_name=LE32C450E1W

firmware linkine tıkla ve ve prosedür doğrultusunda update yap.Eğer bu konuya yabancıysan servise danışmanı öneririm.

• Merhaba arkadaşlar, bu tv yi 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum.Ancak son zamanlarda usb den film izlerken, özellikle büyük boyutlu (1.5-2 gb üzeri) ve uzun süreli filmlerde, filmin sonlarına doğru film kapanıyor. Film formatlarım genelde avi yada mp4 formatında oluyor. Benim gibi sorun yaşayan yada sorunun çözünde bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

Merhaba arkadaşlar, bu tv yi 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum.Ancak son zamanlarda usb den film izlerken, özellikle büyük boyutlu (1.5-2 gb üzeri) ve uzun süreli filmlerde, filmin sonlarına doğru film kapanıyor. Film formatlarım genelde avi yada mp4 formatında oluyor. Benim gibi sorun yaşayan yada sorunun çözünde bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Teşekkürler

biz yeni 42 inc 3d tv aldık.konu benim konummuş.nostalji oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: malt1

quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

Merhaba arkadaşlar, bu tv yi 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum.Ancak son zamanlarda usb den film izlerken, özellikle büyük boyutlu (1.5-2 gb üzeri) ve uzun süreli filmlerde, filmin sonlarına doğru film kapanıyor. Film formatlarım genelde avi yada mp4 formatında oluyor. Benim gibi sorun yaşayan yada sorunun çözünde bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Teşekkürler

biz yeni 42 inc 3d tv aldık.konu benim konummuş.nostalji oldu

Evet oyle oldu :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    lg 55ec930v oled tv
    11 yıl önce açıldı
    LG 22MA53 Tv/Monitör
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.